μα ακομα και να ζησω γενικα το λεω, ηταν ενα βαρος που ηθελα να βγαλω αφου σας βλεπω ολους να τα παιζεται λες και εχετε φτιαχτει για τον ρολο κι εγω να μην μπορω να μιλησω XD
επισης... ρε μαγκες πως αντεχετε να γραφεται τοσο πολυ;;;
Posted 13 June 2017 - 18:49
μα ακομα και να ζησω γενικα το λεω, ηταν ενα βαρος που ηθελα να βγαλω αφου σας βλεπω ολους να τα παιζεται λες και εχετε φτιαχτει για τον ρολο κι εγω να μην μπορω να μιλησω XD
επισης... ρε μαγκες πως αντεχετε να γραφεται τοσο πολυ;;;
Posted 13 June 2017 - 20:17
Rip my Post dude.
Еίχα κάνει ενα τεράστιο πόστ, πάτησα κάτι κατά λάθος στο λάπτοπ όσο έγραφα και pouf πήγε κατά διαόλου....
Kai, 30 ώρα παράταση pls?
Posted 13 June 2017 - 20:20
Δεν έγινε κάτι Takayama. Συμβαίνει και σε εμένα αρκετές φορές.
Just let it go.
Posted 13 June 2017 - 20:22
Nope, ότι είπε και η Elsa από πάνω.
Posted 13 June 2017 - 20:28
Mαλακία post εκ μέρους μου, αλλά δεν έχω χρόνο να γράψω ξανά το ίδιο post.
Stay tuned, εξηγήσεις για την λογική πίσω απο την επιλογή της Misaka την επόμενη ημέρα.
Posted 13 June 2017 - 20:33
Nope, ότι είπε και η Elsa από πάνω.
Πφφ, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από ένα αστοιχείωτο fuckboy.
Posted 13 June 2017 - 20:38
Ζηλεύεις που δεν είσαι το Alpha Male του anime.gr δε δίνω σημασία σε μικροπρέπειες.
Posted 13 June 2017 - 21:30
Δικό σου πρόβλημα που έχεις δουλειά ενώ παίζεις σε Παλέρμο.
Posted 13 June 2017 - 21:32
Ας ελπίσουμε ότι είναι ασήμαντη δουλειά που μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει πηγαίνοντας στην ταυέρνα της Μαρίκας.
Posted 13 June 2017 - 21:35
Καλά ρε ντροπιαστικοί άνθρωποι, με το που πήγα δουλειά όλοι πέσατε να με φάτε. Αλλά δεν πειράζει ρε, επόμενο Παλέρμο δε θα γίνει, θα σας πω εγώ! xD
Θα ρεφάρω.
Αν δεν ζεις απο ταμεια ανεργειας η απο λεφτα της οικογενειας, δεν τρως καθε μερα noodles μονο και μονο επειδη ειναι φθηνα και δεν βγαινεις απο το σπιτι σου, πως τολμας να λεγεσαι Otaku; Οοοοοχι, η αφιερωνεσαι στα anime/manga η τιποτα! Τι θα πει "Προσωπικη ζωη"; Μονο η ζωη στο ιντερνετ μετραει
Posted 13 June 2017 - 21:36
Ας ελπίσουμε ότι είναι ασήμαντη δουλειά που μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει πηγαίνοντας στην ταυέρνα της Μαρίκας.
I have become a meme...
Posted 13 June 2017 - 21:53
Θέλω κιεγώ να δουλέψω στην μαρίκα
Posted 13 June 2017 - 21:55
Θέλω κιεγώ να δουλέψω στην μαρίκα
Γεια σας, ειμαι η Μαρικα, πως μπορω να σας βοηθησω;
παιδια σορρη καπου μπερδεψα τους κανονες. Κανονικα δεν θα επρεπε να φαει lynch ενας και να φυγει ενας επειδη τον σκοτωσαν ο/οι δολοφονοι;
Edited by Scarlet D., 13 June 2017 - 22:09.