Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4996 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 June 2017 - 22:13

Κairser, πάρε τα τσιγάρα μου! Άλλα δύο πακέτα ολόκληρα, μην τα χαρμίσεις.

Scarlet D, αυτό κάνατε, αποφασίσατε να βγω εγώ. Το γεγονός ότι η DM αποφάσισε να το γράψει διαφορετικά δεν αλλάζει το μηχανικό κομμάτι. 

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4997 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 13 June 2017 - 22:14

Κairser, πάρε τα τσιγάρα μου! Άλλα δύο πακέτα ολόκληρα, μην τα χαρμίσεις.

Scarlet D, αυτό κάνατε, αποφασίσατε να βγω εγώ. Το γεγονός ότι η DM αποφάσισε να το γράψει διαφορετικά δεν αλλάζει το μηχανικό κομμάτι. 

μα αυτο λεω, αποφασισαμε να φυγεις εσυ, ωστοσο αφου δεν ησουν ο εγκληματιας επρεπε μεσα στην νυχτα να πεθανει και καποιος αλλος

#4998 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 13 June 2017 - 22:18

Το γεγονός ότι η DM αποφάσισε να το γράψει διαφορετικά δεν αλλάζει το μηχανικό κομμάτι. 

ότι η DM αποφάσισε

η DM

O DM παρακαλώ πολύ, να λέμε τα πράγματα σωστά.

Edited by Takayama Yuichi, 13 June 2017 - 22:18.

#4999 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 13 June 2017 - 22:18

Scarlet, πέρα από το γεγονός ότι η mpougatsa αποδείχτηκε δολοφόνος, η ομάδα των δολοφόνων σκοτώνει κάθε νύχτα (night phase), την οποία διανύουμε αυτήν την στιγμή και κατά την οποία απλώς περιμένουμε τους ρολίστες (συμπεριλαμβανομένων και των δολοφόνων) να μιλήσουν με τον Kai και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους. Όταν ο Kai ρίξει την μέρα, θα ανακοινώσει ποιον σκότωσαν οι δολοφόνοι επίσης.

Επίσης, οι δολοφόνοι σκοτώνουν το βράδυ ανεξαρτήτως με το αν βρούμε ή όχι δολοφόνο την προηγούμενη μέρα.

#5000 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 June 2017 - 22:19

Χαχαχαχαχαχα, ήμουν δολοφόνος.

Αλλά για να μην τελειώνει το παιχνίδι, μάλλον θα έχει κι άλλον. Και τώρα, ο δολοφόνος θα επικοινωνήσει με την DM και θα της πει ποιον να σκοτώσει το βράδυ. Αν υπάρχει επιθεωρητής, θα της στείλει μήνυμα να ρωτήσει για έναν από εσάς τι είναι. Αν υπάρχει γιατρός μπορει να πει ένα όνομα για να προστατέψει και να μην πεθάνει το βράδυ κι αν υπάρχει vigi μπορεί να πυροβολήσει κάποιον το βράδυ.

Αυτό θα γίνεται κάθε βρράδυ μέχρι να πεθ΄λανουν όλοι οι δολοφόνοι, έτσι πάει.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5001 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 June 2017 - 22:22

Η προηγούμενη μιαμιση σελιδα περιπου περναει τα κριτηρια για HoF material. Εύγε καΐδια μου.

Edited by Lord Leon, 13 June 2017 - 22:22.

stasou%2520mygdala.jpg

#5002 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 June 2017 - 22:23

Επίσης Scarlet διαβάζουμε τους κανόνες, τέτοιες απορίες κατευθείαν στον GM και όχι στη γενική συζήτηση, σε περίπτωση που ξαναγίνει κάτι τέτοιο ο παίκτης θα σφαγιαστεί από τον GM με συνοπτικές διαδικασίες όσο απόλυτο κι αν ακούγεται. Η συζήτηση είναι για σχολιασμό του RP και της αφήγησης και τίποτα παραπάνω πριν τελειώσει. 

ySss0UF.jpg

#5003 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 13 June 2017 - 22:25

Κai, θέλω Accelerator στο RP. Last Order και Accelerator πάνε πακέτο.

Accelerator or Riot.

#5004 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 13 June 2017 - 22:28

Ψόφα με το καλό

ySss0UF.jpg

#5005 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 13 June 2017 - 22:30

Scarlet, πέρα από το γεγονός ότι η mpougatsa αποδείχτηκε δολοφόνος, η ομάδα των δολοφόνων σκοτώνει κάθε νύχτα (night phase), την οποία διανύουμε αυτήν την στιγμή και κατά την οποία απλώς περιμένουμε τους ρολίστες (συμπεριλαμβανομένων και των δολοφόνων) να μιλήσουν με τον Kai και να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους. Όταν ο Kai ρίξει την μέρα, θα ανακοινώσει ποιον σκότωσαν οι δολοφόνοι επίσης.

Επίσης, οι δολοφόνοι σκοτώνουν το βράδυ ανεξαρτήτως με το αν βρούμε ή όχι δολοφόνο την προηγούμενη μέρα.

:riiight:  :riiight:  :riiight:

Επίσης Scarlet διαβάζουμε τους κανόνες, τέτοιες απορίες κατευθείαν στον GM και όχι στη γενική συζήτηση, σε περίπτωση που ξαναγίνει κάτι τέτοιο ο παίκτης θα σφαγιαστεί από τον GM με συνοπτικές διαδικασίες όσο απόλυτο κι αν ακούγεται. Η συζήτηση είναι για σχολιασμό του RP και της αφήγησης και τίποτα παραπάνω πριν τελειώσει.

καλα μωρε κι εσυ, απλα κατι θυμωμουν λάθος, όσες φορες επαιζα παρελμο το θυμα επεφτε μαζι με τον λυντσαρισμενο στην αφηγηση, δεν μπορω να τα θυμαμαι παντα ολα σωστα

Κai, θέλω Accelerator στο RP. Last Order και Accelerator πάνε πακέτο.

Accelerator or Riot.

ποσοι αυτιστικοι ρολοι σε ενα πακετο; XD

Edited by Scarlet D., 13 June 2017 - 22:30.

#5006 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 13 June 2017 - 22:32

Hey bro, don't judge.

Και για να ξέρεις ο Accelerator είναι cool as heck.

#5007 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 13 June 2017 - 22:33

Ωραίο το Ave Maria.

#5008 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 June 2017 - 22:35

Πάντως μ'αρέσει που ο LL όλα τα παρακολουθεί.

Ωραίο το Ave Maria.

Right? Στην αρχή νόμιζα ότι είχε σηκωθεί το πτώμα της άλλης που έχει ο Cross και το τραγουδούσε, μετά κατάλαβα γιατί μπήκε. xD

Και μην ξεχάσεις τα τσιγάρα ε. Για σένα τα άφησα.

Edited by Fallen_Mpougatsa, 13 June 2017 - 22:36.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5009 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 June 2017 - 22:36

Νομίζω ή το span life της μπουγάτσας στα Παλερμο είναι μικρότερο από αυτό που καπνίζει ο Lethal Mike και δεν μας δίνει; 

#5010 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 13 June 2017 - 22:38

Ξαφνικά πίσω του ξεπρόβαλε μία γυναικεία μορφή, ντυμένη στα μαύρα με κάτι που έμοιαζε με ξεπερασμένη στρατιωτική στολή, τα μαλλιά της ανέμισαν από το κύμα αέρα που σηκώθηκε ξαφνικά. Όλοι κοίταξαν προς τον Amari ξαφνιασμένοι, στο μέτωπο της μορφής που ξεπρόβαλε μία λευκή μπαντάνα με τρεις μόνο λέξεις “I love Saito”. Το χρονόμετρο άρχισε να μετράει αντίστροφα πέντε λεπτά.

Εγώ πάλι πνίγηκα με το "I love Saito".