Κι εμένα 5-5 βγαίνουν.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΟΣΑΜΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ MAHJONG
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 20:02
Κι εμένα 5-5 βγαίνουν.
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 20:11
Κι εμένα 5-5 βγαίνουν.
Φυσικά και κάνεις. Πριν το Mahjong σίγουρα όχι, μετά το Mahjong άνετα. Εδώ κάνω εγώ.
@Crabs, όπως πάντα μέσα στην αισιοδοξία, ε;
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 20:28
@Crabs, όπως πάντα μέσα στην αισιοδοξία, ε;
Ξέρεις ότι μπαίνω για το τρολάρισμα πάντα, ειδικά στα δικά σου παλέρμο Και ναι, πάντα αισιοδοξία, χαχαχα!!!!
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 20:45
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 21:04
Να γιατί ξεπουπούλιασα το πουλερικό και μετά ήθελα να το βράσω, κάτι ξέρω εγώ...
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 21:16
Guys, σας παρακαλώ, κουβεντούλα για το παιχνίδι αφού τελειώσει.
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 21:44
Και τότε τι κάνουμε εδώ; Τα παραπονά μας;
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 22:05
Τωρα εμεις που εχουμε δικαιωμα ψηφου ψηφιζουμε αναμεσα σε αυτους τους δυο ή..?
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 22:20
Δύο πράγματα.
Όσον αφορά τον κανόνα "κάθε post περιέχει ψήφο" νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε. Δεν κάνει τίποτα να γράψετε ένα "Η ψήφος μου παραμένει ίδια (όνομα)" και αν σας κουράζει αυτό τότε δεν καταλαβαίνω γιατί παίζετε ούτως ή άλλως. Αν ξεχάσετε να βάλετε ψήφο, έχουμε ξαναπεί ότι μπορείτε να κάνετε double post.
Όσον αφορά την ώρα, θα πρότεινα ο GM να δίνει ένα τέταρτο περίπου περιθώριο για να μην δημιουργούνται προβλήματα τύπου "το δικό μου το ρολόι δεν συμβαδίζει με αυτό του φόρουμ".
Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2014 - 22:44
Τωρα εμεις που εχουμε δικαιωμα ψηφου ψηφιζουμε αναμεσα σε αυτους τους δυο ή..?
yeah, ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2014 - 04:06
Συμφωνω οτι δεν ειναι αναγκη να γραφουμε σε καθε ποστ την ψηφο αν εχουμε ηδη ψηφισει. Μπορει να μην κολλαει με το ρολλπλευ και να ειναι απλα μερος της συζητησης αυτο που θελει να πει ο ποιητης. Απο την αλλη, εφοσον ο καθενας κανει 2, αντε 3, αντε 4 ποστ το πολυ σε καθε γυρο, δεν πειραζει. Αν καναμε συζητησεις ομως περισσοτερες, θα ηταν ενοχλητικο.
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2014 - 05:24
Συμφωνω οτι δεν ειναι αναγκη να γραφουμε σε καθε ποστ την ψηφο αν εχουμε ηδη ψηφισει. Μπορει να μην κολλαει με το ρολλπλευ και να ειναι απλα μερος της συζητησης αυτο που θελει να πει ο ποιητης. Απο την αλλη, εφοσον ο καθενας κανει 2, αντε 3, αντε 4 ποστ το πολυ σε καθε γυρο, δεν πειραζει. Αν καναμε συζητησεις ομως περισσοτερες, θα ηταν ενοχλητικο.
Η mono μάλλον δεν πρόσεξε ότι έχω θέσει ειδικούς κανόνες για την παράταση, εκτός αν δεν αναφέρεται στην παράταση αλλά γενικά.
Στις "γενικές" μέρες γίνεται για χάρη ευκολίας στην ανάγνωση τόσο των παικτών όσο και της δικιάς μου. Σε κάποιους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, είναι δύσκολο να ανατρέχουν σε πίσω σελίδες κάθε λίγο και λιγάκι ώστε να δουν ποιος έχει ψηφίσει ποιον.
Το Παλέρμο, με τον τρόπο που το παίζουμε εδώ, είναι ένα παιχνίδι που το παίζει ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Κάποιοι παίζουν όχι τόσο για να ψάξουν αλλά για να κάνουν roleplay με τους άλλους παίκτες, κάτι το οποίο είναι κατανοητό και αποδεκτό. Το "αναγκαίο κακό" της ψήφου σε κάθε ποστ είναι για να βοηθάει όχι τους roleplayers αλλά την άλλη κατηγορία παικτών, αυτούς που παίζουν κυρίως για το ψάξιμο και την ίντριγκα του και δευτερευόντως για το roleplay.
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2014 - 06:12
True, true and true
Όσον αφορά την ώρα, θα πρότεινα ο GM να δίνει ένα τέταρτο περίπου περιθώριο για να μην δημιουργούνται προβλήματα τύπου "το δικό μου το ρολόι δεν συμβαδίζει με αυτό του φόρουμ".
True too
Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2014 - 15:01
Αναφερόμουν γενικά.
Τώρα όσον αφορά την ώρα, τσεκάραμε το ρολόι του φόρουμ, μια χαρά πάει, άντε δυο λεπτά μπροστά ή πίσω. Αν θέλετε κάποια παράταση, είμαι σίγουρη ότι ο Osama δεν θα σας αρνηθεί αν το ζητήσετε ευγενικά
Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2014 - 11:20
Κudos στο vigi οπότε. Δεν πρόλαβα καν να δικαιολογηθώ και αν το είχα κάνει χθες θα με κοιτούσε ο επιθεωρητής.
Μόνο την σφαίρα φοβομουν και δυστυχώς έγινε.
Παίδες πολύ ωραίο RP σε αυτό το Παλέρμο. Keep it going!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018