Alucard [Phantom]
Είπαμε, ξάγρυπνος έμεινα. Επειδή όμως έμεινα ξάγρυπνος παρατήρησα πως ο Lucifer έχει το όνομα, έχει και την χάρη. Αλλιώς για ποιον λόγο έφυγε από το δωμάτιο όταν όλοι κοιμόμασταν (ή έτσι νόμιζε) και γύρισε ύστερα από αρκετή ώρα ?
Τώρα βέβαια με τα στοιχεία που βγαίνουν στην φόρα για τον Rob Lucci και τον Hajime Shibata ίσως να αναθεωρήσω
Επίσης Tachikoma απάντησα πρώτος αλλά όχι με σαθρό επιχείρημα όπως νόμιζες. Ήταν ένα τεστ αντίδρασης για να δω πως θα αντιδράσει ο Lucifer, ο οποίος αν και μίλησε, δεν έδωσε καμία απάντηση στα λεγόμενά μου 
Aprilia[louna22]
Λοιπόν Fay μου (και σορυ για τον ψήφο αλλά είναι και οι κανόνες στην μέση-ένας ψήφος ανά ποστ) δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πει τίποτα με το οποίο να κατηγορώ τον Alucard, αλλά αντίθετα έχω πει πολλά για να στρέψω την προσοχή μακριά από αυτόν...Και αυτό που λες το είπα για να σας δείξω ότι ήταν όντως μακριά από τον τόπο του εγκλήματος εκείνη την ώρα αφού το σκαφάκι μου το έχω αρκετά μακριά...
Τώρα θα ρωτήσεις γιατι τον υποστηρίζω....τον είδα κοντά στο μέρος που ήμουν....αρκετό για να τον απαλλάξω....ότι και να είναι δεν μπορεί να πάει τόσο γρήγορα ώστε να καλύψει τέτοια απόσταση σε τόσο μικρό διάστημα....
Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να έκανα λάθος....αλλά θα δούμε!
Ύποπτο θα μου πεις....ίσως...
YuzurihaNekoiμου το μόνο πράγμα για το οποίο έχω τύψεις είναι ότι εγώ δεν γελούσα παρόλο που ήταν καλός στο να μας κάνει να γελάμε...
Fay [dmvagos]Μετά από αυτές τις δύο δηλώσεις αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν κατάλαβα καλά (παρακαλώ διορθώστε με) ο Alucard ήταν όλη τη νύχτα στο δωμάτιο, γι'αυτό και γνωρίζει τις ώρες τις οποίες έλειπε ο Lucifer. Η Aprilia από την άλλη υποστηρίζει ότι τον είδε να πετά πάνω από τον Ramrod, το ίδιο βράδυ. Ολοφάνερα, ένας από τους δύο ψεύδεται! Ή μήπως πρόκειται πέρι κακής συνεννόησης μεταξύ συνεργών;
Μήπως (λέω μήπως) η
Aprilia δηλώνει ότι είδε τον Alucard (υποθέτωντας ότι σαν βαμπίρ, σιγά μην καθόταν μέσα νυχτιάτικα) έξω και σε τόσο μεγάλη απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος για να δώσει άλλοθι για τον εαυτό της;
Και, by the way, ποιο vampire θα αντιστεκόταν σε μία ξανθιά καλλονή, μόνη μέσα στη νύχτα;