Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Animeeting Θεσσαλονίκης - Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#61 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 08:57

Εγώ θέλω να ανέβω και κανονικά το είχα για έκπληξηξ σε μια φίλη εκεί πάνω αλλά σήμερα προέκψε κάτι και πάνε τα λεφτά για εισητήρια.Οπότε ίσως μια άλλη φορά.

Καλυτερα, γιατι ετσι γλυτωνεις το μπανιο στον Θερμαικο. Μετα απο αυτα που εγραψες στο animeplanet για το μακεδονικο, ετσι και εσκαγες μυτη πανω, δεν την γλυτωνες την βουτια...

:wis:

Λοιπον παιδες, μην μασατε για το ποσοι θα μαζευτουμε. Η καμαρα ειναι καλο μερος για συναντηση, και θα βρουμε ακρη για το που θα παμε. Μπορει και να κλεισει ο Holborn καποιο μερος οπως ειπε.
Posted Image

#62 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 February 2008 - 09:13

Καλυτερα, γιατι ετσι γλυτωνεις το μπανιο στον Θερμαικο. Μετα απο αυτα που εγραψες στο animeplanet για το μακεδονικο, ετσι και εσκαγες μυτη πανω, δεν την γλυτωνες την βουτια...

:wis:

[Eri mode]
Κάτι τέτοια ακούω και μου 'ρχεται να ακυρώσω το εισητήριο για Ξάνθη, να πάω στο meeting, και να πετάξω τον Mr Ayu στον Θερμαϊκό.
[/Eri mode]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#63 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 09:23

Το καρναβαλι ειναι την Κυριακη, ετσι δεν ειναι? Οποτε ελα το σαβατο στο meeting..

P.S. νομιζω οτι ειμαι αρκετα βαρυς για να με σηκωσεις, ποσο μαλλον να με πεταξεις στο Θερμαικο...

:hahaha:
Posted Image

#64 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 27 February 2008 - 14:43

Ας ηρεμήσουμε λίγο με τον Θερμαΐκό παίδες....δεν είναι ο καιρός για βουτιές έτσι και αλλιώς...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#65 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 February 2008 - 14:53

είπαμε... αν ανέβω θα το καταλάβετε...από τη βροχή :D

οπότε νο βουτιές ...

#66 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 27 February 2008 - 15:19

Ίσως έρθω...
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#67 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2008 - 16:22

Ίσως έρθω...

όχι ίσως πάντα έρχεσαι εδώ ήρθες με τρελες κακοκαιρίες και τυφώνες τώρα δεν θα έρθεις?

#68 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 27 February 2008 - 19:13

πολυ επιθετικοτητα βλεπω......θα πέσει ξυλο?
αν ναι πειτε το να ερθουμε :P:nanana:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#69 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 February 2008 - 19:21

κοιτα, δεν κολωνουμε, οποιος θελει , του ριχνουμε και ενα μπερνταχι. ποιοι ειμαστε εμεις να καταδικαζουμε τα βιτσια του κοσμακη?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#70 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 February 2008 - 19:48

Edited by r.p.

Το επίπεδο του καθενός φένεται απο το τι λέει.Better learn that little fellow....
Posted Image

#71 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 February 2008 - 20:13

ΡΕ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???

ποστάρει ο Dante80 και λέει να ηρεμήσουμε λίγο αλλά εσύ ΕΚΕΙ. Να απαντήσεις... να γίνει πάλι το τόπικ ανω κάτω...

PM's, learn to use them...

#72 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 21:32

εγω δεν θα το συνεχισω γιατι δε χρειαζεται. οσοι πηραν μερος στην συζητηση που αναφερα ξερουν τι εννοουσα.

να τονισω οτι επειδη θα ειμαστε απο τρια φορουμ και λογικα δεν θα ξερουμε ολοι ο ενας τον αλλο, ας ξοδεψουμε λιγα λεπτα στην αρχη για να αλληλογνωριστουμε. ειναι καλυτερα απο το να κατσουμε στο καφε και καθε τρεις και λιγο να φωναζει καποιος "ειναι ο ταδε εδω?"
Posted Image

#73 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 27 February 2008 - 21:44

είπαμε... αν ανέβω θα το καταλάβετε...από τη βροχή :D

οπότε νο βουτιές ...

Γιατί νο βουτιές ρε Σπον? Μαζόχα δεν είμαι, αλλά τρελαίνομαι για βροχές θύελλες κτλ ΚΑΙ έχω κάνει μπάνιο στο Σταυρό με μπουρίνι πάνω από το κεφάλι μου... Μιλάμε για ΤΗΝ εμπειρία!:bath:

Και στους υπόλοιπους Αγαπάτε αλλήλους παίδες! Ήρεμα και ας χαλαρώσουμε τα πνεύματα γιατί δεν θέλουμε να σπάσουμε κεφάλια με τον οτακισμό μας, έτσι δεν είναι?

Ή εγώ είμαι πολύ αθώα? Χ):wooi2:

Όπως και να 'χει, θα κοτσάρω μια ζωγραφιά με παραμάνες πάνω στη μπλούζα ρε, ή θα γράψω πάνω με διορθωτικό "aNiMe//GR" και θα σας έρθω!

Και μια πρόσθετη ερωτησούλα, αν τραβήξουμε φιλαράκια που είναι ότακου αλλά δεν είναι μέλη λόγω ελλειψης Η/Υ μπορούμε? Ή δεν θέλουμε εξω-ανιμικούς?
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#74 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 21:58

Και μια πρόσθετη ερωτησούλα, αν τραβήξουμε φιλαράκια που είναι ότακου αλλά δεν είναι μέλη λόγω ελλειψης Η/Υ μπορούμε? Ή δεν θέλουμε εξω-ανιμικούς?

kαι οτακου και ανιμικους θελουμε και καινουργιους θελουμε για να τους προσυλητισουμε.

μονο αναιμικους δεν θελουμε.. (μην τυχον και παθουν τιποτα στη μεση του meeting και χαλασουν την ατμοσφαιρα)

:hahaha:
Posted Image

#75 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2008 - 21:59

.... βλακ χιούμορ Ayu????

φέρε κοπέλα μου όποιος/όποια θές και άσε αυτόν να λέει.