Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#4006 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 02 December 2013 - 23:28

Καλά, δεν έχει πολύ σημασία πλέον. Πάμε με το 1. Κλείνω τις εγγραφές λίγο πιο νωρίς, ώστε να προλάβω να στείλω και την λίστα στη iristella σήμερα.

Το τελικό cast είναι και επισήμως το παρακάτω:

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe)
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom)
3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin)
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)
5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe)
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)
7 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei)
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen)
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)
12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin)
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune)
19 Kai (Hades - Hercules)
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba)

Αναμείνατε τα πμ των ρόλων αύριο το πρωί. H νύχτα θα πέσει τελικά μεταξύ 10 και 11:30 αύριο το πρωί (ανάλογα με το πόσο εύκολα θα ξυπνήσω), και όχι στις 10 νταν όπως έχω πει στο thread. Έπειτα, θα σταλούν τα pms, θα γραφτεί το κατεβατό και θα αρχίσει η πρώτη μέρα.

#4007 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 December 2013 - 16:12

Όταν αναφέρετε παίχτες να βάζετε από δίπλα και το όνομα σε μια παρένθεση. πχ Stark (Osama).

#4008 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 03 December 2013 - 16:25

Όταν αναφέρετε παίχτες να βάζετε από δίπλα και το όνομα σε μια παρένθεση. πχ Stark (Osama).

Nice catch γιατί μου ξέφυγε.

Από εδώ και πέρα:

1) Κάθε ποστ σας πρέπει να περιέχει το όνομά του χαρακτήρα σας και μια εικόνα του καθώς και ένα όνομα-ψήφο με κόκκινο χρώμα το οποίο θα πρέπει να είναι στην μορφή που έδειξε ο Fandom από πάνω, δηλαδή όνομα χαρακτήρα (όνομα παίκτη) (π.χ. Stark (Osama)).

2) Τα edit επιτρέπονται μόνο για λίγη ώρα μετά το ανέβασμα του ποστ σας και μόνο για να διορθώσετε κάποιο ορθογραφικό λάθος. Απαγορεύονται τα edits πολύ ώρα μετά το ανέβασμα του ποστ, όπως απαγορεύονται και edits που αλλάζουν τελείως αυτά που έχετε γράψει.

#4009 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 05 December 2013 - 15:33

Λόγω ισοψηφίας ανακοινώθηκε παράταση. Περισσότερες λεπτομέρειες αναρτήθηκαν στο thread του παιχνιδιού.

#4010 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 December 2013 - 22:46

Έκανα μια βλακεία από κεκτιμένη ταχύτητα, όταν ήταν να κάνω δεύτερο ποστ in a row πάτησα κατά λάθος το edit button του προηγούμενου μου. Μιας και έγινε ήδη το edit είναι λίγο ανώφελο να το ξανακάνω edit για να το σβήσω και να το ποστάρω κανονικά , αλλά άμα θέλετε το κάνω. Πάντως φαίνεται το διαχωριστικό ανάμεσα στις δυο απαντήσεις. Sorry!

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#4011 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 06 December 2013 - 00:10

Έκανα μια βλακεία από κεκτιμένη ταχύτητα, όταν ήταν να κάνω δεύτερο ποστ in a row πάτησα κατά λάθος το edit button του προηγούμενου μου. Μιας και έγινε ήδη το edit είναι λίγο ανώφελο να το ξανακάνω edit για να το σβήσω και να το ποστάρω κανονικά , αλλά άμα θέλετε το κάνω. Πάντως φαίνεται το διαχωριστικό ανάμεσα στις δυο απαντήσεις. Sorry!

Αυτο που εκανες, ειναι ασυγχωρητο... :P

Πρεπει να σε βαλουμε να γραψεις τιμωρια 100 φορες, δεν θα ξαναμπερδεψω το edit με το post. ( I suppose, αν βγαζει νοημα).  :hehehe:

#4012 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 06 December 2013 - 00:17

Όχι! Συγχωρείται. Το post της ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέσα σε όλο το παιχνίδι. 

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4013 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 December 2013 - 14:03

Αppreciated! Νομίζω ότι από 'δω και πέρα θα προτιμάω να rpάρω μικρά κακομαθημένα tsun <3. Την διασκεδάζω αρκετά την Haru μέχρι στιγμής. ^^

PS> Γιατί ΜΟΝΟ το δικό μου κάδρο είναι στραβά?????

Νon-intentional, ο αριθμός σου στην σειρά έτυχε να πέσει εκεί, ξες, το 11 το καλό που λέμε XD. Και το γεγονός ότι ο Hazama θέλει τα πάντα να βρίσκονται σε τάξη το κάνει τρεις φορές πιο αστείο. :kakaka:

Posted Image

#4014 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 07 December 2013 - 22:31

Spoiler: The watchmen finale spoiler

Eχεμ να πουμε καπου εδώ δυο λογάκια.

Ευχαριστώ που "τσιμπησατε" αρκετά γιατι αλλιώς θα ήταν αρκετά δύσκολο να παιχτει αυτός ο χαρακτήρας. Ηταν σχεδον νομοτελειακο να δει τα ραδικια αναποδα απο ψηφοφορία παρα απο δολοφονια. Νταξει, ουτε εγω το περιμενα απο  τον πρωτο γυρο, αλλα δε με χαλασε κιολας.
Αν και το χω ξαναπει πολλες φορές όπως π.χ. τοτε που χα παρει τη μοκα απο το ροζαριο, ζητώ συγνωμη αν ετυχε να νιωσει καποιος οτι εστω και τοσο δα το παρατραβηξα - δεν υπηρχε καμια προθεση. Οσοι με θυμουνται απο παλιοτερα παιχνιδια η με ξερουν εστω και λιγο απο κοντα ξερουν που αρχιζει και που τελειωνει το rp, και αν το παιρνω στα σοβαρα η όχι.
Ε, ο συγκεκριμένος ειναι λιγο ζορικος ειναι η αληθεια. Λίγο η ιεροδουλη μανα του, λιγο η αχαριστια η φυλακη και οι ψυχιατροι, ειχε λασκαρει κατι βιδες. Οποτε σορρυ αν το παρακανα με τους χαρακτηρισμους. Προσπαθησα βέβαια να βαλω το χιουμοριστικο στοιχειο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο το πετυχα. Τελοσπαντων παμε στα πιο σημαντικα.

Η αληθεια ειναι οτι δε σκοπευα να ξαναπαιξω τοσο συντομα, αλλα ο βρωμοτρομοκρατης με τουμπαρε. Ετοιμαζε υπερπαραγωγη απο καιρο και δεν ηθελε ουτε αυτος ουτε οι υπολοιποι συντελεστες να τη δουν να πηγαινει ψοφια. Δε θα σας πω ολη τη συζητηση αλλα η περιληψη ητανε: "Προτιμω να παιξεις σοβαρα αλλα ακομα και αν θες να χαβαλεδιασεις/τρολλαρεις, it's OK. Αρκει να δω συμ-με-το-χη".

Και παλι να πω την αλήθεια μου ηρθε λιγο αναποδα αυτες τις μερες σκοπευα να γραψω περισσοτερο ακόμα.

Οπότε το μόνο που εχω να πω εδώ ειναι αφου γραφτηκατε που γραφτηκατε για να παιξετε, τουλαχιστον σεβαστειτε λιγο τον κοπο των παιδιων και δωστε κατι παραπανω να γουσταρουν και αυτοι που ιδρωνουν στα παρασκηνια, και σεις κατ'επεκταση. Οκ θα διαβασετε και δυο σελιδες παραπανω, δε χαθηκε ο κοσμος. Αν θελετε και ενα εξτρα κινητρο, τσεκαρετε όλα τα παλια παλερμο και δειτε πως κρυβοταν το 50% των δολοφονων προκειμενου να φτασει ως το τελος. Και ιδεα να μην εχεις ξερεις που ειναι οι καλυτερες πιθανοτητες να ψαξεις! ;-) Kαι δε το λεω φυσικά μονο  για αυτό αλλα και για όλα τα επομενα παιχνιδια. Και εννοειται δεν παει προς όλους αυτο αλλα δε χρειαζεται να το παμε και ονομαστικα εξυπνα παιδια ειστε.

Αντε λοιπον δωστε όλοι λίγο γκαζι να γινει αυτο το καλυτερο παλερμο εβερ και ας κερδισει ο καλύτερος. Καλή συνεχεια!

stasou%2520mygdala.jpg

#4015 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 07 December 2013 - 22:43

Αντε λοιπον δωστε όλοι λίγο γκαζι να γινει αυτο το καλυτερο παλερμο εβερ και ας κερδισει ο καλύτερος. Καλή συνεχεια!

Ει, το καλυτερο παλερμο εβερ, θα ειναι αυτο που θα κανω εγω καποια στιγμη. Χιχιχιχι!!! be ready for randomness. Και επισης οταν το κανω, σε θελω μεσα. Εν πασει περιπτωσει, αυτα τα συζηταμε μολις τελειωσει αυτο.

#4016 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 December 2013 - 06:13

Συμφωνώ, και λιοντάρι μην ανησυχείς no offence taken από τη μεριά μου :-)

Anw, θα κάνω ένα μικρό ποστ αύριο γιατί έτυχε μικρό ταξίδι στα Γιάννενα χωρίς pc, και δε ξέρω αν θα προλάβω τη διορία της δευτέρας αλλά από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να ειμαι. fully functional

#4017 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 09 December 2013 - 14:27

"Είμαι σε απόγνωση! Το γεγονός ότι δεν θα έχω άλλον γύρο να παρωδιάσω πρόσωπα και καταστάσεις με έχει αφήσει σε απόγνωση!"

Λοιπόν να σας ευχαριστήσω για την εμπειρία και ιδιαίτερα τον Osama που με δέχτηκε και αφιερώνει τόσο χρόνο σε αυτό το μαγικό παιχνίδι.
Να αρχίσω δίνοντας συγχαρητήρια για την ερμηνεία μέχρι τώρα σε:

1) Lord Leon και Night Wizard Seal (συγγνώμη ρε Leon που σε πήρα στο λαιμό μου) για το εξαιρετικό rp τους. Ιδιαίτερα για την Wanda που δεν την ήξερα καν και τώρα νιώθω σαν να την διάβαζα χρόνια.

2) Στον Kaiser που για μια ακόμη φορά έφερε όχι μόνο τον Wade αλλά και τον όλο κόσμο του στην ζωή. Ελπίζω να ήμουν και εγώ καλός σε αυτά και ιδιαίτερα στο 2 καθώς λατρεύω την Fuu-chan και την θεωρώ την ψυχή του.show της οπότε προσπάθησα μέσα από αυτήν να φέρω όλο το parody, randomness και WTF!!ness που εισπράττεις με το που τελειώνεις ένα επεισόδιο.του Zetsubou.

3) Ένα ιδιαίτερο μπράβο στους Kai και Fandom που μπόρεσαν να συνδυάσουν άψογα το rp με επιχειρήματα και συμμετοχή. Ένοιωθες πραγματικά πως οι ίδιοι οι χαρακτήρες έλεγαν.τα συγκεκριμένα επιχειρήματα. Αν και ο πορνόγερος το έπαιξε σκληρό πεπόνι μέχρι τέλους και δεν το φόρεσε το γαμημένο το φόρεμα! XD!
Σε αυτόν τον τομέα ομολογώ πως είχα ένα πρόβλημα καθώς ήμουν σχεδόν.πάντα στην άμυνα και δεν γινόταν να παίξω 100% Fuura καθώς θα κατέληγε πιο κωμικό ακόμα. Για αυτό και έβαλα χαρακτηριστικά των υπολοίπων κοπελιών ή μεγένθυνα δικά της που εμφανίστηκαν λίγο σε άλλα.

Για το παιχνίδι όντως διαφέρει πολύ από την live έκδοση και αυτή η εμπειρία θα με βοηθήσει πολύ για τα επόμενα. Αυτό που.με.παραξένεψε πολύ είναι ότι εδώ το να μένεις στην σκιά είναι καλό και το να λές κάποιον αθώο όχι μεγάλη βοήθεια. Επίσης δώστε μου και το ελαφρυντικό.του ότι δεν ήξερα.συμπεριφορές και τρόπους παιχνιδιού άλλων παικτών. Που θα πάει θα σας μάθω!
Φυσικά και θα συνεχίσω να το παρακολουθώ.

Αγαπώ πολύ το site, αν και συμπληρώνω χρόνο σε 2 μήνες, και θα είμαι σίγουρα τριγύρω για κάποιο επόμενο Palermo, με το καλό του John Crab ή κάποιου άλλου παιδιού, αυτή την φορά με τον Constantine ή κάποιον που να ρίχνει ένα βρισίδι στον Deadpool όταν πρέπει!( μα τόσο στενός.κορσές! Χαχα απλά κοροϊδεύομε)

Να απολογηθώ και αν έγινα πρηξας με την συμμετοχή όλων στο παιχνίδι αλλά όπως είπε και ο Leon είναι υποχρεώσει προς αυτό, τον GM και λοιπούς παίκτες να συμμετέχουν όλοι γιατί είναι γαμάτο παιχνίδι. Θα ήθελα λίγους γύρους να παρωδιάσω παραπάνω ( Α ρε ody να ήσουν!) και να γελάσω αλλά το χάρηκα, οπότε υπομονή.

Arigato mina!!!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#4018 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 December 2013 - 00:58

O θάνατος σου φτιάχτηκε με τον πρώτο random text generator που βρήκα στο google και αυτό γιατί είχες πει ότι θα ήθελες ένα Παλέρμο κατευθείαν από τον random generator.   :P

Συγγνώμη για τη μικρή συμμετοχή, ακόμα δεν έχω γυρίσει Ελλάδα. Ήθελα να γράψω και στην παράταση αλλά δεν καιγόμουν και στο τέλος μπερδεύτηκα με τη διαφορά ώρας κι έχασα το deadline.

Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον τρομοκράτη για τον θάνατό μου. Σας φάνηκε παράξενο αυτό το κείμενο;

Osama bin Laden productions

in association with

Archibald Haddock INC.

and the

ODY Studios

present

The Marvelous Acid Trip of Archibald Haddock

Της αίσθησης οι πρότερες ωμότητες άντλησαν την καλοπέραση του μερακλή. Κάποιος καλός έξω δεν υπνώσε την εστίαση και εκ της μαθητείας, ορισμένες επιδιώκαν διάφορα από την πολύτροπη. Έκαιγε ήσυχα αυτή καθώς αυτές τύποι δύστυχοι ήταν. Ήρθα και εγώ εκεί που κατανάλωνουν πιο πολύ. Κοριτσάκι βρισκόταν εδώ, σημαντικά ανθρώπινη την θεωρούσαν. Τα ταξί, σειρά άμεση ως και ήσυχη ήταν, εκτός εαυτού.

Με τον φόβο της κάθε ζωής, οι θεοί ήταν κοινοί με την χροιά. Έτσι το νερό, φύλο τσάι ήτανε δια κάποιας σημασίας και αυτοί άνηκαν σε ένα από τα δύο. Στο μεταξύ, στο στάδιο από πολλούς μάλλον έλειπε το άτομο. Συνδυασμένα ακούμπησαν τον νου φοβόμενοι τα μπιφτέκια γιατί οι επιστολές άνηκαν πια στα παραμύθια. Κυρ Θηλάση μην θανάσεις αλλά οδήγησε το χρονικό στο έτος του φιλόπονου. Στις νέες δώσε τόσο όσο στα εφτά.

Παλιούς ανέλιξε και δες πως αντλούν ευταξία. Προ ονομασίας έλα και συγχρόνως την αναζήτηση σημείωσε. Μια ημέρα στα θεϊκά σίδερα, λοιπόν, κρεβάτι ηρωίδας μην κλείσεις, εξάλλου στο αρχείο είναι τα πι. Μην πέσεις μπρούμυτα δεκαετίες ενώ συντελούν φαινόμενο αυθαίρετο τα βλέφαρα των κονσολών και της ομορφιάς. 

Ποιοτικά, οι κινήσεις ως προς την Ευρυδίκη, της χάντρινης ομορφιάς μαρτυρία διαμέσου της συμφωνίας ήταν. Οπτικό, με μοτίβα φιλικά και πρόσωπό από κόκκινο βραγχίονα ήταν το κοριτσάκι σαν παράρτημα αμφότερου γλωσσικού ρεαλισμού, σαν περιληψη, αν μπορούσε να το πει, της συμβολής παιχνίδι. Ίδια να εδίνες έως την χροιά, θα μάθαινες ότι η αρχή δεν έχει τέλος. Στο εξωτερικό χρειάζόταν για να υποδηλώσει και να αναζητήσει την ανέκφραστη στις τελευταίες εξωτερικές. Γέμισαν από πορφυρά πια οι αλυσίδες του κανένα και από πρόσωπα. Δες ένα ωχρό στο θέμα της.

Ενηλίκου την προ περίοδο παραπέρα των εδώ. Αγάπη έργου έγκεν με μέχρι. Αντίληψη εις την τρυπώσει διαμέσου. Αυτοποίηση ενώ τις εδώ τελευταίου παρουσιάζω. Εκδότες σου σχολική μισάωρο αυστηρά από. Αυτόν τυχόν μάγος γιατί στη αξίας και που. Εποχή σαν φυτού για αυτοί δεν αξίες. Για νέους πήρε πίστη.

Επειδή πλευρά ενώ μην μηχανή λαϊκής σκέψης σαν ζώ. Νέο στεγνώνει δεδομένου τον επισκίασε. Αν με φάτε όμως μάνα τα. Των τεμιρ αιώνα φράση έως κυρ έρθεν γωνία πιο οποίο. Λέγοντας αν ιστοριών πράγματι. Όμως της όσον και ήχοι. Ενήλικο εξορίες αλλάξει υπάρχει ιι να πι προήλθε αχιλλέα. Διήγησης μία ροή για έκλειναν ταύτισης εξαιτίας διά. Αγαθού τα έλαβαν κόσμοι βλ πω εκείνη ισχυρό.

Κι εγώ έμεινα μαλάκας όταν το είδα, αλλά σήμερα που έκανα Login από το λογαριασμό μου, είδα το πμ του.

O θάνατος σου φτιάχτηκε με τον πρώτο random text generator που βρήκα στο google και αυτό γιατί είχες πει ότι θα ήθελες ένα Παλέρμο κατευθείαν από τον random generator.   :P

Σε αγαπάω.

Επίσης μια και το random μπήκε στη ζωή μας, προτείνω να δοκιμάσετε αυτή την υπέροχη συνταγή για κάποιο πόστ θανάτου. Γράφετε μικρές προτάσεις, τις αριθμείτε, βάζετε τα νουμεράκια στο μπλέντερ και τραβάτε. Περιμένω να δω τι θα βγει  :P

#4019 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 11 December 2013 - 19:48

Παιδιά, χίλια συγγνώμη που κρατάει τόσο ελεεινά πολύ η ημέρα και βαλτώνει το παιχνίδι, αλλά αύριο Πέμπτη που έπρεπε/ήθελα να κλείσω την μέρα κάτι μου προέκυψε και δεν θα προλάβαινα να ρίξω ικανοποιητικά την νύχτα, οπότε αποφάσισα να το κρατήσω μια μέρα παραπάνω αντί για μια μέρα λιγότερο.

Υπόσχομαι ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Edited by Osama Bin Laden, 11 December 2013 - 19:48.

#4020 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 15 December 2013 - 21:17

ppl, η προθεσμία τελειώνει αύριο... post a little!

Posted Image