Isaac από The Orville. Θα βάλω εικόνα αργότερα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 22 March 2018 - 08:03
Posted 24 March 2018 - 00:21
Sharyu - Juuni Taisen και ο θεός βοηθός
Posted 24 March 2018 - 00:34
Μετά από πρόσφατη συνομιλία με Ody θυμήθηκα μία πολυαγαπημένη μου χαρακτήρα και θα πάρω αυτήν.
Yoko Rittona - Tengen Toppa Gurren Lagann
Posted 24 March 2018 - 03:01
1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)
1.5. Aeron- Sora Naegino (Kaleido Star)
1.8. Mono- Yoko Rittona (Tengen Toppa Gurren Lagann)
4. Osama- Francesca Victoria (Franka)
5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)
6. Odymonaxos- Louvre/Rubel (Claymore)
7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)
8. Kamen Tantei Zura- Sharyu (Juuni Taisen)
9. Kai- Isaac (The Orville)
10. GhostPrince- Pipipi (Pop Team Epic)
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 24 March 2018 - 14:14
1. Babba- Captain Planet (Captain Planet and the Planeteers)
1.5. Aeron- Sora Naegino (Kaleido Star)
1.8. Mono- Yoko Rittona (Tengen Toppa Gurren Lagann)
4. Osama- Francesca Victoria (Franka)
5. Angel.tze- Popuko (Pop Team Epic)
6. Odymonaxos- Louvre/Rubel (Claymore)
7. Super Sayan Girl- Kagura (Inuyasha)
8. Kamen Tantei Zura- Sharyu (Juuni Taisen)
9. Kai- Isaac (The Orville)
10. GhostPrince- Pipipi (Pop Team Epic)
11. Kamui- Ο μύθος, ο θρύλος, Takao Kasuga (Aku no Hana)
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 24 March 2018 - 18:02
Βλέποντας το πάθος των συμφορουμητών για το master chef, προτείνω στο επόμενο να κάνουμε ένα θεματικό με παίκτες reality. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα αποκτήσουν άλλη διάσταση.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 24 March 2018 - 18:52
Δε θα γίνει ποτέ αυτό, θα σφαχτούν για το ποιοι θα πάρουν Γωγώ-Τζώρτζη. Θα μετατραπούμε εμείς σε Reality.
Posted 24 March 2018 - 20:47
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως το κείμενο είναι έτοιμο στο word. Πρακτικά και το κείμενο του npc θανάτου είναι, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Σε ένα plot twist από αυτά που δεν περιγράφονται, λέω να ανεβάσω το κείμενο αύριο το μεσημέρι, ώστε αργά το απόγευμα να αρχίσει η rp ημέρα, η οποία θα κρατήσει μέχρι το πολύ βράδυ της Δευτέρας.
Οπότε δίνω μια διορία μέχρι αύριο 3-4 το μεσημέρι στους τελευταίους εθελοντές, ώστε να τους προσθέσω 3-4 παραγράφους και να ξεκινήσει το παιχνίδι.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 March 2018 - 01:36
Εγώ ήδη καβαντζώνω από τώρα την θεά, τη μία, τη μοναδική, την ανυπέρβλητη, το είδωλο της εφηβείας μου
Τί να μας πουν η Γωγώ και ο Τζώρτζης....πφφφφφφφφφφφφφττττ
Posted 25 March 2018 - 15:39
Το κείμενο ανέβηκε. Καλή μας αρχή. Να συννενοηθούμε αργότερα για το τι ρόλους θέλουμε.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 March 2018 - 15:43
that's a dude!
Posted 25 March 2018 - 16:08
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 March 2018 - 17:20
ok done. Μέχρι πότε είναι το ελεύθερο rp?
Posted 25 March 2018 - 17:21
Μπορούμε να το επεκτείνουμε αν θέλετε.
Edited by TheGunsmasha, 25 March 2018 - 17:21.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018