Με ένα ποστ και σας κατέστρεψα; Τα παραλές βρε Τέο, απλά το διαβάσατε με πολλές ελπίδες
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 25 December 2013 - 22:56
Posted 25 December 2013 - 23:27
Πάει και αυτό. Καλό ήταν, φάνηκε και η δύναμη επιθεωρητών και γιατρού.
Μη μασάς ρε ody, που να έριχνες και δεύτερο post, θα τρέλενες κόσμο. Κρίμα που έφυγες νωρίς πάντως.
Θα είχε πολύ πλάκα να ήσουν με αυτόν τον χαρακτήρα για περισσότερο.
Osama περιμένω επικό WTF φινάλε.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 26 December 2013 - 12:02
Με ένα ποστ και σας κατέστρεψα; Τα παραλές βρε Τέο, απλά το διαβάσατε με πολλές ελπίδες
Είδες τι έκανες; XD
Posted 26 December 2013 - 16:18
And that's all folks! Σας ευχαριστώ όλους που παίξατε και ελπίζω να σας άρεσε.
Όπως πάντα, σχόλια για το παιχνίδι θα κάνω λίγο αργότερα.
Posted 26 December 2013 - 17:28
Συγχαρητηρια στον GhostPrince που ακομα κι αν τρολλαρε ηταν ο χειροτερος παικτης παλερμο που περασε απο δω μεσα μετα τον matasso xD
Posted 26 December 2013 - 17:34
Τον αδικείς. Ξέχασες τι έκανε ο osama ως πρώτος vigi;
Συγχαρητήρια σε σένα που ουσιαστικά πήρες το παιχνίδι μόνος σου
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 26 December 2013 - 17:41
Βοηθησε κι ο jorg, του αξιζουν κι εκεινου συγχαρητηρια. παντως υπεφερα στους τελευταιους γυρους πραγματικα μιας και πριν πεθανω ειχα βρει οτι ο theodore ηταν δολοφονος κι εβλεπα την απολυτη παρανοια στο game xD
Edited by Glykompoumpoukozouzounos, 26 December 2013 - 17:42.
Posted 26 December 2013 - 18:28
Υποτιμάτε τον ghostprince, γιατί το κάνει με απόλυτη συνέπεια, από γύρο σε γύρο, από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Posted 26 December 2013 - 18:44
Μην με υποτιμάτε έφαγα κιέναν δολοφώνο καταλάθως
Posted 26 December 2013 - 19:00
Είχε πλάκα. Παράνοια στο full! Κρίμα που δεν πέθανε ποτέ ο Babba και ο Ghostprince :/ (και ο Cloudy-Sky).
Posted 26 December 2013 - 19:12
@TP:
Αυτή την παράνοια πάντως στο τέλος εγώ τη χάρηκα.
Δε φτάνει που μου έκοψες την αναμέτρηση με τον cloud, πήγες και τον αθώωσες.
Ε, με το trolling όταν τελειώσαμε με όσους υπέδειξες χάρηκα παιχνίδι.
Αν θυμάμαι καλά, πρώτη φορά επέζησα ως καλός. Μια φορά το πέτυχα στο παρελθόν, αλλά ήμουν δολοφόνος.
Ευτυχώς, ο osama έδωσε screen time σε όλους μας. Για άλλη μια φορά, να υποκλιθούμε στο story telling του.
Και να ψήσουμε τον Καίσαρα να στήσει κι αυτός ένα.
ps: Να ζητήσω συγγνώμη από τον santa claus για το άθλιο RP που του έκανα. Έκανα μεγάλες προσπάθειες να είμαι καλός και ευγενικός στην αρχή, όπως έπρεπε, και το πλήρωσα με 3 ψήφους με το καλημέρα.
Edited by Babba, 26 December 2013 - 19:14.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 26 December 2013 - 20:36
ps: Να ζητήσω συγγνώμη από τον santa claus για το άθλιο RP που του έκανα. Έκανα μεγάλες προσπάθειες να είμαι καλός και ευγενικός στην αρχή, όπως έπρεπε, και το πλήρωσα με 3 ψήφους με το καλημέρα.
M-μ-μα φαινόταν τόσο πολύ για τρολλιά!
Απίστευτο παιχνίδι με συγκίνηση, μόχθο, παράνοια και άφθονες δώσεις derp να ρέουν ακατάπαυστα. Τα συγχαρητήρια μου στους/στις:
-Osama για τους υπέρτατους διαλόγους, δάκρυσα σε μερικούς θανάτους και στα PLOT HAXES.
-Κai για το εξαιρετικό rp της, κι ας κράτησε λίγο.
-Glykompoumpoukozouzounos & Jorg για την επιτυχία τους. Σε κανένα άλλο παλέρμο δεν έχω δει επιθεωρητές να κατατροπώνουν έτσι τους δολοφόνους. 4/5 και παραλίγο 5/5, ήσασταν φοβεροί!
-Βabba επειδή όχι μόνο επειδή επιβίωσε μέχρι το τέλος, αλλά προστάτεψε εν ώρα κρίσης από χτύπημα δολοφόνου.
-Ghostprince! Μπορεί να μην άγγιξες το vigi-level του Θεού, όμως η τρέλα και η παράνοια στην οποία έφτασα, με έκανε να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Μοναδικός και αναντικατάστατος! Με κανέναν άλλο παίκτη δεν έχω φτάσει στο σημείο να τον παρακαλάω για να δει τι γράφει ο επιθεωρητής. Μοναδική εμπειρία!
Τhank you ppl!
p.s.: ελπίζω να μην ήταν το στραβό πορτραίτο ο λόγος για τον οποίον δεν έπαιξες όπως παίζεις πάντα cloudy. Θα ζήσω με ενοχές για το υπόλοιπο της ζωής μου XD
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 26 December 2013 - 22:52

Posted 27 December 2013 - 01:39
Συγχαρητήρια σε εμένα και τον tragic που είμασταν κωλόφαρδοι.
Εντωμεταξύ μου έλεγε η redqueen μετά τον θάνατό μου ότι με υποψιαζόταν οι δολοφόνοι από τον 2ο γύρο και αναρωτιέμαι αν ο λόγος ήταν που ψήφισα 2 πρώτους γύρους διαφορετικό δολοφόνο.
Τον πρώτο είχα ελέγξει τον BK και στηρίχτηκα στο ότι οι ψήφοι πάνε τυχαία και άμα με σκοτώσουν θα υποψιαστούν κάτι, οπότε έριξα ψήφο σε αυτόν και στον δεύτερο ψήφισα τη redqueen καθαρά για λόγο RP (την έλεγξα τον γύρο που πέθανα). XD
Ενα συγχαρητήρια και από μένα σε αυτούς που είπε η Vagelio, και sorry για την μικρή συμμετοχή μου, απλά ήταν η πρώτη φορά που έτυχα έναν τόσο σημαντικό ρόλο και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. XD
Edited by Jorg, 27 December 2013 - 01:40.
*waving intensifies*