Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Animeeting Θεσσαλονίκης - Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#16 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 February 2008 - 11:05

Εγω το υπολογιζω σιγουρα σε 70+ ατομα. Εδω τον οκτωβρη με βροχη και χωρις το ανιμεπλανετ μαζεψαμε 40 ατομα.

Πρεπει να κλεισουμε μαγαζι... Γιατι οχι παλι το Coffix?

Γιατι δεν κανουμε και μια πορεια? Εδω και η κουτση μαρια κανει πορειες σε αυτη την πολη... να φτιαξουμε τεραστια πανο με την χαρουχι και την κονατα και να απαιτησουμε πιο πολλα ανιμε στην ελληνικη τηλεοραση!
Posted Image

#17 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 24 February 2008 - 11:58

Γιατι δεν κανουμε και μια πορεια? Εδω και η κουτση μαρια κανει πορειες σε αυτη την πολη... να φτιαξουμε τεραστια πανο με την χαρουχι και την κονατα και να απαιτησουμε πιο πολλα ανιμε στην ελληνικη τηλεοραση!

:respect:

Έτσι, έτσι! Άμα δεν κάνουμε και καμιά πορεία πως θα πάρουμε την Πόλη; Καλά πια Πόλη, ας πάρουμε μια φορά την Θεσσαλονίκη και βλέπουμε :hahaha:

Πάντως στην γειτονιά μου άνοιξε μια καφετέρια που λέγεται Kona Cafe. Χάθηκε να την λένε Konata Cafe; :hahaha:
phmava.php

#18 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 24 February 2008 - 12:17

@Erisabetsu: Δεν γκρίνιαζα απλώς , αμόκ είχα πάθει :P

@Pretorian: Νομίζω πως συμφωνώ μαζι σου σχετικά με τη μαζικότητα του meeting... Θα ήταν πολύ καλύτερο να γίνεται meeting διαφορετικού site κάθε π.χ. δεκαπενθήμερο παρά όλα μαζί μια φορά τους 2-3 μήνες :P

@Everybody: Νομίζω πως το κριτήριο για το που θα πάμε , δεν πρέπει να είναι το "ποιό μαγαζί μας χωράει?" αλλά το "Σε ποιό μαγαζί έχουν sake?" :D :D :D
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#19 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 February 2008 - 14:40

ρε θα μας βαλουν μεσα εδω την αλλη φορα ημασταν σα παστες σαρδελες.Θα νομιζουν οτι παμε για ξυλο

#20 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 24 February 2008 - 14:42

@Everybody: Νομίζω πως το κριτήριο για το που θα πάμε , δεν πρέπει να είναι το "ποιό μαγαζί μας χωράει?" αλλά το "Σε ποιό μαγαζί έχουν sake?" :D :D :D

:hahaha: σωστοοοος

Posted Image

#21 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 24 February 2008 - 14:46

Εγω το υπολογιζω σιγουρα σε 70+ ατομα. Εδω τον οκτωβρη με βροχη και χωρις το ανιμεπλανετ μαζεψαμε 40 ατομα.

Πρεπει να κλεισουμε μαγαζι... Γιατι οχι παλι το Coffix?

Έλα ντε! Χτες πάλι κέντρο ήμουν και γινόταν της ελαφράς ηθών το κιγκλίδωμα, στρουμφακια, φωνές, ασπίδες κτλ. Εμείς που δεν θα πειράζουμε κανέναν γιατί να μην ξεσηκωθουμε τα otaku (o θεος να μας κάνει, από τρελούς...)

Και ρε, μας χωράει το κόφιξ? Πάντε κλείστε καμια αίθουσα αμφιθεατρική, λέω 'γω! Πάντως όπως και να 'χει, θα μαζέψω την παρέα μου και θα 'ρθω, δεν υπάρχει περίπτωση!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#22 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 February 2008 - 14:47

αμα θελετε κυριλε πραγματα, παμε στο sushi bar που εχει στο Μακεδονια Παλλας...

:hahaha:
Posted Image

#23 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 posts

Posted 24 February 2008 - 15:04

ρε θα μας βαλουν μεσα εδω την αλλη φορα ημασταν σα παστες σαρδελες.Θα νομιζουν οτι παμε για ξυλο

Οτι παμε για ξυλο...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ....ξεραθηκα στο γελιο....Φανταζεστε ενα τσουρμο οργησμενων otaku να πηγαινει για ξυλο...:hahaha::hahaha::hahaha:....αχεμ...Κατι ακουσα(και ειναι πολυ πιθανον) οτι το μαγαζι που θα στριμωχτουμε ειναι η Δαδα στην καμαρα,οπου και εχουν ξαναγινει πολλες φορες anime meetings και εχει πολυ και απλετο χωρο...Αν και πιστευω οτι πανω απο 30 ατομα δεν θα μαζευτουμε διοτι και στα 3 site οι ιδιοι εμεις και εμεις ειμαστε και σαφως πολλοι δεν θα μπορεσουν να ερθουν λογω υποχρεωσεων κτλ κτλ...

#24 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 24 February 2008 - 16:42

exm... o holborn το ξεκινησε....

Και ποιος νομίζεις του έδωσε την ιδέα στο cosplay party της πέμπτης που ήρθε για λίγο να πιεί μια μπύρα; Όπως και να'χει άντε να μαζευτεί κόσμος να το κάψουμε :congrats::congrats:
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#25 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 24 February 2008 - 17:02

@Dustov θα σε τραβηξω ωρε

@GorgiGR θα γουσταρουμε

@Spawn, χωρο εχω και αρκετο. σε φιλοξενω εγω αν θελεις. θελεις? μπορεις μπορεις...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 posts

Posted 24 February 2008 - 17:02

Ωραία:wooi2: ! Ε κάπou θα βολευτούμε παίδεs :riiight:
Dont worry,be happy:hahaha:

#27 Zouz0una

Zouz0una

Black Butterfly

• Members
  • 39 posts

Posted 24 February 2008 - 17:08

Waaaaa :kill4u:

Και ναι.. Βρήκα θύματα να με ακολουθήσουν οπότε θα με φάτε και εμένα στη μάπα!!!:gotit:
Που μας χωράει...Που μας χωράει!!!Ααααα.. Νομίζω μας χωράει το ΨΝΘ!:hiding_something:
Σαφώς και κάνω πλάκα... Όλο και κάπου θα χωρέσουμε,δεν μπορεί!!Όσο για την πορεία,δεν είναι και πολύ καλή ιδέα..Δεν είναι καλός ο καιρός και θα παγώσουμε!!
:hihi2:

I can't talk about it! It's so horrible! They were-- they were-- the milk!
Posted Image
Oh God, the milk!

#28 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 24 February 2008 - 17:12

Μελκορ ευχαριστώ για την πρόσκληση θα σε έχω υπόψη μου... προετοιμάζω εκστρατεία από εδώ μεριά...

#29 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 February 2008 - 17:16

Βρε δεν κλείνετε το Βελλίδειο, λέω εγώ; :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#30 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 24 February 2008 - 17:25

κρυο? που το ειδες καλη μου κοπελα? εδω πανω σημερα ειχαμε σχεδον 20 βαθμους. σκεφτομαι να βγαλω τα κοντομανικα εξω αμα συνεχισει ετσι

εγω παντως χωραω 3 ατομα ανετα και 1-2 ακομα αμα δουμε τα ζορια

το Βελλιδειο ειναι μια καλη ιδεα

1345977285497_zps066ae44a.jpg