Ακριβως Keito. Σφαξ τους. Δεν φτανει που κανουν 10 αιωνες να ποσταρουν, τωρα δεν ποσταρουν καν.....
Θελω να βλεπω θεαμα, να τους βλεπω να ξεκατινιαζονται...(λολ).
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 05 October 2013 - 10:01
Posted 07 October 2013 - 18:55
Παιδιά, επειδή απ'ότι βλέπω αρκετά άτομα δεν έχουν ψηφίσει, θέλετε να δωθεί κι άλλη παράταση;
Posted 07 October 2013 - 19:56
Ε ναι, διαφορετικά θα πρέπει να τους σκοτώσεις όλους πλην εμένα και την Iri, άρα ναι, θα ήταν καλή μια παράταση, lel.
Posted 07 October 2013 - 20:14
Βασικα νομιζω οτι εχουν ποσταρει Theodore, iri, red, Hana suzuki, Vagelio....αυτοι. Αλλα οι αλλοι πρωτη φορα δεν αργουν να ποσταρουν??
Posted 07 October 2013 - 20:24
Όταν έφτασε το deadline, είχαν ποσταρει μονο ο τεο και η Ιρι, οπότε είπα να το αφήσω για λίγες μέρες ακόμη, αλλά καλού κακού, μιας και έγινε που έγινε, θέλετε να κρατήσει κι άλλο για να ποστάρετε;
Posted 08 October 2013 - 15:20
Η νύχτα πέφτει σήμερα στις 9:00.
Posted 08 October 2013 - 20:07
Επειδή έχουμε πάλι ισοψηφία, θα ριχτεί νόμισμα.
Κορώνα - Πεθαίνει η Iristella
Γράμματα - Πεθαίνει ο Theodore
The coin has spoken, πεθαίνει η Ιριστέλλα.
Posted 09 October 2013 - 22:33
Achievement Unlocked: Hava a coin flipped for you in «Η Νύχτα πέφτει...».
Posted 12 October 2013 - 11:34
RIP Nino-san XD
Posted 14 October 2013 - 01:44
Βασικα δεν επρεπε να ριξεις τωρα το φιναλε?? Ειναι 2 φονιαδες και 2 αθωοι, πραγμα που σημαινει οτι μερα και να ηταν τωρα οι φονιαδες θα ψηφιζαν τον ιδιο και θα ισοψηφουσαν. Τι σχεδιαζεις Keito??
Posted 14 October 2013 - 01:51
Πάντος μακράν το καλύτερο παλέρμο έβερ, με χίλια ζόρια κιαπο τύχη να βρεθούν 2 δολοφώνοι, πόσο γαμάτα παίζαμε? xD
Posted 14 October 2013 - 09:51
Πάντος μακράν το καλύτερο παλέρμο έβερ, με χίλια ζόρια κιαπο τύχη να βρεθούν 2 δολοφώνοι, πόσο γαμάτα παίζαμε? xD
Θες τη γνωμη μου??? Εσεις οι αθωοι απο τη στιγμη που εφυγε ο Οσαμα και ο Babba, παιξατε αισχρα. Κατηγορουσατε με αστοχα επιχειρηματα ατομα, τα οποια αν το καλοσκεφτεις δεν θα μπορουσαν να ηταν ενοχοι. (π.χ. Καλαμαρης και BoredforLife-Αλλα οχι, το οτι μπηκαν στο τελος και ψηφισαν Οσαμα, αυτωματος τους κανει δολοφονους).
Το δευτερο σχολιο μου, σαν ατομο που ηξερε ποιοι ηταν οι φονιαδες, ειναι οτι ακομα και οταν αποφασισαν να σας το δωσουν σκοτωνοντας ατομα που απλα καρφωναν την ταυτοτητα τους, εσεις συνεχισατε ακαθεκτοι να ψηφιζεται ασχετους. Πραγματικα ειχα λιωσει στο γελιο, απο το ποσο προφανη ειχαν γινει οι φονιαδες (αντε να μπορουσες να κανεις καμια αστοχια, εξαιτιας του φρικτου RP και επιχειρημτων[κυριως] καποιων), αλλα εσεις αυτο που κανατε ηταν να πετατε ακομη χειρωτερα επιχειρηματα και να φαινεστε τοσο σα δολοφονοι, πραγμα που οπως φανηκε κοστισε το παιχνιδι.
Και νομιζω στους επιζοντες φονιαδες, αξιζει ενα βραβειο. Ενα μεγαλο βραβειο. Νομιζω οτι οταν αποκαλυφθει ποιοι ειναι, θα καταλαβεται τι εννοω.
Posted 14 October 2013 - 12:08
Και νομιζω στους επιζοντες φονιαδες, αξιζει ενα βραβειο. Ενα μεγαλο βραβειο. Νομιζω οτι οταν αποκαλυφθει ποιοι ειναι, θα καταλαβεται τι εννοω.
Οι εναπομείναντες δολοφόνοι είναι η Vagelio και η redqueen. Πλέον, έχει φτάσει στο σημείο του τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.
Εγώ θα ήθελα να σταθώ κάπου αλλού. Guys, όταν αποφασίζετε να παίξετε σε ένα Παλέρμο, μιλάτε και προσέχετε τι συμβαίνει στο παιχνίδι. Δεν λέω να σας πιάνει γραψοδιάρροια, αλλά δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι με τους περισσότερους να γράφουν ένα ποστ κάθε μέρα παιχνιδιού χωρίς να προσέχουν τι έχει ειπωθεί κατηγορώντας αυτόν που μιλάει περισσότερο μόνο και μόνο επειδή φαίνεται περισσότερο και μετά να εξαφανίζονται. Δεν γίνεται δουλειά έτσι γιατί όπως είχα πει και στο παιχνίδι, εάν οι δολοφόνοι δεν "αναγκαστούν" να μιλήσουν δεν πρόκειται να κάνουν λάθη που θα τους καρφώσουν, άρα οι αθώοι δεν κάνουν τίποτα.
Edited by Osama Bin Laden, 14 October 2013 - 17:44.
Posted 14 October 2013 - 12:26
Σας είχα βρει την Vagelio από τον πρώτο γύρο με τόσες αποδείξεις και ούτε που μου δίνατε σημασία lol.
Τέσπα, νευρίασα αρκετά και για διάφορους λόγους, αλλά το διασκέδασα όσο ήμουν ζωντανός.
*waving intensifies*
Posted 14 October 2013 - 12:37
Βασικα ομολογω οτι η επιμονη σου στη Βαγγελιω με ειχε νευριασει λιγο Jorg (αν σε επαιρναν στα σοβαρα και ειδικα τη στιγμη που πεθανες αν σκεφτοντουσαν οτι απλα οι δολοφονοι ειχαν παραδωσει πνευμα, τοτε απλα θα ειχαν κερδισει οι αθωοι). Παντως σε καθε γυρο που επεμενες για τη Βαγγελιω, ελεγα "τωρα θα τον ακουσουν και παει θα βγει η Βαγγελιω" και παντα εμενα καταπληκτος με το αποτελεσμα.
Καλα στο σημειο οπου απο ολους εβγαλαν την iristella που ηταν ξεκαθαρο οτι ειναι αθωα. Η τουλαχιστον ηταν η λιγοτερο υποπτη.
Παντως εγω ευχαριστηθηκα, που μαζι μου πηρα τους επικυνδινους για του φονιαδες παιχτες. (Οσαμα και Babba) και επιπλεον ηρθαν και εκατσαν οι τρεις ψηφοι που σφραγισαν την ισοπαλια μου με τον Οσαμα στο τελος του 2ου γυρου και οι υποψιες μετα κινηθηκαν κατα εκει. Εν πασει περιπτωσει ηταν διασκεδαστικο.
Και κατι ακομα. Σκεφτομαι να κανω και εγω ενα Παλερμο καπια στιγμη (εχω ηδη σκεφτει το concept και πιστευω οτι θα σας αρεσει). Λεω αν ειναι να κανω, να κανω ενα η κοντα στις 11 Νοεμβριου (μιας και ημουν ο November 11 στο Παλερμο) η να κανω ενα Χριστουγεννιατικο. Τωρα αν θελει να κανει κανενας αλλος μετα απο το Παλερμο της Keito,δεν εχω προβλημα να περιμενω.