Το τρίτο πρέπει να είναι. Θυμάμαι στα αγγλικά το έλεγε ''....as misaka....''
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 10 June 2017 - 15:45
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 10 June 2017 - 15:49
Τι είναι αυτό το παιχνίδι; Έχει σχέση με anime και μπορώ να παίξω; Κάτι σε cluedo μου φέρνει από λίγα που κατάλαβα.
Διαλέγεις ένα χαρακτήρα που σου αρέσει(Απο anime/VN/Manga) και τον υποδύεσαι σε ένα άκυρο setting το οποίο γράφει ο game master( σε αυτή την περίπτωση ο Kai).
Δηλαδή εάν σου αρέσει ο All Might από το HeroAca επειδή είναι κούλ μπορείς να τον διαλέξεις και να κάνεις ότι πιστεύεις ότι θα έκανε ο All Might αν τον είχαν κλείσει σε μια World Disney με άλλα 11 άτομα εκ των όποιον 2 είναι δολοφόνοι.( Αρνούμαι να αφήσω τον All Might να είναι δολοφόνος, πάει ενάντια στον χαρακτήρα)
Γράφεις ποστ και υποδύεσαι τον χαρακτήρα. Κοιταξε κάποια από τα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται.
Εάν σου αρέσει και είσαι μέσα ρώτα τον Kai να σε χώσει μέσα στα γρήγορα μιας και ακόμα προλαβαίνεις νομίζω επειδή δεν έχει αρχίσει καλά καλά το παιχνίδι.
Edited by Takayama Yuichi, 10 June 2017 - 15:58.
Posted 10 June 2017 - 15:52
Απλά αντί να πει "εγω" λέει σε φαση, είπε η μισακα αναφέροντας/ρωτώντας τον εαυτό της. Δεν μπορώ να το μεταφρασω ακριβώς στα ελληνικα αλλα κάτι τέτοιο.
Posted 10 June 2017 - 15:54
Fk it dude, θα βάζω εκει πέρα 2 τουλάχιστον Misaka και μετά ό,τι μου κατέβει :Ρ
Posted 10 June 2017 - 15:57
Διαλέγεις ένα χαρακτήρα που σου αρέσει και τον υποδύεσαι σε ένα άκυρο setting το οποίο γράφει ο game master( σε αυτή την περίπτωση ο Kai).
Δηλαδή εάν σου αρέσει ο All Might από το HeroAca επειδή είναι κούλ μπορείς να τον διαλέξεις και να κάνεις ότι πιστεύεις ότι θα έκανε ο All Might αν τον είχαν κλείσει σε μια World Disney με άλλα 11 άτομα εκ των όποιον 2 είναι δολοφόνοι.( Αρνούμαι να αφήσω τον All Might να είναι δολοφόνος, πάει ενάντια στον χαρακτήρα)
Γράφεις ποστ και υποδύεσαι τον χαρακτήρα. Κοιταξε κάποια από τα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται.
Εάν σου αρέσει και είσαι μέσα ρώτα τον Kai να σε χάσει μέσα στα γρήγορα μιας και ακόμα προλαβαίνεις νομίζω επειδή δεν έχει αρχίσει καλά καλά το παιχνίδι.
Ωωω τύπου board mystery forum game ή κάτι τέτοιο τέλος πάντως, ωραίο ακούγεται, ευχαριστώ για την επεξήγηση.
Φίλε Κai είναι εφικτό να γίνει αυτό που λέει το παιδί;
Posted 10 June 2017 - 16:02
O φίλος Kai, το Alpha Male του forum, όμως έχει γράψει το υπόλοιπο κείμενο οπότε δύσκολο να μπει κάποιος πλέον και επίσης σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορεί να παίξει κάποιος με το που γράφεται. Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 posts ή να είχε γραμμένος για 6 μήνες στο forum και αυτό γιατί παλιότερα που είχαμε αφήσει νέα μέλη δημιουργήθηκαν πολλά θέματα.
Ωστόσο ο John1998 είναι ευπρόσδεκτος να το παρακολουθήσει για να δει πώς παίζεται και να μας σχολιάσει και αν παραμείνει ενεργός να παίξει στο επόμενο που θα οργανωθεί.
Posted 10 June 2017 - 16:08
O φίλος Kai, το Alpha Male του forum, όμως έχει γράψει το υπόλοιπο κείμενο οπότε δύσκολο να μπει κάποιος πλέον και επίσης σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορεί να παίξει κάποιος με το που γράφεται. Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 posts ή να είχε γραμμένος για 6 μήνες στο forum και αυτό γιατί παλιότερα που είχαμε αφήσει νέα μέλη δημιουργήθηκαν πολλά θέματα.
Ωστόσο ο John1998 είναι ευπρόσδεκτος να το παρακολουθήσει για να δει πώς παίζεται και να μας σχολιάσει και αν παραμείνει ενεργός να παίξει στο επόμενο που θα οργανωθεί.
Καταλαβαίνω αυτό που λες, λογικό το βρίσκω. Καλύτερα να παρακολουθήσω να δω την λογική. Μπορείς να μου πεις και πόσο καιρό διαρκεί να ξέρω για το επόμενο πότε θα είναι;Ευχαριστώ κιόλας πολύ, καλή τύχη στο παιχνίδι σου.
Posted 10 June 2017 - 16:11
Το παιχνίδι δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια, θα κριθεί από το πόσο εύκολα θα βρεθούν ή όχι οι δολοφόνοι του παιχνιδιού.
Το επόμενο επίσης δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία, ανάλογα με το πότε θα προθυμοποιηθεί νέος GM και μέλη να παίξουνε. Παλιότερα είχαμε εώς και 2-3 τρία τον χρόνο κάποια περίοδο αλλά υπήρχαν και πολύ περισσότεροι χρήστες που ήθελαν να παίξουν.
Όπως και να έχει αφού σου άρεσε η ιδέα μπορείς να το παρακολουθήσεις για να δεις τη λογική του και να είσαι πιο έτοιμος για το επόμενο αν συνεχίσεις να είσαι ενεργός στο forum.
Posted 10 June 2017 - 17:04
Fk it dude, θα βάζω εκει πέρα 2 τουλάχιστον Misaka και μετά ό,τι μου κατέβει :Ρ
Δεν ειναι τοσο δυσκολο αληθεια. απλως μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο πρόσωπο και αντικαθιστας και ολες τις αναφορικες και κτητικες αντωνυμιες.
"Μισακα!"
"Ναι; - Ρωτησε απορημένη η Μισακα"
"ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ"
"Ω! - αναφωνισε σαστισμενη η Μισακα καθως επικεντρωνώταν στις μυρωδιες του αέρα γύρω απο τη Μισακα προσπαθωντας να διαπιστωσει αν ο κωλος της Μισακα βρωμαει."
Αμα καθονται διπλα διπλα (ειναι και η διαφορετικη συνταξη στα ιαπωνεζικα) σου φαινεται σαν να λεει το ονομα δυο φορες αλλα αναφερεται σε κατι αλλο.
Στην τελικη σου βγει δε σου βγει, το θεμα ειναι να βγαλει γελιο, RP και να περασετε καλα.
Posted 10 June 2017 - 17:27
Ahh δεν με καταλαβαίνει ο κόσμος οέο.
Ξέρω πως να αποδώσω τον τρόπο που μιλάει η Misaka πάνω κάτω. Δηλαδή τα περί αντωνυμιών τα καταλαβαίνω. Παρόλα αυτα εαν έχετε δει την σειρά, ειδικά απο διαφορετκά sub groups, θα διαπιστώσεις οτι ο καθένας ερμηνεύει τον τρόπο που μιλάει διαφορετικά.
Παραδείγματως χάρην, στο ένα sub οι προτάσεις είναι απλα ["..." ρημα η Misaka Misaka καθως έκανε/ένιωθε το τάδε],
αλλες φορές είναι της μορφής ["..." ρημα η Misaka ρημα η Misaka καθώς έκανε/ένιωθε το τάδε],
αλλες φορές δε το έχω δει να παίρνει την μορφή ["..." ρημα η Misaka καθώς/ενω η Misaka έκανε/ένιωθε το τάδε]
και σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά διαφορετικά το μεταξύ τους.
Στην πρώτη περίπτωση απλά λεει δυο φορές το ονομά της. Στην δεύτερη περίπτωση λέει εις διπλόυν το ρήμα της πρότασης ΚΑΙ το όνομα της και στην τρίτη περίπτωση λέει μια φορά το όνομά της μετά το ρήμα και μετά αναφέρετε ξανά στον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο για εξηγήσει πως νιώθει ή τι κάνει όσο μιλούσε.
Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το σκέφτομαι τόσο πολύ αλλα τέλος πάντων :Ρ
Posted 10 June 2017 - 19:19
Sorry για το edit στο post.
Δίνω τον λόγο μου οτι δεν αλλαξα τίποτα παραπάνω απο ένα μικρό typo και κάποια σημεία στίξης. Θα προσπαθήσω να κάνω καλήτερη ανάγνωση στο κειμενάκι πριν το ποστάρω και ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί edit.
Posted 10 June 2017 - 21:05
Ωωω τύπου board mystery forum game ή κάτι τέτοιο τέλος πάντως, ωραίο ακούγεται, ευχαριστώ για την επεξήγηση.
Φίλε Κai είναι εφικτό να γίνει αυτό που λέει το παιδί;
John είναι το κλασσικό παλέρμο αλλά με πολύ role playing και anime χαρακτήρες πρωταγωνιστές.
Εδώ η γενική ιδέα αν δεν έχεις παίξει ποτέ παλέρμο
http://www.gatonia.gr/funstuff.jsp?sub=1&show=26
Posted 10 June 2017 - 21:24
Posted 10 June 2017 - 22:36
μια φορά το έπαιξα αυτό το παιχνίδι και με λιντζάρανε.