Απ'τους κανόνες:
"-Άτομα που δεν συμμετέχουν σε 2 γύρους θα εκτελούνται. Το παιχνίδι απαιτεί συμμετοχή"
Posted 25 September 2013 - 18:05
Απ'τους κανόνες:
"-Άτομα που δεν συμμετέχουν σε 2 γύρους θα εκτελούνται. Το παιχνίδι απαιτεί συμμετοχή"
Posted 25 September 2013 - 23:33
H duderlady δεν ειχε συμμετ.ασχει στον προηγούμενο γύρο?
Posted 26 September 2013 - 23:30
Παντως τωρα, για ενα λεπτο η ακομα χειρωτερα μερικα δευτερολεπτα καθυστερησης να βγει, ειναι λιγο αδικο. Αλλα δεν πειραζει, εχει πιο πολυ suspence ετσι.
Posted 26 September 2013 - 23:57
H Keito είχε πει ότι θα ρίξει τη νύχτα περίπου στις 5 και το ποστ έγινε στις 5 : 23.
Tώρα σχετικά με την όλη στρατηγική "δεν ποστάρω μέχρι την τελευταία στιγμή ακόμα κι αν έχω ήδη χάσει μια μέρα", τι να πει κανείς...
Posted 27 September 2013 - 01:15
Βασικα, δεν ηταν στρατηγικη. Απλα καθυστερουσε να ποσταρει και τη μια φορα που δεν ποσταρε, το ξεχασε τελειως. Αλλα γενικα, σα δολοφονος-παρατηρητης (πλεον), μπορω να πω οτι εχει ενδιαφερον ως τωρα σα παλερμο. (περισσοτερα σχολια στο τελος).
Posted 27 September 2013 - 04:15
Ρε παιδιά , μόνο εγώ βλεπω αυτο το πόστ στην σελίδα 9 4 ωρες περίπου πριν το τελος της προηγούμενης ημέρας?
Ίσως έγινε μια παρανόηση σχετικά με την αυτοκτονία. Αυτοκτονείς όταν δεν ποστάρεις δύο μέρες, όχι απαραίτητα δύο συνεχόμενες μέρες.
Κι εγώ έτσι φανταζόμουν ότι θα ήταν παλιότερα μιας και δεν είχα μπει καν στη διαδικασία να αναρωτηθώ, αλλά αλλιώς θα μπορούσε ο καθένας να λείπει κάθε δυο μέρες και τρέχα γύρευε μετά.
Posted 27 September 2013 - 08:10
Παίδες, τα έχουμε ξαναπεί αυτά: όταν δεν ποστάρεις δύο μέρες, όχι συνεχόμενες αλλά γενικά, "αυτοκτονείς". Αλλιώς, όπως λέει και ο Kamui, ας παίζαμε μέρα παρα μέρα. Το χαμε λύσει σε ένα Παλέρμο του Osama. Έπρεπε να της το πείτε οι δολοφόνοι όποιοι είστε! Δεν το ήξερε λογικά γιατί ήταν καινούργια, δεν ξέρω τι άλλο, αλλά τι να κάνουμε; Κρίμα ου βγήκε έτσι όμως.
Posted 27 September 2013 - 08:45
Οκ τότε. Νόμιζα οτι ηταν για δυο μέρες συνεχόμενες , my bad.
Posted 27 September 2013 - 09:07
Απ' ότι φαίνεται, σε αντίποινα για την αυτοκτονία της Duderlady, οι δολοφόνοι απήγαγαν την πολυαγαπημένη μας game master, ώστε να την εξαναγκάσουν να την αναστήσει θυσιάζοντας την ψυχή της σε ένα δαίμονα.
Edited by Kamui, 27 September 2013 - 09:08.
Posted 27 September 2013 - 18:37
Συγγνώμη για την καθυστέρηση, μπήκε στην μέση ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσα να γράψω το κείμενο.
Posted 30 September 2013 - 20:10
Apologies για την κακή συμμετοχή
Posted 05 October 2013 - 02:39
Ωωω φίλε, νόμιζα το Σάββατο ήταν η διορία και όταν πέρασε 9 η ώρα επαναπάυθηκα D: I deserve it I guess
Posted 05 October 2013 - 03:29
Σφάξ' τους όλους αλύπητα.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.