Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4936 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 June 2017 - 22:51

( σε αυτή την περίπτωση ο Kai).

Γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Ποτέ όμως.

-Great General, 10/6/2017

Edited by Kamui, 10 June 2017 - 22:51.

O6rrvsU.jpg

#4937 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 10 June 2017 - 22:54

Έχω χάσει επεισόδια;

#4938 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 10 June 2017 - 22:57

Γέλασα.

#4939 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 10 June 2017 - 23:06

Κι εγώ γέλασα. Αλλά φταίει και το γεγονός ότι 

O φίλος Kai, το Alpha Male του forum

ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τα subtle hints xD

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4940 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 11 June 2017 - 00:44

Έχω χάσει επεισόδια;

Απλά δεν του αρέσει να τον λένε φίλο ή dude. Μη με ρωτάς γιατί. Τόσα χρόνια το ίδιο κόλλημα έχει.

#4941 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2017 - 06:17

Kai, my shin'yu. Εαν δεν κάνει τουλάχιστον cameo o Accelerator δεν μου γλυτώσεις ποτέ. Θα είσαι ο Και, και όχι η Kai, για πάντα.

Επίσης, εάν δεν κάνεις καλά RP την Last Order στα story posts θα μάθω που μένεις και θα σου στέλνω DVD με Index και Railgun μέχρι να αλλάξεις διεύθυνση. 

Don't mess with me. I know people who know people who know people who know other people.

#4942 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 11 June 2017 - 09:34

Επίσης, εάν δεν κάνεις καλά RP την Last Order στα story posts θα μάθω που μένεις και θα σου στέλνω DVD με Index και Railgun μέχρι να αλλάξεις διεύθυνση.

Τουλάχιστον στείλτεις επεισόδια από το Sisters Arc ή οτιδήποτε που να συμπεριλαμβάνεται ο Accelerator. Δεν παλεύονται τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς.

Edited by TheGunsmasha, 11 June 2017 - 09:34.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4943 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 11 June 2017 - 10:41

Συμφωνώ, μόνο την πρώτη σεζόν έχω δει αλλά μέχρι να φτάσει προς στο τέλος στο κομμάτι με τον Accelerator μου έβγαλε την πίστη, 

In other new, για να μην είναι εντελώς άσχετο το post, υπενθυμίζω ότι παίζετε ανοιχτά μέχρι τις 1μ.μ. και αμέσως μετά το παιχνίδι κλείνει. Θα μείνει μερικές ώρες κλειστό (δε θα γράψει κανείς πριν δοθεί η έναρξη) και έπειτα θα ξεκινήσει η πρώτη ημέρα.

Επίσης υπενθυμίζω: Αρχίζουμε με το όνομα του χαρακτήρα με μπλε χρώμα, μετά εικόνα και πάντα μία ψήφος με κόκκινο σε κάθε post.

ySss0UF.jpg

#4944 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2017 - 11:19

Τουλάχιστον στείλτεις επεισόδια από το Sisters Arc ή οτιδήποτε που να συμπεριλαμβάνεται ο Accelerator. Δεν παλεύονται τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς.

Και του Railgun? Εμένα μου άρεσε το Railgun γενικά σαν σειρά. Το index βέβαια ήταν λίγο σκουπιδάκι αν εξαιρέσεις το Sisters Arc, αλλά τυχαίνει να είναι το είδους του σκουπιδοanime που μπορώ να δω χωρίς να το σκέφτομαι και σε πολύ βάθος με αποτέλεσμα να με διασκεδάσει.

Edited by Takayama Yuichi, 11 June 2017 - 11:21.

#4945 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 11 June 2017 - 11:21

Η δεύτερη σεζόν του Railgun είναι πολύ καλή, ειδικά όπως ανέφερα το sisters arc. Η πρώτη υπερβολικά cuteness και slice of life βλακιουλες.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4946 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2017 - 11:25

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω ότι η διοίκηση ξέρει που μένετε όλοι σας και είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να δώσουμε τα αντίστοιχα στοιχεία για κακουργηματικές πράξεις. 

#4947 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 11 June 2017 - 11:32

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω ότι η διοίκηση ξέρει που μένετε όλοι σας και είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να δώσουμε τα αντίστοιχα στοιχεία για κακουργηματικές πράξεις.

Και ήμουν έτοιμος να το γράψω. Καλά θα το μεταφέρουμε στο topic της Railgun. Συγγνώμη Διεύθυνση.

Κάτι σχετικο. Έχουν γράψει σχεδόν όλοι εισαγωγικό RP κείμενο. Μπράβο βρε παίδες.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#4948 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2017 - 11:32

Δεν ήταν υπερβολικά cuteness κατά την γνώμη μου. Υπήρχαν και σοβαρά κομματάκια όπως αυτό για το level up drug. Άσε που ήταν και απαραίτητο να υπάρξουν και οι Slice of Life σκηνές για να γίνει το κατάλληλο world building, exposition και να γίνει established η ιστορία από τα μάτια της Misaka και του περίγυρού της. Υποτίθεται μπορείς να πας να δεις μόνο το Railgun χωρίς πρόβλημα στην κατανόηση ολόκληρου του plot. Εάν απλά μας είχαν πετάξει στην αρχή του sisters arc επειδή "ξέρουμε τι γίνεται από το index" πιστεύω θα ήταν ακόμα χειρότερα από τα SoL που είχαμε.

Πάντως ομολογώ να πω ότι σαν Sοl hater δεν είχα κανένα θέμα με το Railgun.

Anyway, φτάνει τόσο επειδή είμαστε και στο λάθος Thread.Απλά μου φαινόταν περίεργο να πάω να κάνω ένα ποστ @Guns σε ένα άκυρο, νεκρο thread με αφορμή κάτι που είπαμε στα πλαίσια ενός Παλέρμο.

Edit:oops sorry Iri, pls no transferino ακόμα έχει σχέση μετά Παλέρμο, έστω και πολύ έμμεσα.

Edited by Takayama Yuichi, 11 June 2017 - 11:35.

#4949 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 11 June 2017 - 11:35

O Fandom αφαντος πάντως, πού είσαι ρε αγόρι; Πήρες και τον Luffy τρομάρα σου.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4950 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 11 June 2017 - 11:44

Καλά, νομίζω δεν είναι και αναγκασμένοι να γράψουν στο free RP.