Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 09 June 2017 - 20:01
Posted 09 June 2017 - 20:03
Άκουσα κάτι για πρωταγωνιστικό ρόλο και 3 βράδια ανοσία για τον δικό μου. Ισχεί?
Για τους ρόλους ούτε εγώ έχω θέμα, αν και τον φοβάμαι τον επιθεωρητή όταν είμαστε πολλοί και δεν υπάρχουν άλλοι ειδικοί ρόλοι, γιατί μπορεί να βγει και να τελειώσει το παιχνίδι κάπου τον τρίτο γύρο.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 09 June 2017 - 20:14
I'm fine χωρίς επιθεωρητή αλλά και με δεν έχω θέμα.
I know I'm not helping.
Μαζί σου Μπουγάτσα. Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα τα posts μας.
Posted 09 June 2017 - 20:21
Posted 10 June 2017 - 07:24
Καλημέρα.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημεράκι, δηλαδή ίσα-ίσα να ξαναδώ κι εγώ το κείμενο και να τελειώσω και με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες το opening post. Τελικά οι ρόλοι θα είναι
- 3 Δολοφόνοι
- 1 Επιθεωρητής
- 1 Γιατρός
- 1 Vigilante (1 kill)
Όχι τόσο επειδή θεωρώ τους δύο τελευταίους ρόλους απαραίτητους όσο γιατί έχουμε και δύο νέο άτομα που δεν έχουν ξαναπαίξει και δεν είναι τόσο χορτασμένοι όσο οι υπόλοιποι ελπίζοντας ότι στην κλήρωση θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους τύχει κάτι από τα παραπάνω. Οι ρόλοι θα εξηγούνται κλασικά πάνω από το κείμενο της αφήγησης, οπότε ακόμη κι αν τους τύχει να είναι αθώοι τους γενικούς κανόνες θα τους δουν από εκεί.
Μήνυμα για τους ρόλους θα πάρουν όλοι, και όσοι έχουν τους παραπάνω και όσοι είναι αθώοι. Από εκεί και πέρα, περιμένω κυρίως από τους δολοφόνους να συνεργάζονται σωστά και να μην αφήσουν κανέναν στην απ' έξω. Δε θα σας αναγκάσω να μιλάτε μόνο μέσω pm αλλά όταν έρχεται η απόφαση να είναι με σύμφωνη γνώμη όλων. Οι αθώοι θα παίρνουν σποραδικά κάποια pms για τους γνωστούς άγνωστους λόγους.
- Μετά το άνοιγμα θα σας αφήσω μία ημέρα για ανοιχτό rp. Σε αυτό το διάστημα δε θα έχουν μοιραστεί οι ρόλοι και θα μπορείτε να γράφετε ελεύθερα και απλώς να γνωριστείτε μεταξύ σας.
- Οι ρόλοι θα μοιραστούν όταν πέσει η πρώτη νύχτα. Ο επιθεωρητής δεν έχει δικαίωμα να ρωτήσει την πρώτη νύχτα, οι δολοφόνοι θα σκοτώσουν NPC.
- Μόλις πέσει η πρώτη ημέρα αρχίζετε κανονικά. Το πώς ψηφίζουμε και πώς θα είναι γραμμένα πάνω από την αφήγηση για τους καινούργιους οι παλιοί ξέρουν, το γνωστό ουράνιο τόξο.
Πάνω κάτω ελπίζω να σας κάλυψα, ό,τι απορίες έχετε ρωτάνε μέχρι να ξεκινήσουμε.
1. Babba | Tsukushi Tsukamoto Days
2. Osama | Pariston Hill Hunter x Hunter
3. Ghost Prince | Okabe Rintaro Steins;Gate
4. Mpougatsa | Amari Joker Game
5. Zura | Aizawa Shota Boku no Hero Academia
6. Black Kaiser | Cross Marian D.Gray Man
7. BlasoN | Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
8. Scarlet D. | Nobutaka Oda Btoom
9. Great General | Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi | Last Order To Aru Majutsu no Index
11. (Νομίζει-πως-είναι-Γαμάτος) Guns | Greed FMA
12. (Τι θέλετε ξανά στον κήπο μου παλιόπαιδα) Fandom | Χαρακτήρας Μετά
Posted 10 June 2017 - 08:20
3 Δολοφόνοι και όχι 2; Και νομίζω ότι ο ρόλος του γιατρός είναι περίεργος, είτε θα τελειώσει το παιχνίδι γρήγορα είτε θα διαρκέσει πολύ, ανάλογα με τις επιλογές του. O Vigilante έχει έχει δικαίωμα μόνο για ένα kill. Από εκεί και πέρα οπότε, όπως και να καταλήξει, συμφωνώ με την τελευταία πρόταση της Μπουγάτσας.
Ας γράψουν όμως και άλλοι
Posted 10 June 2017 - 08:54
Οι 3 δολοφόνοι δεν παίζουν και πολύ ρόλο και που είναι 3 λόγο του One kill per day.
Με περισσότερους δολοφόνους πιστεύω θα είναι πιο διασκεδαστικό επειδή:
Α) Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχεις δολοφόνο ακόμα και να ψηφίσεις στη τύχη και μετά να αποκαλυφθεί σιγά σιγά η παρέα δολοφόνων βλέποντας πως συμπεριφέρονταν μεταξύ τους.
Β) Όσο περισσότεροι είναι οι δολοφόνοι τόσο περισσότερο έχουν την δυνατότητα να το παίζουν άσχετοι μεταξύ τους. Δηλαδή αν είναι 3 οι δύο μπορεί ξεκάθαρα να το παίζουν buddy-buddy και ο τρίτος απλά να snobαρει για να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους και να μην υποψιαστεί κάνεις τον τρίτο και πάει λέγοντας.
Αδιάφορος προς τον γιατρό. Αλλά θα μου άρεσε να είμαι γιατρός από RP standpoint.
'"with enough computational power Misaka can fix anything" says Misaka says Misaka with excitement as Misaka tries to explain why Misaka would be an amazing doctor.'
Posted 10 June 2017 - 11:32
Καλησπέρα,
Σας ενημερώνω ότι το παιχνίδι θα ανεβεί μέσα στα επόμενα λεπτά.
Επειδή δεν φαινόταν καθαρή συμφωνία πουθενά στον ορίζοντα, όλα τα δεδομένα που ξέρατε είναι άκυρα, κλείστηκε deal backstage και ήρθα απλώς να σας ενημερώσω ότι δολοφόνοι και αθώοι λίγο πολύ δε θα ξέρετε τι θα σας γίνεται καθώς δε θα ενημερωθείτε ανοιχτά ούτε για το ποιοι θα είναι οι ρόλοι γενικά αλλά ούτε και για τον αριθμό των δολοφόνων, θα πρέπει να σκεφτείτε και να το βρείτε μόνοι σας.
Ωστόσο θα ενημερωθείτε ο καθένας ξεχωριστά για τον ρόλο σας, είτε είσαστε αθώοι είτε ρολίστες, για το πώς θα πρέπει να λειτουργείτε.
Καλή σας μέρα.
Posted 10 June 2017 - 11:43
Κάτσε, οι δολοφόνοι δε θα ξέρουν ο ένας τον άλλον;
Βάλε Λούφι.
Posted 10 June 2017 - 11:47
Οι δολοφόνοι θα γνωρίζουν ο ένας τον άλλον οι αθώοι δε θα ξέρουν πόσοι θα είναι.
Οι δολοφόνοι δε θα ξέρουν τι και πόσους άλλους ρόλους θα έχουν απέναντι τους.
Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό μετά από τόση σκέψη.
Posted 10 June 2017 - 15:38
Τι διάολο είναι το speech patter της Misaka?
Κάθε sub που έχω δει το αποδίδει με διαφορετικό τρόπο και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το πως να γράψω το RP μου...
Αυτό που έχω καταλάβει είναι:
1) Η Mikasa λέει την πρόταση που θέλει κανονικά και έπειτα αφηγείται τι έκανε και εκφράζει τα συναισθήματα της που την έκαναν να πει αυτό που είπε η να εκφραστεί έτσι όπως εκφράστικε.
2) Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Misaka λέει το όνομα της τουλάχιστον δύο φορές όταν αφηγείται τις πράξεις της.
Αυτό που με προβληματίζει είναι εάν οι προτάσεις πρέπει να έχουν την μορφή
"..." είπε η Misaka Misaka όσο εξέφραζε ένα Χ συναίσθημα
ή
"..." είπε η Misaka είπε η Misaka όσο εξέφραζε ένα Χ συναίσθημα
ή
"..." είπε η Misaka καθώς η Misaka εξέφραζε ένα Χ συναίσθημα.
Είναι κάτι από αυτά τα τρία, η κάτι ενδιάμεσο αλλά κανένα από τα subs που έχω δει δεν το κάνει ξεκάθαρο.
Posted 10 June 2017 - 15:42
Τι είναι αυτό το παιχνίδι; Έχει σχέση με anime και μπορώ να παίξω; Κάτι σε cluedo μου φέρνει από λίγα που κατάλαβα.