Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4636 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 22 December 2014 - 09:30

Ω god xD

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#4637 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 23 December 2014 - 14:31

Παρακολουθώ το παιχνίδι από την αρχή κι απλά ήθελα να υποκλιθώ στην ερμηνεία του Mad_Hatter. Ήδη πίστευα τον Shun ως grumpy old man, αλλά εδώ αποθεώθηκε. Ήταν καλύτερος Shun κι από τον ίδιο και θα μου λείψει να μην τον βλέπω στη σειρά έτσι. Τ^Τ BEST RP OF THE YEAR!

"Και για όλους εσάς εκεί έξω, παρατηρητές του κυνηγιού αυτού, που γελάτε με τον τίμιο αγώνα μας, με το αίμα και τον ιδρώτα μας από τα αναπαυτικά σας δωμάτια!"
Πέθανα εδώ :3 Ένιωθα ότι μου μιλούσες xD

VIVA LA REVOLUTION!

#4638 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 23 December 2014 - 17:31

ΑΠΟΝΟΜΕΣ! ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΓΙΑ "BEST RP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ!".

Σοβαρά τώρα, τι βλακείες είναι αυτές anime.gr?Πως γίνεται να έχει best anime of 20XX και να μην έχει best RP of 20XX? Very disappoint.

#4639 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 23 December 2014 - 18:35

Λοιπόν guys and girls που παίζετε ακόμα, έχω μια ερώτηση να κάνω και θα ήθελα να μου απαντήσετε όσοι περισσότεροι γίνεται.

Σήμερα έχουμε 23. Θέλετε να συνεχίσουμε κανονικά, να φέρω την μέρα κάποια στιγμή αργότερα σήμερα αλλά να κλείσει (φυσικά) δύο μέρες μετά διανύοντας Παραμονή και μεγάλο μέρος της μέρας των Χριστουγέννων ή θέλετε να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και να φέρω την μέρα το πρωί της Παρασκευής στις 26, όπου θα συνεχίσουμε και κανονικά;

Ρωτάω γιατί δεν έχει και πολύ νόημα να ρίξω μέρα και δικαιολογημένα λόγω των ημερών να μην συμμετέχει σχεδόν κανείς.

Περιμένω απόψεις. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει και τρίτη λύση (που αμφιβάλλω για να είμαι ειλικρινής), πολύ ευχαρίστως να την ακούσω.

#4640 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 December 2014 - 19:46

Από όσα Παλέρμο έχω παίξει, σε αυτό ευχαριστήθηκα το RP part περισσότερο από όλλα :)

Χαίρομε που άρεσαν σε μερικούς τα μανιφέστα μου, διασκέδασα αρκετά γράφοντας τα.

Οι ευχαριστιές μου στους συμπαίχτες αθώους/δολοφόνους, fun times were had.

qzMHWHd.png

#4641 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 23 December 2014 - 20:05

Και γω τα διασκεδασα τα μανιφεστα μην κοιτας τι εγραφα. Σα να παιζα παλερμο με το Λεβέντη ήταν XD
Οσαμα εγω ειμαι οκ και με τις δυο επιλογες αλλά έστω και ένας να μη μπορει λέω οκ κ για 26.
Το προβλημα ειναι οτι εμπειρικά απο προηγουμενα παιχνιδια, πιστευω πως ανα αφησεις κενο εκει ειναι που καποιοι ξεχναν να επανελθουν. Η γαλοπουλα επηρρεαζει τη μνημη σε μεγαλες δοσεις.
Btw το κουραμπιες vs μελομακαρονα που βοσκει, οεο;

stasou%2520mygdala.jpg

#4642 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 23 December 2014 - 20:24

Tέλειο ρεσιτάλ rp, τέλειο τραγουδάκι, θέλω να ανέβω και να κάψω την Αθήνα ύστερα από την επικίλα.

Αν το παιχνίδι μείνει ανοιχτό δεν έχω πρόβλημα να ποστάρω, απλά πιθανότατα να μην κάνω τόσα ποστς όσα θα ήθελα λόγο χρόνου. You decide boss :D

There leon, να και ο πρίαπος θα σου μέλωνε ευχαρίστως τα δικά του μελομακάρονα :3
http://www.anime.gr/forum/topic/8298-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1-the-ultimate-x-mas-battle/page-8

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#4643 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 24 December 2014 - 00:22

Ναι, τελικά όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο χειρότερη ιδέα μου φαίνεται το να παίξουμε παραμονή και ανήμερα.

Οπότε, guys and girls, το παιχνίδι συνεχίζει στις 26.

#4644 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 26 December 2014 - 19:35

I fkin got exorcised  :canthelp: Χαχαχα λες και δεν μπορω να γυρισω  :canthelp:  Ma, ii...

TADAIMA, BOOOOOOOOOCCHAAAAAAAAAAAAN

tumblr_n7mqr2Kalq1s0gagyo2_500.png

:lovulovu: Yaoi timu :lovulovu: 

Arigatou minna, thanx for teh lulZ  :Blissfull: 

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#4645 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 26 December 2014 - 19:58

Να ευχαριστήσω κι εγώ τον τρομοκράτη για το Χριστουγεννιάτικο δώρο και την πίου-Sebastian για την εκτέλεση, που αντί να με σκοτώσουν με πέταξαν στο βάλτο. Γλίτωσα το Boromir-status μου στα Παλέρμο του Οσάμα, που νικήσω-χάσω ψοφάω.

#4646 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 26 December 2014 - 20:35

Αχαχαχαχ εχεις κι εσυ τα δικια σου  :hihi2:  :hihi2:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#4647 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 28 December 2014 - 21:10

Λοιπόν guys, θα είδατε κάποιοι ότι η συγκεκριμένη μέρα κρατάει κάτι περισσότερο από 24 ώρες. Θεωρώ ότι με τόσο λίγα άτομα που έχουμε μείνει, δεν είναι λογικό να κρατάει κάθε μέρα 48 ώρες. Αν όμως παρ'όλα αυτά, έχετε θέμα με το χρόνο, πείτε το για να την παρατείνω.

#4648 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 29 December 2014 - 02:57

-lol-

#4649 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 31 December 2014 - 04:21

Υπέροχο.

Osama, θέλουμε κι άλλο. 

Ανοιξιάτικο, πασχαλινό, καλοκαιρινό, δεν ξέρω τι, αλλά θέλουμε κι άλλο...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#4650 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 31 December 2014 - 04:23

Πράγματι θέλουμε κι άλλο, ανάθεμα τους αθώους που μ' έφαγαν.

Βέβαια θα χρειαστούμε νέο gm επειδή πάει το παιδί το χάσαμε