Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5731 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.724 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2018 - 19:35

Δεν είναι ποτέ αργά να μάθετε να μην κεντράρετε το κείμενο σας. Πάρτε παράδειγμα από τον GM σας που όταν δεν βλέπει monogatari και λοιπές παρόμοιες σειρές, κάνει κάτι σωστό σε αυτή τη ζωή.

ySss0UF.jpg

#5732 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2018 - 19:54

EDIT: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ

Αυτο μ εκανε να γελασω πολυ για καποιο λογο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5733 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2018 - 20:02

Ήρθα να σχολιάσω ακριβώς το ίδιο. Ήταν σαν να έβλεπα την Sharyu να μιλάει και ξαφνικά να φωνάζει "Εξαφανίστηκε η εικόνα!". Όπως λέμε χάθηκε η σύνδεση στην τηλεόραση.

Επίσης, monogarari rulez.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5734 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2018 - 20:16

Δηλώνω συγγνώμη για τη μικρή μου συμμετοχή μέχρι στιγμής. Υπόσχομαι στο μέλλον να είμαι καλύτερο κορίτσι και να συμμετέχω περισσότερο και με τη βοήθεια του Θεού να καταφέρω να διαβάσω τα τούβλα του Guns. Ο πολυλατρεμένος σας admin έπεσε άρρωστος βαριά ~γκουχαγοροσυνάχιγκουχ~ και παίζαμε ασθενής και νοσοκόμα τις τελευταίες μέρες. Μήπως να βγάλω κάποιο διάγγελμα να απαιτήσω από όλα τα μέλη να προσευχηθούνε τουλάχιστον 5-8 ώρες για την υγεία του Πολυχρονεμένου?

xbJ3b2w.jpeg

#5735 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2018 - 20:25

Μήπως να βγάλω κάποιο διάγγελμα να απαιτήσω από όλα τα μέλη να προσευχηθούνε τουλάχιστον 5-8 ώρες για την υγεία του Πολυχρονεμένου?

αμε, να προσευχηθούμε να ειναι καλα πριν την Κυριακη (που γίνεται και το επιμαχο meeting, μην και δεν εισαι εκει hazuki, θα σε φάω).

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5736 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2018 - 00:52

Edit το κείμενο της κατάληξης της Aeron ώστε να προσθέσω τον πίνακα παικτών με τον ρόλο της.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 30 Μάρτιος 2018 - 00:52

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5737 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2018 - 01:03

Ατιμοι με φαγατε πριν καν προλαβω να σας δειξω και τα υπολοιπα ακροβατικα μου :P

Στο επομενο θα σας φαω ολους !!!  :burningbe3:

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#5738 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 14:39

Δεν περίμενα να γελάσει κανείς με αυτό και να συνεχιστεί και από τον Osama :P

Edit: Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ZURA ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

#5739 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 14:50

Η φράση για κάποιο λόγο δείχνει υπερβολική απόγνωση για ένα ασήμαντο θέμα.

Και όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο πιο αστείο γίνεται χωρίς να είναι ακριβώς αστείο.

#5740 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 14:53

Ακριβώς αυτό. Να ξέρεις αυτή η φράση θα σε ακολουθεί σε όλο το υπόλοιπο Παλέρμο.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#5741 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 16:19

Με λιγότερο από 5 ώρες να μένουν και τον μισό όχλο να μην έχει πάρει ακόμη πυρσούς και δικράνια για ν' απαιτήσει το κεφάλι μου, να δωθεί μήπως καμιά παράταση για να γίνει λίγο έξτρα παιχνίδι; Υπόσχομαι πως έχω κάποια πράγματα να πω αλλά παίζω καρτέρι μέχρι ώρας :P

#5742 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 16:21

Με λιγότερο από 5 ώρες να μένουν και τον μισό όχλο να μην έχει πάρει ακόμη πυρσούς και δικράνια για ν' απαιτήσει το κεφάλι μου, να δωθεί μήπως καμιά παράταση για να γίνει λίγο έξτρα παιχνίδι; Υπόσχομαι πως έχω κάποια πράγματα να πω αλλά παίζω καρτέρι μέχρι ώρας :P

Συμφωνώ με τον Ody, θα είναι κρίμα να φύγει με τρεις ψήφους επειδή δεν έχει γράψει κανείς.

#5743 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 16:51

Τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι στο μίτινγκ! Τέτοια αφοσίωση στις μέρες μας...

O6rrvsU.jpg

#5744 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 16:54

Θα συμφωνησω. Ηταν και το μιτινγκ, εχουμε και επισκεψεις στο σπιτι, μαλλον δεν θα προλαβω να γραψω τιποτα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5745 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.724 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2018 - 16:59

Προσφέρομαι να γράψω για εσάς μιας και είναι η μόνη μέρα που έχω χρόνο. Χρεώνω μόνο 0.01 λεπτά τον χαρακτήρα.

Πληρωμένες δέχομαι με αντικαταβολή ή μέσω paypal.

ySss0UF.jpg