Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]


  • Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5131 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 June 2017 - 14:52

Στο επόμενο setting neverland με τον Takayama για Τίνγκερμπελ


ySss0UF.jpg


#5132 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 18 June 2017 - 15:13

Στο επόμενο setting neverland με τον Takayama για Τίνγκερμπελ

Lol. RIP my sides.

#5133 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 18 June 2017 - 15:14

Lol. RIP my sides.

1. Babba

2. Takayama Yuichi- Tinkerbell


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#5134 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 June 2017 - 15:16

Αρχίσαμε από τώρα? ένα νεραιδοομπίσονεν πλς  :hahaha:


フカフカ

#5135 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 18 June 2017 - 15:18

Shaiapouf!


eeac86f8a75683a30b61234178ecfb40.jpg

#5136 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 June 2017 - 15:32

Όντως αρχίζουμε καινούριο με setting bizzaro-Neverland;



#5137 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 18 June 2017 - 15:33

Όντως αρχίζουμε καινούριο με setting bizzaro-Neverland;

 

Απο  Αύγουστο με Σεπτέμβρη που θα ξύνομαι και θα βαριέμαι, τέτοιο setting σκέφτομαι.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#5138 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 18 June 2017 - 15:38

Άρα, θα πρωταγωνιστεί ο Shaiapouf ως Tinkerbell

 

Ο Crocodile (One Piece) ως captain hook

latest?cb=20160928152449

 

H Nakamura του Kamui ως Wendy

Aku-no-Hana-Nakamura.jpg

 

Peter Pan ποιος;

 

The lost boys as well.

 

Ποιος άλλος λείπει;



#5139 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 June 2017 - 16:23

Κοίτα μην πάρω τη νεραιδούλα κόρη (GM) απτο ΣΑΟ/ΑΛΟ πως λεγότανε και γίνω εγώ ο σπαστικός στη θέση του Τακαγιάμα! Αν και ντάξει τη μισάκα δύσκολα την ξεπερνά άλος χαρακτήρας. :borednn9:


フカフカ

#5140 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 June 2017 - 16:24

Πάρε τον ίδιο τον Κιριτο κι αυτός νεραϊδος ήταν σε εκείνο το arc.

ySss0UF.jpg


#5141 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 June 2017 - 16:25

Σωστά, αυτό δεν το χα σκεφτεί, ακόμα πιο κακό ίσως  :dazed:


フカフカ

#5142 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 19 June 2017 - 14:42

Ναι, παίζουμε για να νικήσουμε αλλά εκ των υστέρων κατάλαβα ότι συμπεριφορά μου ήταν λίγο ή αρκετά υπερβολική, ίσως στα όρια της αγένειας. Νομίζω όσοι με ξέρουν κατάλαβαν ότι μετά από κάποιο σημείο ήμουν legit λιγάκι τσαντισμένος με τον χαβαλέ, κάτι που ήταν φάουλ σε ένα παιχνίδι που παίζουμε... για τον χαβαλέ. Για αυτό ζήτησα και ζητάω συγγνώμη.

 

 

Επίσης, άλλη ερώτηση τώρα γιατί έχω μπερδευτεί. Ο Kamui ήταν βιτζιλάντης, σωστά; Ο Woodcutter τι ρόλος είναι;

Προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ακριβώς, μην έχοντας δει παρα πολύ HxH θεώρησα ότι ο χαρακτήρας σου μπορούσε να καμουφλάρει το παιχνίδι και τη συμπεριφορά σου, και σε αρκετά σημεία γέλασα με το rp. Κι εγώ εκνευριζόμουν λιγάκι αντίστοιχα είτε με το υπερβολικά εκτενές και λογοτεχνικό rp που βαριόμουν να διαβάζω είτε με τη δολοφονία του rp που διεπράχθη στο τέλος, αλλά όταν το διοχετεύεις μέσα από το χαρακτήρα σου και τίποτα δεν περνάει σε προσωπικό επίπεδο, νομίζω ότι είναι όλα οκ.

Πάντως, το rp δεν είναι θέμα χαβαλέ ακριβώς. Λειτουργεί ως τρόπος να καμουφλάρεις τη στρατηγική σου και πιστεύω ότι οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που μπορούν να συνδιάσουν και τα δύο με τρόπο ώστε και να λένε αυτά που πρέπει και να μην ξεβρακώνουν τους ρόλους τους.

 

Btw σε σχέση με το ρόλο μου κι εγώ άργησα να καταλάβω τι είμαι. Όταν είδα την περιγραφή, φαντάστικα ότι απλώς έκανε πιο λογοτεχνική την περιγραφή του Vigilante με 1 σφαίρα, αλλά με 1-2 μέρες καθυστέρηση κατάλαβα. : P

 

Μου αρέσει πολύ η ιδέα των κρυφών ρόλων γιατί κάνει το παιχνίδι πολύ πιο απρόβλεπτο, απλώς φέτος μας ήρθε λίγο ξαφνικά γιατί δεν είχε ξεκαθαριστεί ότι μπορεί να μπουν και αυτοσχέδιοι ρόλοι που δεν έχουμε ξαναδεί ή συζητήση. Still, σωστή η επιλογή της Kai.

 

Παικτικά καλύτεροι:


3. Καμούι. Άκυρος αθώος μεν, στο πρώτο πρώτο του κείμενο πέτυχε δύο δολοφόνους μεν, και δεν τα έχει δει και όλα στο μάφια! Μπράβο κυνικέ.

Νομίζω ότι υπερεκτιμάτε λίγο το βαθμό στρατηγικής στο παίξιμο μου. Ήταν και λίγο θέμα τύχης. Τη FAI την ψήφισα σχεδόν τυχαία, απλά μιλούσε πολύ και ήταν εύκολος στόχος και από άποψη rp, εφόσον μιλούσε τόσο πολύ. Δεν ήμουν καθόλου αποφασισμένος να μείνω σε αυτήν μέχρι τέλους, αλλά όταν έκανε την κουλή κίνηση εκείνη ο Fandom, είπα να μην επαναλάβω το λάθος που έκανα περσι με το Mido και προτίμησα να τo αφήσω στην τύχη το θέμα. Έλα που όπως και πέρσι με FAI και Ζane αμα θυμάστε δεν είχα ιδέα ότι ήταν όλο μια σύμπτωση, και ότι οι πραγματικοί δολοφόνοι ήταν άλλοι. Παρομοίως την είχαμε πατήσει σε ενα παλιότερο παλέρμο της Keito (το lab edition νομίζω) όπου οι τραγικά ύποπτοι ψήφοι καλαμάρη και Boredforlife έδειχναν να καλύπτουν την redqueen, και ενω τους "έπιασα" και τους τρεις, έτυχε να ψηφισουμε πρώτα τα αγόρια που τελικά ήταν αθώοι και η άλλη να μείνει μέχρι το τέλος.

 

Επίσης, ξέρετε κάτι; O λόγος που ψήφισα misaka στο τέλος ήταν κυρίως για να τη σπάσω σε εσάς τους δύο για τον τρόπο που παίζατε και να μην πάρω θέση, ακόμα και αν από τα λίγα που διάβασα απ' όσα είπατε ο Osama ήταν πιο πειστικός. Η misaka ήταν απλώς μια βολική ψήφος, αλλά ελάχιστα εως καθόλου υποπτευόμουν από την αρχή το συγκεκριμένο line-up δολοφόνων. Για αυτό και μου έκανε εντύπωση η αυτοκτονία της. Δε το θεωρούσα καθόλου δεδομένο.

 

Συμφωνώ πολύ σε αυτό που λέει ο Οsama για τα επίπεδα. Όλα εκεί παίζονται ουσιαστικά. Το θέμα όμως είναι ότι τα επίπεδα δεν είναι απαραίτητα μόνο τρια, όταν πας από το τρίτο και πέρα η διαλεκτική αυτή είναι ασταμάτητη και οι συνιστώσες αδύνατον να τις υπολογίσεις όλες. Οπότε παίζει και η τύχη, είναι θέμα πιθανοτήτων. Ειδικά φέτος είχα και πολύ λίγο χρόνο γιατί έπεσε σε περίοδο με ασυνήθιστες υποχρεώσεις οπότε βαριόμουν να προσπαθήσω να πάω πέρα από το δεύτερο επίπεδο, κάπου κουράζομαι κιόλας. Για αυτό εξίσου συμφωνώ και με τη Zura στο ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι και η ουσία είναι να το παίξεις στα πλαίσια που σου επιτρέπει το rp. Και ο ανταγωνισμός καλός είναι, αλλά όχι όταν σπάει τα όρια του παιχνιδιού.

 

Όσο για το rp μου, πάνε σχεδόν 3 χρόνια από τότε που είδα το anime και δεν το είχα εύκαιρο για επανάληψη οπότε δεν πιστεύω ότι τα πήγα τόσο καλά, είναι και χαρακτήρας που δύσκολα θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με οποιονδήποτε εκτός του aku no hana. Προσπάθησα τουλάχιστον να μην είμαι βαρετός.

 

Τέλος, κάτι που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει συζητηθεί το κατά πόσο επιτρέπεται να ψηφίζει κάποιος τον εαυτό του. Παλιότερα αν θυμάμαι καλά απαγορευόταν. Τώρα μπορεί κάποιος να το κάνει, αλλά αν δεν αλλάξει την ψήφο του θεωρείται αυτοκτονία; Αυτό συνέβη με τον Takayama ή έστειλε pm στην Kai και της είπε να τον αυτοκτονήσει ανεξάρτητα από αυτό.

Προσωπικά πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερο να απαγορεύεται, γιατί είναι πάρα πολύ exploitable και αρκετά αντιφατικό με το rp. Γιατί αν ψηφίζει κάποιος τον εαυτό του ουσιαστικά αυτό λειτουργεί και ως ομολογία στο ότι είναι ένοχος. Το να σχολιάζει κανείς εκ του ασφαλούς μην ψηφίζοντας ουσιαστικά κανέναν μέχρι να αλλάξει τελευταία στιγμή δε νομίζω ότι κάνει το παιχνίδι δίκαιο και ενδιαφέρον προς τους υπόλοιπους που ρισκάρουν. Φανταστείτε από την αρχή να μπορεί να ψηφίζει ο καθένας τον εαυτό του ώστε να μη μετέχει ουσιαστικά στο παιχνίδι, που στηρίζεται στο πώς δικαιολογείς την επιλογή σου να καταδείξεις κάποιον συγκεκριμένο.

 

Anyway, ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδα και θα συμφωνήσω με τον Black Kaiser στο ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ' ότι τώρα φαίνεται.

Συγχαρητήρια στον Kai και στους υπόλοιπους.


O6rrvsU.jpg


#5143 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 19 June 2017 - 15:45

O Takayama ζήτησε μέσω pm να αυτοκτονήσει θεωρώντας ότι είχε εξαντλήσει τα επιχειρήματα που είχε για να πιστέψετε ότι δεν είναι δολοφόνος και πως λίγο πολύ το παιχνίδι είχε λήξει ήδη. Δεν είχε ξαναγίνει δολοφόνος να ζητήσει να σκοτώσει τον εαυτό του οπότε δεν ήταν ξεκαθαρισμένο από τους κανόνες. Εφόσον δεν απαγορευόταν και ο ίδιος ο παίκτης θεωρούσε πως δεν είχε νόημα να συνεχίσει και οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες ως μηδενικές δεν βρήκα κάποιον λόγο για να αρνηθώ.

ySss0UF.jpg


#5144 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 19 June 2017 - 15:57

Για το θέμα με την ψήφο στον εαυτό μας, θεωρώ σωστή την κριτική του Great General πάντως. Η δική μου επιλογή να ψηφίσω τον εαυτό μου ήταν καθαρά για είχα ξενερώσει σε εκείνη τη φάση του παιχνιδιού και δεν ήθελα να κάνω το χατίρι στον Οσαμα. Κατι το οποίο είναι κρίμα για το setting, η αφήγηση και το rp ήταν πολυ καλα.

Η Μισακα - Τακαγιαμα - Puff απο την άλλη θα μπορουσε να συνεχίσει να παίζει παντως, βλέποντας και τον λογο που εγραψε ο Kamui οτι τον ψηφισε. Ανετα μπορουσε να βγαλει τον Οσαμα το βραδυ και να παιξει μαζί μας αλλαζοντας μας τη γνωμη. Επειδη ειχε τρεις ψηφους δεν σημαινει οτι τα αλλα τρια παιδια που δεν το ψηφιζαν, θα το εκαναν στον επομενο γυρο. Αλλα επιλογες ειναι αυτες.

#5145 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 19 June 2017 - 16:04

Για το θέμα με την ψήφο στον εαυτό μας, θεωρώ σωστή την κριτική του Great General πάντως. Η δική μου επιλογή να ψηφίσω τον εαυτό μου ήταν καθαρά για είχα ξενερώσει σε εκείνη τη φάση του παιχνιδιού και δεν ήθελα να κάνω το χατίρι στον Οσαμα. Κατι το οποίο είναι κρίμα για το setting, η αφήγηση και το rp ήταν πολυ καλα.

Η Μισακα - Τακαγιαμα - Puff απο την άλλη θα μπορουσε να συνεχίσει να παίζει παντως, βλέποντας και τον λογο που εγραψε ο Kamui οτι τον ψηφισε. Ανετα μπορουσε να βγαλει τον Οσαμα το βραδυ και να παιξει μαζί μας αλλαζοντας μας τη γνωμη. Επειδη ειχε τρεις ψηφους δεν σημαινει οτι τα αλλα τρια παιδια που δεν το ψηφιζαν, θα το εκαναν στον επομενο γυρο. Αλλα επιλογες ειναι αυτες.

Αll of that.

 

Προσωπικά, έπαιξα like, κακιστα so δεν έχω λόγο να μιλάω, αλλά το είπα κιόλας, like, μπορεί να τους χορέψει στο ταψί αν ήθελε, αλλά είχε ξενερώσει κι εκείνος. Δεκτόν. Αλλά συμφωνώ με την προλαλλήσσασα.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai