Νομίζω ή το span life της μπουγάτσας στα Παλερμο είναι μικρότερο από αυτό που καπνίζει ο Lethal Mike και δεν μας δίνει;
Bruh, έχω να πεθάνω από το 14! Όλους τους έτρωγα xDD
Zura, εγώ να δεις το πνίξιμο! Πέθανα στο γέλιο, δεν άντεξα.
Posted 13 June 2017 - 22:41
Bruh, έχω να πεθάνω από το 14! Όλους τους έτρωγα xDD
Zura, εγώ να δεις το πνίξιμο! Πέθανα στο γέλιο, δεν άντεξα.
Είχα την εντύπωση ότι από το 14 είχαμε να παίξουμε παλέρμο. xD
Posted 13 June 2017 - 22:43
Πρόπερσι δεν παίξατε; το 2015;
Posted 13 June 2017 - 22:44
2 palermo ago.
Ήταν το πρώτο μου... Ο καημένος ο Takumi δεν μπόρεσε να σώσει κανέναν όσο η Μπουγάτσα και τα τσιράκια της μας σφαγιάζανε.
Δηλαδή γιατί είσαι τέτοια τώρα; Γιατί; Γιατί θες να με βάλεις να ψάξω όλα τα παλιά Παλέρμο;
Ναι
Τι λες μωρέ, απλώς ο Guns διαδίδει ψέματα ότι έκανε GM και η Mpougatsa βρίσκει την ευκαιρία και λέει ότι κέρδισε κιόλας.
Posted 13 June 2017 - 22:45
Έκανε και ο Guns gm; Τι σεντόνια έγραφε;
Posted 13 June 2017 - 22:50
Έκανε και ο Guns gm; Τι σεντόνια έγραφε;
Δεν θές να ξέρεις, пραγματικά.
My eyes and brain were never the same.
Αλλά το setting και το RP ήταν fucking awesome.
Posted 13 June 2017 - 23:06
ενταξει νομιζω οτι το επιασαν οτι εχω δει και χειρότερα δεν χρειαζεται να το ξαναπω... αλλα ο χαρακτηρας μου ο oda εχει δει και χειροτερα.
εχει δει πολλα...
εχει ακουσει αλλα τόσα...
ετσι;
Posted 13 June 2017 - 23:10
Ο Nakamura που περνούσε από έξω πρότεινε ξερά ότι θα ήταν καλύτερο να τους μεταφέρουν στην απομακρυσμένη πτέρυγα γιατί σύντομα η μυρωδιά θα χειροτέρευε ακόμη περισσότερο και δεν είχε άδικο.
Στο φόρουμ όπου το φύλο είναι ένα τελείως σχετικό πράγμα, λίγο ήθελε να επηρεαστεί και ο GM.
Posted 13 June 2017 - 23:13
Posted 13 June 2017 - 23:16
Ο Nakamura που περνούσε από έξω πρότεινε ξερά ότι θα ήταν καλύτερο να τους μεταφέρουν στην απομακρυσμένη πτέρυγα γιατί σύντομα η μυρωδιά θα χειροτέρευε ακόμη περισσότερο και δεν είχε άδικο.
Στο φόρουμ όπου το φύλο είναι ένα τελείως σχετικό πράγμα, λίγο ήθελε να επηρεαστεί και ο GM.
XDDDD, pack it up everyone. Τερματίσαμε το παιχνίδι.