Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3991 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 02 December 2013 - 16:28

Συμφωνώ να βγάλουμε τον γιατρό και να βάλουμε δύο επιθεωρητές. Συμφωνώ να μείνει ο tailor.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3992 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 02 December 2013 - 16:49

Παιδιά ο tailor είναι μια πιο δύσκολη πόρνη αλλά η φιλοσοφία ειναι η ίδια και φυσικά πρέπει να είναι με τους κλέφτες, οπότε εκείνοι 4 στον αριθμό. Όσο για τον γιατρό εγώ τον γουστάρω.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#3993 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 02 December 2013 - 16:57

Στηρίζω το format του Καίσαρα.

5-2-1-1 και δικαστής ή νόμισμα;

+ στον γιατρό.

Ο ράφτης ουσιαστικά ευνοεί το randomness και καταστρέφει τη λογική σκέψη, αφού ποτέ δε θα είσαι σίγουρος για τίποτα.

Αν είναι να μπει κάτι, η πόρνη ήταν πολύ λιγότερο random και την προτιμώ. 

Να μπει σε ένα Παλέρμο όπου όλοι έχουν ρόλους, όχι σε αυτό.

Τα Παλέρμο του osama είναι για το story telling. Άσε να κάνει κάποιος άλλος ένα με περίεργους ρόλους.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3994 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 December 2013 - 17:16

Για το δικαστής ή νόμισμα που λες. Το νόμισμα είναι πολύ random, εμένα δε μου αρέσει. Εγώ θα έλεγα όταν υπάρχει ισοψηφία να μπορούν να ξαναψηφίσουν όσοι είχαν διαλέξει κάτι άκυρο. Δηλαδή αν πχ 2 παίχτες έχουν από 5 ψήφους και υπάρχουν και άλλοι 3 άκυροι ψήφοι, αυτοί οι 3 να πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στους άλλους 2.

#3995 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 02 December 2013 - 17:26

Ούτε δικαστής, ούτε νόμισμα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα δίνεται παράταση ώστε όσοι δεν έχουν ψηφίσει έναν εκ των δύο (τριών, τεσσάρων) ισόβαθμων, να ψηφίσουν έναν από τους δύο. Περισσότερες οδηγίες για την παράταση θα δίνονται με το ποστ που θα την ανακοινώνει.

Στους ρόλους τώρα, από την στιγμή που έχουν δημιουργηθεί δύο ρεύματα, σας αφήνω να ψηφίσετε μέχρι το βράδυ που θα κλείσουν οι εγγραφές για το τι θέλετε.

Ψηφίζετε:

1) είτε παραδοσιακό format (5 δολοφόνοι, 2 επιθεωρητές, 1 vigilante, 1 γιατρός)

2) είτε του μόδιστρου το format (4 δολοφόνοι, 1 ράφτης, x επιθεωρητές, 1 vigilante, y γιατρός)

στο οποίο θα πρέπει να προσδιορίσετε εάν θέλετε 2 επιθεωρητές και 0 γιατρό ή 1 επιθεωρητή και 1 γιατρό.

Εάν έχετε πρόβλημα με αυτήν την μέθοδο ή αν θέλετε να προτείνετε κάτι άλλο, πείτε το. 

Edited by Osama Bin Laden, 02 December 2013 - 17:27.

#3996 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 02 December 2013 - 17:33

Εμένα ο ράφτης μου άρεσε αλλά την πρώτη επιλογή είναι η κλασσική που την ξέρουν όλοι.

Πάμε πρώτη οπότε που είναι και ο doc σίγουρος?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#3997 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 December 2013 - 17:42

1

#3998 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 December 2013 - 17:46

Youtube Video

#3999 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 December 2013 - 17:47

Κι εγώ με την 1 είμαι. Παιχνίδι χωρίς γιατρό δε λέει. Ανοίγεις ένα παραπάνω μέτωπο έτσι, και το παιχνίδι αποκτά κι'άλλο ενδιαφέρον.

Ανεξαρτήτως, μπορείς Οσάμα να εξηγήσεις τον tailor όσο πιο σχολαστικά μπορείς, γιατί κάπου τον χάνω;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4000 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 02 December 2013 - 17:57

Αντε, θα ψηφισω και εγω 1. 

#4001 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 December 2013 - 17:57

Εγώ ψηφίζω τον ράφτη!

フカフカ

#4002 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 02 December 2013 - 18:02

1

Posted Image

#4003 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 02 December 2013 - 18:32

1

#4004 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 02 December 2013 - 19:13

Κι εγώ με την 1 είμαι. Παιχνίδι χωρίς γιατρό δε λέει. Ανοίγεις ένα παραπάνω μέτωπο έτσι, και το παιχνίδι αποκτά κι'άλλο ενδιαφέρον.

Ανεξαρτήτως, μπορείς Οσάμα να εξηγήσεις τον tailor όσο πιο σχολαστικά μπορείς, γιατί κάπου τον χάνω;

O ράφτης διαλέγει κάθε νύχτα ένα άτομο, χωρίς να το ξέρει αυτό το άτομο, και του δίνει ένα κουστούμι με ένα ρόλο. Όταν το άτομο με το "κουστούμι" πεθάνει, τότε αντί να αποκαλυφθεί ο πραγματικός του ρόλος, αποκαλύπτεται μόνο ο ρόλος που είχε βάλει ο ράφτης στο κουστούμι.

Edited by Osama Bin Laden, 02 December 2013 - 19:25.

#4005 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 December 2013 - 19:41

Α μάλιστα, δηλαδή disorienting technique. Σας ρόλος δεν είναι άσχημος, αλλά αν είναι να τον βάλουμε με τους κακούς, τότε καλό θα είναι να υπάρχουν 2 επιθεωρητές και 1 γιατρός από την άλλη πλευρά. Έτσι θα συμφωνούσα με το 2.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.