Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5701 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2018 - 17:25

Ναι μόλις το είδα, σόρυ :P

xbJ3b2w.jpeg

#5702 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2018 - 22:00

Διόρθωσα το όνομα της Pipipi Pipimi, μιας και δεν γίνεται να μην κάνω λάθος τουλάχιστον ένα όνομα στην ζωή μου. Keep on.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5703 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2018 - 22:02

Μια ερωτηση μονο. Πώς γινεται η Εθνική Ελλάδος 2004 να είναι ένα non playable character?

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5704 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2018 - 22:05

Μια ερωτηση μονο. Πώς γινεται η Εθνική Ελλάδος 2004 να είναι ένα non playable character?

Όλοι οι υπόλοιπο υπάλληλοι του μαγαζιού θα έχουν όνόματα των τότε παικτών.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5705 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2018 - 22:07

10/10 character writing. Nuff said.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5706 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 12:42

Λοιπόν, για τους ρόλους που προτείνω.

Πρώτον, είμαστε 11, ένα περίεργος αριθμός γιατί είναι ακριβώς στα όρια των 2 με 3 δολοφόνων. Με 2 δολοφόνους ευννοούνται πολυ αθώοι, καθώς έχουν 3 γύρους να βρουν τον πρώτο χαλαρά και μετά άλλους δύο που υποχρωτικά πρέπει να βρίσκουν δολοφόνο. Με 3 δολοφόνους ευννοούνται πολύ οι κακοί, καθώς υπάρχον μόνο 2 γύροι χαλαροί και μετά πρέπει σε κάθε γύρο να βρίσκουν δολοφόνο.

Έχω τις εξείς εναλλακτικές.

1) Δύο δολοφόνοι. Ένας καλός ρόλος, μάλλον ιατρός, και ο γελοντοποιός.

ΩΣΤΟΣΟ, για να παίξει ο παλιάτσος θα υπάρχει μία προϋπόθεση. Τα δύο τελευταία παιχνίδια ίσως έχετε προσέξει πως κρίθηκαν σε αυτοκτονίες, δηλαδή ψήφους προς τον εαυτό κάποιου. Στο τρελό παλέρμο του καλοκαιριού ο Black Kaiser αυτοκτόνησε, χαρίζοντας έναν ακόμα γύρο στους αθώους, ενώ στο Χριστουγγενιάτικο όλο το παιχνίδι αλλοιώθηκε από την αυτοκτονική τάση του Osama.

ΆΡΑ, προτείνω την ιδέα που είχε εκφράσει πριν από μήνες ο Kamui. Απαγορεύεται σε όλους να ψηφίσουν τον εαυτό τους. Αυτό έχει και μηχανική λογική αλλά κολλάει και στην θεματολογία, καθώς κανένανς τζογαδόρος δεν θέλει να χάσει.

Αυτό θα υποχρεώσηει τον παλιάτσο να παίξει αλλιώς και κυρίως να μην αποτελέσει τρίτο δολοφόνο, αλλά μια παραπλάνηση.

Οπότε 2 δολοφόνοι, 1 καλός ρόλος (ιατρός?) και γελοντοποιός.

2) Τρεις δολοφόνοι και δύο καλοί ρόλοι, ιατρός και κάποιος άλλος.

Σε αυτήν την περίπτωση ποιός θα ήταν ο άλλος ρόλος που θα θέλατε? Κάποιος εκτελεστής? Επιθεωρητής ίσως?

Πείτε μου απόψεις να αποφασίσουμε μαζί.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#5707 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 13:08

Όχι τρεις δολοφόνοι σε 11 άτομα για κανένα λόγο. 2 δολοφόνοι, ένας παλιάτσος και 1 γιατρός φαίνεται εντάξει.

ενώ στο Χριστουγγενιάτικο όλο το παιχνίδι αλλοιώθηκε από την αυτοκτονική τάση του Osama.

rcvG75n.gif

Και εγώ σε αγαπάω.

#5708 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 14:42

Το θεμα με τον ρόλο του παλιάτσου ειναι οτι ειναι πολυ ευκολο να καταστρεψει το παιχνιδι (ανεξάρτητα απο το ποσο εξαιρετικά τον χειρίστηκε ο Οσαμα), εκτος κι αν οντως μπει ο κανονας κανεις να μην μπορει να ψηφισει τον εαυτο του.

Κατα τ'άλλα πιστευω οτι δυο δολοφονοι, ενας γιατρός και ενας εκτελεστής ή παλιάτσος ειναι μια χαρα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5709 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 19:58

Ύστερα από διαβουλεύσεις με τον εαυτό μου κατέληξα στο σχήμα 2 δολοφόνων, 1 ιατρού και 1 γελοντωποιού, με τους υπόλοιπους αθώους.

Σε αυτό το παιχνίδι θα ισχύσει το δόγμα Kamui-Guns:

Απαγορεύεται σε όλους να ψηφίσουν τον εαυτό τους

Θα μιλήσω με τον Hazuki να πραγματοποιήσει την κλήρωση. Κατά τις 10 θα μοιράσω τα pms κα τέλος, θα ανεβάσω το κείμενο.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#5710 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 20:13

Τέλεια, can't wait!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5711 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.724 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 20:27

Διαμαρτύρομαι για την επιδειξη γνώσεων του Οσάμα για το πόκερ. Να πάει να ποζεριάσει αλλού.

ySss0UF.jpg

#5712 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 20:54

Διαμαρτύρομαι για την επιδειξη γνώσεων του Οσάμα για το πόκερ. Να πάει να ποζεριάσει αλλού.

Και που είσαι ακόμα. Δεν έχω αρχίσει να μιλάω για implied odds, check-raises, continuation bets και την σημασία του μεγέθους ενός bet, buttons ranges και εντάξει σταματάω.

#5713 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 21:05

O παλιάτσος/γελωτοποιός τι κάνει είπαμε;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 26 Μάρτιος 2018 - 21:05

#5714 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 21:06

O παλιάτσος τι κάνει είπαμε;

ειναι με τους αθώους, νικαει αν τον σκοτωσουν κατά τη διαρκεια της μερας (με ψήφισμα δηλαδη). Η νικη του ειναι ανεξάρτητη απο την ομαδα που θα νικησει εν τελει (αθωοι ή δολοφονοι).

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5715 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2018 - 21:07

Α, thank you~