Πες μου οτι ηταν ρεφερενς αυτο σε παλιο ποστ και δεν κλαιω τζαμπα απο τα γελια.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 11 December 2014 - 00:03
Posted 11 December 2014 - 00:14
Odymonaxos παιζει να μπορεις να ανακοινωνεις τα αποτελεσματα λιγο πιο αναλυτικα; Σκεψου σαν παραδειγμα ενα απο τα παλια παλερμο που ειχαν πινακακι (το ψαχνω εγω αμα θες). Ολα αυτα αν εχεις τον χρονο να ασχοληθεις. Ας πουμε θυμαμαι ηταν χρησιμο να εβλεπες ποσες ψηφους ειχε παρει ο καθενας η που μπορουσες και εβλεπες ποιος ειχε ψηφισει ποιον στον προηγουμενο γυρω. Just a proposal, kindly ignore this message if u knew that kinda sh1t already
Posted 11 December 2014 - 00:18
Odymonaxos παιζει να μπορεις να ανακοινωνεις τα αποτελεσματα λιγο πιο αναλυτικα; Σκεψου σαν παραδειγμα ενα απο τα παλια παλερμο που ειχαν πινακακι (το ψαχνω εγω αμα θες). Ολα αυτα αν εχεις τον χρονο να ασχοληθεις. Ας πουμε θυμαμαι ηταν χρησιμο να εβλεπες ποσες ψηφους ειχε παρει ο καθενας η που μπορουσες και εβλεπες ποιος ειχε ψηφισει ποιον στον προηγουμενο γυρω. Just a proposal, kindly ignore this message if u knew that kinda sh1t already
![]()
![]()
Πρώτον, στη νέα μορφή του φόρουμ τα πινακάκια δεν δουλεύουν.
Δεύτερον, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που από τους 24 παίκτες, έναν gm και κάτι επιβλέποντες mods το προτείνεις σ' εμένα;
Posted 11 December 2014 - 00:23
Σε γουσταρει ψηλέ. Ειναι τα τραγουδια του gunther που φτιαχνουν ατμοσφαιρα.
Posted 11 December 2014 - 00:42
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 11 December 2014 - 00:46
Ανυπομνώ για το ποστ του οσαμα
Edited by GhostPrince, 11 December 2014 - 00:47.
Posted 11 December 2014 - 00:52
Έσπασα το ρεκορ μου αυτη φορα, ξεπέρασα και το κοτόπουλο,πρωτο γυρο έξω , όδυ πρεπει να είσαι περίφανος χαχαχαχα...
Ανυπομνώ για το ποστ του οσαμα
Είχα προβλέψει πριν αρχίσει το παιχνίδι πως θα φύγεις 3ο γύρο. Επίσης πίστευα πως η Μάλμε χτες θα έκανε διπλό στο Καραϊσκάκη.
Με άλλα λόγια, ευτυχώς που δεν παίζω στοίχημα
Ο τρομοκράτης ήδη σ' έφαγε GP. Δεν έβαλε κανέναν φλεγματικό Βρετανό butler για να μην φτιάξει ατμόσφαιρα και να σου χαρίσει τρολλοθάνατο, but you're already dead.
Posted 11 December 2014 - 00:54
Posted 11 December 2014 - 02:51
Ρε τρολλια, ενα λαθακι δεν μπορει να κανει ενας ανθρωπος
Ο λογος που σε ειχα στο μυαλο μου, ειναι πανω κατω ο ιδιος με τον λογο που σε ψηφισα, εχεις σκαλωμενο nickname. Κριμα παρ' ολα αυτα
Εdit in order to avoid the double post;
Δηλαδη τωρα με το καινουριο φορουμ επιτρεπονται τα ανοιχτα μπινελικια απ' οτι βλεπω; Χωρις ενα @, ενα $%# ενα κατι;
Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 11 December 2014 - 02:54.
Posted 11 December 2014 - 10:40
Όσον αφορά τα μπινελίκια εμπιστευόμαστε τα μέλη ότι δεν θα καταχραστούν της ελευθερίας που τους δίνεται.
Όσον αφορά το λόγο που ψήφισες τον Odymonaxo είτε είναι αλήθεια είτε όχι και όσον αφορά το λόγο που ο οποιοσδήποτε ψήφισε τον οποιοδήποτε ή αν κάποιος ήθελε να αλλάξει την ψήφο του ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το παιχνίδι και δεν είναι τύπου συζήτηση για το rp ή διευκρίνηση για κανόνες νόμιζα ότι ήταν προφανές ότι απαγορεύεται.
Αλλά επειδή μάλλον δεν είναι, here goes nothing
Όπως βλέπετε, επειδή απολαμβάνουμε που απολαμβάνετε να παίζετε και επειδή παιχνίδι είναι, θα θέλετε να κάνετε και τα σχόλια σας παράλληλα, αφήνουμε αυτό το thread ανοιχτό και μάλιστα η ανοχή μας για το spam είναι καταφανώς τεράστια. Όσο κρατάτε τη συζήτηση πολιτισμένη και δεν γίνονται σχόλια για τα κίνητρα σας in game, θεωρούμε ότι η κουβεντούλα είναι μέρος της απόλαυσης του παιχνιδιού και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Όμως, θα ήθελα να είστε προσεχτικοί με τα σχόλια σας που αφορούν τον τρόπο που παίζετε, τα κίνητρα σας όπως προανέφερα και οτιδήποτε θα μπορούσε να αποκαλύψει το ρόλο σας ή οποιουδήποτε συμπαίκτη σας.
Δεν είναι η πιίου πίου το θέμα, απλά δράττομαι της ευκαιρίας να το υπενθυμίσω σε όλους.
Posted 12 December 2014 - 02:15
γενική απορία που έχω από την αρχή, πως μετράμε τις ψήφους;
Posted 12 December 2014 - 02:39
Οπότε, αν θές να μετρήσεις πόσες ψήφους έχεις δεχτεί εσύ ή εγώ ή ο οποιοδήποτε σε έναν γύρο, πάς και βλέπεις πόσοι μας έχουν δώσει ψήφο για αυτόν τον γύρο. Οι προηγούμενοι γύροι δεν μετράνε.
Edited by TheGunsmasha, 12 December 2014 - 02:41.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 12 December 2014 - 10:05
Βέβαια, αν κάποιος έχει ψηφίσει διαφορετικά άτομα σε ένα γύρο, μετράει το τελευταίο όνομα που κοκκίνησε
Posted 12 December 2014 - 20:28
Απλά νιώθω την υποχρέωση να πω πόσο έχω κλάψει στα γέλια με το rp του Babba.
*waving intensifies*
Posted 12 December 2014 - 22:59
Απλά νιώθω την υποχρέωση να πω πόσο έχω κλάψει στα γέλια με το rp του Babba.
Κοίτα εγώ τον χαίρομαι γιατί ακολουθεί πιστά το χαρακτήρα του χαρακτήρα του .
Edited by zennith666, 12 December 2014 - 22:59.