I feel so evil! Priapus the upsofable!
Κανένα παιδί δεν χάσαμε, απλά είχε λίγο παραπάνω fun αγκαλίτσα με τον Πρίαπο . Παίκτες με λίγο παραπάνω ενδιαφέρον θα χρειαστούμε imo γιατί είχαμε κάμποσες αυτοκτονίες σε αυτό το παιχνίδι, και εντάξ' δεν είναι κι ότι καλύτερο αυτό.
Συγχαρητήρια στην black rock και στον mad hatter για το υπέροχο roleplay και στους Jorg&BK για τις επιτυχίες τους στους ρόλους! Όντι, έπρεπε να μείνεις κι άλλο ζωντανός να σε κάνουν άντρα ο Πρίαπος μαζί με τον Άμπε, κρίμας
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 31 December 2014 - 04:29
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 31 December 2014 - 04:30
Λοιπόν, λες και το ήξερα πως η Vagelio ήταν μπλεγμένη από την αρχή για αυτό την κοιτούσα επίμονα, και καλά.
Είχαμε, ιππότες, μυστηκά τάγματα με μέλη 2D χαρακτήρες, ντετέκτιβ και ιστορίες μυστηρίου, creepypasta με το λεωφορείο reference, τρελό ''censored'' από τον Πρίαπο, ένα γαμημένο κέρμα να μας κάνει την χάρη μπας και νικούσαμε, και πολλά άλλα. Ναι, η ιστορία ήταν υπερβολικά γαμάτη. Υπέροχος ο Οσάμα.
Παίδες μέχρι τους 9 παίχτες πολύ ωραίο Παλέρμο με τα όλα του και σημείο αναφοράς το RP. Οι τελευταίοι 2 γύροι ήταν κακοί παιχτικά.
Λέω να διοργανώσω εγώ Παλέρμο τον Απρίλη για να γιατρευτεί ο Οσάμα.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 31 December 2014 - 04:32
Λοιπόν, λες και το ήξερα πως η Vagelio ήταν μπλεγμένη από την αρχή για αυτό την κοιτούσα επίμονα, και καλά.
Δικαιολογίες νεαρέ, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πραγματικά τα πριαπικά κάλη.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 31 December 2014 - 04:52
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά πάνω από όλα στον Osama για τον χρόνο και τον κόπο του.
Επίσης (αν και αργοπορημένα) ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Mad_Hatter που απλά έλιωνα με κάθε post του.
Είχα αρκετό άγχος με τον ρόλο του vigilante λόγω του ότι είναι δίκοπο μαχαίρι αλλά οκ δε τα σκάτωσα τελείως και ένα συγγνώμη στους αδικοχαμένους αθώους.
Τον Gunmasha τον έφαγα λόγω του Black Kaiser και η πίου πίου θα τη γλύτωνε αν δεν αυτοκτονούσε ο zennith καθώς είχα σκοπό να σκοτώσω αυτόν. XD
Α ok και αρκετή κωλοφαρδία με το κέρμα (thanks tragic), τον Dmc δε τον υποψιαζόμουν επειδή μου είχε πει ότι δεν είχε τυχεί ποτέ ρόλο και δεν μιλούσε και πολύ lol.
Edited by Jorg, 31 December 2014 - 04:58.
*waving intensifies*
Posted 31 December 2014 - 07:03
Σιγά μην σου έλεγε ότι είχε και ρόλο ρε Jorg...
Κρίμα πάντως που δεν κατάφερα να κάνω abuse τις δυνάμεις του Takumi. Ίσως και να ήταν ο πιο OP χαρακτήρας σε αυτό το Παλέρμο. Για όποιον δεν ξέρει τι κάνει ο Takumi, με λίγα λόγια θα μπορούσες να πεις ότι είναι ο Jesus, απλά κάνει τις φαντασίες του ή τις αυταπάτες που βλέπει το άρρωστο κεφάλι του πραγματικότητα. Το πως το κάνει αυτό είναι λίγο δύσκόλο να το περιγράψω αλλά λίγο πολύ θα μπορούσε να τους ξεκάνει όλους αν το ήθελε.
Τώρα δηλαδή που το σκέφτομαι, πολύ κρίμα που δεν ήμουν δολοφόνος με τον Takumi. Εκεί είναι που θα είχε πλάκα συν το ότι θα μου έδινε και περιθόριο να κάνω τρελό RP και να σκοτώνω κόσμο με τους πιο δημιουργικούς τρόπους.
Δυστυχώς επίσης δεν κατάφερα και να φανερώσω ότι είμαι ο γιατρός Q_Q
Και απ' ότι ξέρω δεν κατάφερα και να προστατέψω και κανέναν... (sorry everyone I suck)
Για να λέω την αλήθεια περισσότερη πλάκα είχαν οι 2 γύροι πριν φανερώσει ο Black Kaiser ότι ήταν ο επιθεωρητής και οι 2-3 γύροι που ακόλούθησαν. Σε εκείνο το σημείο είχα μια αρκετά καλή ιδέα για το ποιος ήταν δολοφόνος. Ήξερα ήδη από τα post τους την Μπουγάτσα, τον Zenith, τον Hatter(Υο mad props, epic RP. Ελπίζω να ξαναδούμε κάτι ανάλογο.) και την Βlack Rock.
Kaiser Άγιο να 'χεις. Στο RP των άλλων δολοφόνων είχε καν' δυο hint ότι ήταν δόλοφόνοι. Η Black Rock δε, με το κωλοπεριστέρι της, έκανε τα δικά της και έτρωγε την πουτίνγκα της.
Ειλικρινά άμα δεν την είχε βρει ο Kaiser δεν θα την υποψιαζόμουν ποτέ γιατί δεν έδινε και καμιά αφορμή.
Έλεγα να πετάξω ότι ξέρω ότι ήσασταν δόλοφόνοι και να πω ότι είμαι ο γιατρός προστατεύοντας τον εαυτό μου πάντα για να μην με ξεκάνετε εκείνη την νύχτα, αλλά όταν ο Zenith μου ψόφησε γιατί δεν έγραφε το σχέδιό μου πήγε κατά διαόλου... ΓΙΑΤΙ ZENITH ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ?
Άντε, γιατί βαρέθηκα κιόλας, να πω ένα μπράβο σε όλους όσους πήραν μέρος σε αυτό το παιχνίδι, μιας και κάποιοι γύροι ήταν πραγματικά εξαιρετικοί και τέρμα διασκεδαστικοί. Επίσης μπράβο σε όλους για το RP τους γιατί όταν έπαιρναν την απόφαση να κάνουν RP το έκαναν σοβαρά, όχι μαλακίες.
*hint* Mad Hatter *hint*
Εκτός από το Περιστέρι βέβαια, Περιστέρι damn you. Υou were too vague. Drop a hint to show killing intent you fucking shitting machine... Εξαιρετικό RP αλλά όταν είσαι δολοφόνος νομίζω ότι θέλουν και λίγο κάτι τα post άμα τα διαβάσουν προσεκτικά οι άλλοι να μπορέσουν να ψυλιαστουν ότι είναι οι κουτσουλιές τους που τους έχουν ρημάξει.
Edited by Takayama Yuichi, 31 December 2014 - 07:05.
Posted 31 December 2014 - 12:26
Μπράβο σε όλους όσους έπαιξαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Osama για άλλο ένα τσάι στο Παλέρμο. Υπέρτατος, ο καλύτερος gamemaster, δημιουργός της cult "τουφεκοφόρας" και διαπαιχνιδικής φιγούρας των παιχνιδιών του forum εδώ και ο ένας και πραγματικός vigilante αυτού του παιχνιδιού! I'm proud of you, man. Από τους παίκτες, ο Takayama Yuichi έπαιξε πολύ καλά με σωστές επιλογές όποτε έπρεπε, ο Mad και η BR τερμάτισαν το RP ενώ η Vagelio είναι αναμφισβήτητα survivor (Ο Ody πάλι όχι ;p). Κονέ με πυθείες δεν έχει αλλά πια έχει με τον Χάρο τόση ώρα που βρισκόταν ο χαρακτήρας της με το ένα πόδι δίπλα του. Τέλος τα ποστ του Lord Leon ήταν σάλτσα στο παιχνίδι. Πολύ ευχάριστος συμπαίχτης.
Και μια γνώμη, ενώ ξεκίνησαν πάρα πολύ καλά τα πράγματα για τους δολοφόνους, με 3 ρεύματα όλα αθώων, δεν διαχειρίστηκαν καθόλου καλά το παιχνίδι. Γενικά το να κάθεσαι πίσω και αφήνεις τους αθώους να μπλεχτούν μόνοι τους δεν είναι και η καλύτερη στρατηγική γιατί αν κάποια στιγμή ξεμπλεχτούν (πετύχει δολοφόνο ο vigilante, βγει και μιλήσει ο επιθεωρητής κλπ έχουν και οι αθώοι ρόλους θυμίζω) μετά όλοι εκείνοι που έμειναν πίσω ξεχωρίζουν πολύ. Έπρεπε να ήσασταν πιο ενεργητικοί, σαν αυτό που προσπάθησε να κάνει ο Guns kinda. Anw, just my opinion. Τέλος, με Aizen δολοφόνο αρχή και Urahara επιθεωρητή στο κλείσιμο, ως bleachtard νιώθω πανευτυχής και ολοκληρωμένος! It was a great ride
Posted 31 December 2014 - 14:22
Α ρε αυτη η πουντίγκα.Μπορεί να τα σκατώσαμε σε σημεία αλλά εγώ το καταευχαριστήθηκα.Μπράβο σας παιδιά τιμή μου να παίξω με όλους σας!
Posted 31 December 2014 - 15:55
Τέλος, με Aizen δολοφόνο αρχή και Urahara επιθεωρητή στο κλείσιμο, ως bleachtard νιώθω πανευτυχής και ολοκληρωμένος! It was a great ride
Bis zum nächsten Mal, meinste.
Posted 31 December 2014 - 19:56
Ένα ευχαριστώ και από εμένα στον Osama για την άψογη διοργάνωση.
Να πω ότι καταευχαριστήθηκα να παίζω τον Shun, θα είναι λίγο. Σε όσα παλέρμο είχα παίξει στο παρελθόν (αυτό πρέπει να είναι το πρώτο μου μετά απο 2+ χρόνια) δε με ευχαριστούσε ιδιαίτερα το RP μέρος, ίσως επειδή έπαιρνα λάθος χαρακτήρες.
Όταν δήλωσα συμμετοχή, (στιγμιαία απόφαση και νομίζω μετα την λήξη της προθεσμίας) δεν είχα σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να είχα ρόλο, απλά περίμενα να κάτσω λίγους γύρους και να εκδηλώσω το μανιφέστο μου, so ήταν κάπως ξαφνικός ο διορισμός μου ως δολοφόνος και με έκανε να σκέφτομαι διπλά και τριπλά ότι γράφω και διαβάζω.
Είχαμε και αρκετές ατυχίες οι δολοφόνοι με τελευταίο αποκορύφωμα το coin toss όπου μας απογοήτευσε η καρδιά των κερμάτων και προβλήματα με την συνενόηση λόγο φορτωμένων προγραμμάτων, αλλά στο τέλος νομίζω δώσαμε αξιοπρεπή αγώνα.
Μπράβο σε όλους για το παιχνίδι και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους δολοφόνους!
ps: Πάντα μετά από τα Παλέρμο άρχιζα κάποιο anime/manga ανάλογα με το πoιοί χαρακτήρες από το παιχνίδι μου άρεσαν, αυτή τη φορά θα πάω στο assassination classroom νομίζω
Posted 31 December 2014 - 20:17
Δυστυχως μονο 2 μερες καταφερα πραγματικα να παιξω, με την εννοια οτι διαβασα τι γραφατε, εκατσα να φτιαξω καμια εικονα, και γενικως προσπαθησα να βρω δολοφονους κτλ.
Επεσα στην παγιδα του "ο παλιος παιρνει αδεια και ο νεος μενει πισω να φυλαει το μαγαζι". Λογω υπερφορτωμενου δικτυου, ενα μπλακαουτ αποσυντονισε ολα τα μηχανηματα, αδειασε μπαταριες εκαψε ασφαλειεςκαι γενικως με πηδηξε. 13 ωρες υπνο για τρεις μερες.
Εστω και ετσι, πατησα στο οτι ο χταποδιας ειναι τρολλ γενικως και αφου διαβαζα καθετα μερικα ποστ εγραφα οτι μου κατεβαινε. Εξ'ου και βιντεακια YT και τα συναφη. Αν εσεις περασατε καλα και γω ξεφευγα λιγο απο το τρεξιμο εγκεφαλικα μπαινοντας 10 λεπτα απο το κινητο, όλα καλά.
Γενικως, αν και στο δευτερο μισο δεν ειχε και τοσο πολυ ενδιαφερον οσο στο πρωτο, ετσι οπως εξελιχθηκε, ήταν αψογο. Καταρχας χαρις ΚΑΙ στο μανατζαρισμα το τεροριστα οι μανουρες και οι τριβες εχουν φυγει προ πολλου απο το παιχνιδι και αυτο λεει πολλά. ΑΝ εισαι μαγκας κρατας τη ζωντανια ετσι και δεν την ψαχνεις αλλου και ο νοων νοειτω.
Απο και και περα παιζει να ειδα απο τα παιδια το καλυτερο συνολικο RP που εχω δει ποτε εδω, και αν σκεφτεις ποσο λιγη συνοχη ειχαν οι χαρακτηρες μας, το μπραβο ειναι λιγο. Ακομα και οσοι δεν δωσαν τοσο βαση στο τι συνεβαινε στο παιχνιδι, κεντησαν στο RP. Πολυ καλος φυσικα ο MH αλλα παιξιματα οπως της πιου ή του θοδωρου δεν πηγαν πισω και ας ηταν μικροτερης εκτασης.
Εν κατακλειδι, μονο μπραβο και ανυπομονω για το επομενο εστω και σαν θεατης.
Posted 31 December 2014 - 22:13
Να πω και εγώ δυο λόγια τώρα.
Ευχαριστώ καταρχήν όσους έπαιξαν και ήταν συνεπείς με τις προθεσμίες. Επίσης, είχαμε εξαιρετικό RP από πολλούς αυτήν την φορά, αλλά δεν θα πω παραπάνω για αυτό γιατί όσα ήθελα να πω τα είπατε. Σαν παιχνίδι, γενικά, θα το χαρακτήριζα χαμηλών τόνων. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, απλώς δεν υπήρχε πολύ ίντριγκα και έτσι η θέση του "παντογνώστη" GM δεν είχε τόσο ενδιαφέρον όσο άλλες φορές.
Είχαμε πολλές αυτοκτονίες αυτή την φορά, αναλογικά με τους παίκτες. Τέσσερις παίκτες στους 24, δηλαδή το 1/6 των παικτών, αυτοκτόνησαν σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν κακό ποσοστό και για να είμαι ειλικρινής μου χάλασε αρκετά την όρεξη που είχα. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε.
Εντούτοις, η αλήθεια είναι ότι αυτή ήταν όντως η τελευταία που κάνω GM. Διοργανώνω Παλέρμο δυόμισι χρόνια τώρα, από το καλοκαίρι του '12 και παρ'ότι μου αρέσει σαν διαδικασία, παρά τα όποια ευτράπελα της, δεν έχω πλέον ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση που είχα, παραδείγματος χάριν, πριν ένα χρόνο. Ακόμα και το τωρινό σχεδόν με το ζόρι το διοργάνωσα από άποψη χρόνου.
So that's it, guys and girls. Πραγματικά, σαν GM σας ευχαριστώ όλους που παίξατε στα παιχνίδια μου όλο αυτόν τον καιρό, είτε ήσασταν τακτικά θύματά μου από την αρχή, είτε κάνατε το λάθος να συμμετέχετε αργότερα. Ελπίζω να είχε τόση πλάκα για εσάς όσο είχε και για εμένα και τα ξαναλέμε σαν συμπαίκτες πλέον.
Posted 25 March 2015 - 00:51
Καλυσπέρες ομορφιές μου.
Το ψηνώ πολύ να διοργανώσω το επόμενο Παλέρμο και νομίζω πως στον επόμενο μήνα μπορώ να ασχοληθώ εξ ολοκλήρου.
Λόγω απαρτιωμένης στην σχολή μου κάθε δύο βδομάδες γράφω μάθημα, οπότε είμαι ελεύθερος από την επόμενη Παρασκευή, τις δύο βδομάδες του Πάσχα, καθώς και την τρίτη έπειτα από αυτές.
Ρίχνω οπότε την ιδέα να παίξουμε ένα παιχνίδι μέσα στις γιορτές ή και λίγο αργότερα, ένα καλό δεκαήμερο-δωδεκαήμερο. Δεν έχω πρόβλημα να ξεκινήσουμε την Παρασκευή 3 Απριλίου και μετά, μέσα στα πλαίσια που έθεσα.
Μετά από αυτό το διαστήμα θα μπορώ από Ιούλιο.
Όσοι ψήνεσται σηκώστε το χεράκι οπότε. Θα ήθελα να είμαστε δεκάξι και πάνω.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 March 2015 - 01:50
Εγώ μέσα είμαι, αλλά 16 άτομα σε 10-12 μέρες; Πόσο θα κρατάμε τον κάθε γύρο;
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 25 March 2015 - 02:28
Και εγώ μέσα είμαι.
Επιτέλους θα παίξω.
Posted 25 March 2015 - 02:59
Δεν υπάρχει θέμα και είκοσι μέρες μέσα στο νερό, ή και περισσότερο. Τα άτομα να μαζευτούν και να υπάρχει κέφι.
Ωραία:
1) Babba
2) Οsama bin Landen
Έλα μην ντρέπεστε!
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018