Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]
L (karkas)
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να κατηγορείτε κάποιον, επειδή οι άλλοι δεν επαληθεύουν το άλλοθι του, τη στιγμή που οι τελευταίοι ήταν στην πλειοψηφία τους έξω τη μέρα αυτή. Όλοι στο δωμάτιο μου φαίνεται να έλειπαν εκείνη τη νύχτα, εγώ δεν έδειξα να το ξέρω, άρα αυτό δεν με ενοχοποιεί.Μόνο τη Yuzuriha δεν έχουμε ακούσει ακόμη για το άλλοθι μου. Φαντάζομαι αυτή θα το πιστοποιήσει.
L με μπερδεύεις λίγο με τα λεγόμενα σου.. αν κοιτάξεις κάτι post πίσω έχω ήδη πει ότι εκείνη την νύχτα ήμουν στο δωμάτιο (Building 4) και κοιμόμουν.Απλά αυτό έκανα,κοιμόμουν.
Τέλος για να είμαστε ξεκάθαροι, παίδες εγώ χθές το βραδυ ήμουν στο Building 4. Διάβαζα το ch183 από Tsubasa RC όταν μπήκε μέσα η Aprilia και ο Inuki μου, μου παραπονέθηκε ότι μύριζε περίεργα (πιθανόν να είχε λερωθεί με κάτι από το Ramrod,αλλά δεν είμαι και σίγουρη). Τέλος πάντων μετά όπως και όλοι οι άλλοι συγκάτοικοι μου ξάπλωσα και εγώ και κοιμήθηκα.
Από εκεί και πέρα sorry guys and girls αλλά θα σας απογοητεύσω, βλέπετε εγώ όταν πέφτω για ύπνο ούτε καμπάνες δεν με ξυπνάνε.Ξυπνάω μόνο όταν αρχίσει να με γλείφει ο Inuki μου.Αλλά και πάλι πριν μπω στο μπάνιο και χωθώ κάτω από το ντούζ , μέχρι τότε δεν πολυεπικοινωνώ. Για αυτό εγώ η ίδια και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν όλοι οι συγκάτοικοι μου παραμείνανε στο δωμάτιο κατά όλη την διάρκεια της νύχτας. Το μόνο ίσως περίεργο είναι ότι ενώ ο Inuki μου συνήθως τις νύχτες είναι σε εγρήγορση και με προσέχει,εκείνη όμως την νύχτα αφού επέστρεψε από έξω η Aprilia Μετά ο Inuki μου άρχισε να νιώθει αδιάθετος,σαν κάτι να τον είχε πειράξει. Λίγο πιο μετά όταν εγώ τελείωσα το νέο chapter του Tsubasa RC
(πάλι στο καλύτερο μας άφησαν οι CLAMP, συν ότι τώρα ανησυχώ και για την Yuuko) τότε άμεσος εγώ πήγα και ξάπλωσα και ο καλός μου ο Inuki είχε ήδη αποκοιμηθεί βαριά.Κάτι που όπως είπα δεν το συνηθίζει. Επιπλέον ακόμα αναρωτιέμαι τι μπορεί να ήταν αυτό που τον πείραξε,συν ότι τώρα με όλα αυτά που έχουνε γίνει μου έχουν μπεί υποψίες ότι ίσως κάποιος να μην ήθελε ο Inuki μου να είναι ξύπνιος κατά την διάρκεια της νύχτας.Όμως στοιχεία εναντίον κάποιου συγκεκριμένου μέχρι στιγμής δεν έχω.
Τώρα και κάτι άλλο που με έχει παραξενέψει. Έχω παρατηρήσει ότι το Tachikoma και ο Kintaro Oe είναι αυτοί που έχουν μιλήσει πιο λίγο μέχρι στιγμής, αυτό λοιπόν με βάζει σε υποψίες.Εννοώ ότι πιστεύω ότι ένας δολοφόνο από την στιγμή που δεν τον έχουν υποψιαστεί ήδη ίσως το καλύτερο που έχει να κάνει να είναι να κρατιέται ουδέτερος και να αποφεύγει να πει πολλά πολλά για να μην τραβήξει την προσοχή επάνω του, αυτό λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι κάνουν το Tachikoma και ο Kintaro Oe Για αυτό ακριβώς και αυτή την στιγμή οι υποψίες μου έχουν πέσει επάνω τους, από τους δυο όμως πιο πολύ υποψιάζομαι το
Tachikoma[kenny]
Fay [dmvagos]
η Aprilia
εκτός από τους Saber Riders πούλαγε καρδούλες και στον Jessy Blue, μην ξεχνιόμαστε. Οπότε δεν είναι και τόσο αθώα. (γενικά μιλάω) Και αν αναρωτιέστε που ξέρω αυτή τη λεπτομέρεια σκεφτείτε πως το ότι ζούμε σε ένα παγωμένο κάστρο δεν πάει να πει ότι δεν βλέπουμε και Λαμπύρη... 
πω πωωω vago με ισοπέδωσες άνθρωπε μου
respect