Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Animeeting Θεσσαλονίκης - Σάββατο 1 Μαρτίου 2008
Posted 24 February 2008 - 11:05
Πρεπει να κλεισουμε μαγαζι... Γιατι οχι παλι το Coffix?
Γιατι δεν κανουμε και μια πορεια? Εδω και η κουτση μαρια κανει πορειες σε αυτη την πολη... να φτιαξουμε τεραστια πανο με την χαρουχι και την κονατα και να απαιτησουμε πιο πολλα ανιμε στην ελληνικη τηλεοραση!

Posted 24 February 2008 - 11:58
Γιατι δεν κανουμε και μια πορεια? Εδω και η κουτση μαρια κανει πορειες σε αυτη την πολη... να φτιαξουμε τεραστια πανο με την χαρουχι και την κονατα και να απαιτησουμε πιο πολλα ανιμε στην ελληνικη τηλεοραση!

Έτσι, έτσι! Άμα δεν κάνουμε και καμιά πορεία πως θα πάρουμε την Πόλη; Καλά πια Πόλη, ας πάρουμε μια φορά την Θεσσαλονίκη και βλέπουμε

Πάντως στην γειτονιά μου άνοιξε μια καφετέρια που λέγεται Kona Cafe. Χάθηκε να την λένε Konata Cafe;

Posted 24 February 2008 - 12:17

@Pretorian: Νομίζω πως συμφωνώ μαζι σου σχετικά με τη μαζικότητα του meeting... Θα ήταν πολύ καλύτερο να γίνεται meeting διαφορετικού site κάθε π.χ. δεκαπενθήμερο παρά όλα μαζί μια φορά τους 2-3 μήνες

@Everybody: Νομίζω πως το κριτήριο για το που θα πάμε , δεν πρέπει να είναι το "ποιό μαγαζί μας χωράει?" αλλά το "Σε ποιό μαγαζί έχουν sake?"

Eye for an eye, and the whole world goes blind...
Posted 24 February 2008 - 14:40
Posted 24 February 2008 - 14:42
@Everybody: Νομίζω πως το κριτήριο για το που θα πάμε , δεν πρέπει να είναι το "ποιό μαγαζί μας χωράει?" αλλά το "Σε ποιό μαγαζί έχουν sake?"
![]()
![]()

Posted 24 February 2008 - 14:46
Εγω το υπολογιζω σιγουρα σε 70+ ατομα. Εδω τον οκτωβρη με βροχη και χωρις το ανιμεπλανετ μαζεψαμε 40 ατομα.
Πρεπει να κλεισουμε μαγαζι... Γιατι οχι παλι το Coffix?
Έλα ντε! Χτες πάλι κέντρο ήμουν και γινόταν της ελαφράς ηθών το κιγκλίδωμα, στρουμφακια, φωνές, ασπίδες κτλ. Εμείς που δεν θα πειράζουμε κανέναν γιατί να μην ξεσηκωθουμε τα otaku (o θεος να μας κάνει, από τρελούς...)
Και ρε, μας χωράει το κόφιξ? Πάντε κλείστε καμια αίθουσα αμφιθεατρική, λέω 'γω! Πάντως όπως και να 'χει, θα μαζέψω την παρέα μου και θα 'ρθω, δεν υπάρχει περίπτωση!
Posted 24 February 2008 - 14:47

Posted 24 February 2008 - 15:04
ρε θα μας βαλουν μεσα εδω την αλλη φορα ημασταν σα παστες σαρδελες.Θα νομιζουν οτι παμε για ξυλο
Οτι παμε για ξυλο...

Posted 24 February 2008 - 16:42
exm... o holborn το ξεκινησε....
Και ποιος νομίζεις του έδωσε την ιδέα στο cosplay party της πέμπτης που ήρθε για λίγο να πιεί μια μπύρα; Όπως και να'χει άντε να μαζευτεί κόσμος να το κάψουμε

Posted 24 February 2008 - 17:02
@GorgiGR θα γουσταρουμε
@Spawn, χωρο εχω και αρκετο. σε φιλοξενω εγω αν θελεις. θελεις? μπορεις μπορεις...
Posted 24 February 2008 - 17:02

Dont worry,be happy:hahaha:
Posted 24 February 2008 - 17:08

Και ναι.. Βρήκα θύματα να με ακολουθήσουν οπότε θα με φάτε και εμένα στη μάπα!!!

Που μας χωράει...Που μας χωράει!!!Ααααα.. Νομίζω μας χωράει το ΨΝΘ!

Σαφώς και κάνω πλάκα... Όλο και κάπου θα χωρέσουμε,δεν μπορεί!!Όσο για την πορεία,δεν είναι και πολύ καλή ιδέα..Δεν είναι καλός ο καιρός και θα παγώσουμε!!

I can't talk about it! It's so horrible! They were-- they were-- the milk!
Oh God, the milk!
Posted 24 February 2008 - 17:12
Posted 24 February 2008 - 17:16

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 February 2008 - 17:25
εγω παντως χωραω 3 ατομα ανετα και 1-2 ακομα αμα δουμε τα ζορια
το Βελλιδειο ειναι μια καλη ιδεα