Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3901 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 17 October 2013 - 22:25

Εμένα η μεγαλύτερη απορία μου είναι αν το rp του Shinji άφησε κάποια ψυχολογικά προβλήματα στον Ghost Prince στο τέλος, ήταν τρομαχτικο το πόσο είχε ταυτιστεί με τον χαρακτήρα, ένιωθες την απόγνωση σε κάθε ποστ. Περιμένω να δηλώσει ότι περισσότερο το ευχαριστιόταν παρά ήταν μαρτυρικό για εκείνον να παίζει αυτόν τον χαρακτήρα.

ySss0UF.jpg

#3902 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 17 October 2013 - 22:25

Εγώ ένα ξέρω, σας καταστρέψα με το καθηστεριμένο shinji RP μου και σας έριξα στο λάκο μαζί με τον Οσάμα απ'τους πρώτους γύρους και πήγε το παιχνίδι στην άλη διάσταση.  Μετά  έφτασε να ναι λιγο-πολύ τζόγος οι γύροι, η τουλάχιστον αυτη η αίσθηση άρχισε να μου δημιουργήται, κρυβόντουσαν και καλα οι δολοφώνοι, τους βοηθούσαμε κιεμείς με τις χαζές ψήφους, απο ενα σημείο και μετά είχε αρχίσει να γίνεται σίγουρο πως θα νικήσουν οι δολοφώνοι, όσο παράξενο κιαν είναι για παλέρμο αυτο. Ευχαριστήθηκα το RP μου τουλάχιστον.

P.S: Το ότι δεν είχαμε δικαστή η αλήθεια είναι ότι κιεμένα με χάλασε....το νόμισμα δεν άξιζε τόσο.

Διαφωνώ ως προς το καλό κρύψιμο των δολοφόνων. Τρεις στους τέσσερις είχαν καρφωθεί από πολύ νωρίς και αυτός που δεν είχε καρφωθεί, η Vagelio, θα καρφωνόταν γιατί δεν άλλαζε το random playstyle της (χώρια που ο Ody την είχε καταλάβει και αυτή). Γενικά, είναι η μόνη φορά που δεν θα πω συγχαρητήρια στους δολοφόνους για την νίκη τους, γιατί αυτήν την φορά το παιχνίδι δεν το νίκησαν οι δολοφόνοι αλλά το έχασαν οι αθώοι.

Οπότε καταλήγω σε αυτό που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου τόσο σαν παίκτης όσο και σαν GM να λέω: ΑΘΩΟΙ, ΜΙΛΑΤΕ. Το ότι είστε αθώοι δεν σημαίνει ότι παρατάτε το παιχνίδι επειδή δεν σας ήρθε ρόλος. Σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε τους δολοφόνους. Αυτός είναι ο ρόλος σας. Και αν δεν μιλάτε ώστε να αναγκάσετε τους δολοφόνους να βγουν από τις τρύπες τους και να μιλήσουν, τότε δεν πρόκειται να τους βρείτε ποτέ. Ακόμα και για το RP και τον χαβαλέ να παίζετε χωρίς να παίζετε για να ψάξετε, με το να μιλάτε πάλι βοηθάτε αυτούς που τους αρέσει να ψάχνουν, να βρουν τους δολοφόνους. Με ένα φευγαλέο ποστ κάθε μέρα παιχνιδιού δουλειά δεν γίνετε.

Edited by Osama Bin Laden, 17 October 2013 - 22:52.

#3903 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 17 October 2013 - 22:27

"Μaffy, και οι δυο πλευρές έχουν σκοπό να νικήσουν, επομένως είναι λογικό να βγάλουν τους δυνατούς παίκτες πρώτα."

Ναι, φυσικά, αλλά στην περίπτωση των δολοφόνων, μιλάμε για σίγουρα πράγματα. Ξέρουν ότι όσοι δεν είναι δολοφόνοι, βγαίνουν εκτός οπότε πολύ λογικό να πάνε εκούσια να βγάλουν τους δυνατούς.

Οι αθώοι από την άλλη, έχουν την εντύπωση, ότι επειδή ο άλλος είναι γενικά δυνατός παίκτης, σίγουρα θα έχει και δολοφόνο ρόλο. Για τους αθώους, δε βγάζει νόημα να βγάλουν σώνει και καλά τους δυνατούς παίκτες μιας και όλα είναι τύχη. Και αυτό κυρίως είναι πρόβλημα γιατί τώρα πια, όλοι πάνω κάτω ξέρουν αυτούς που παίζουν οπότε, πριν προλάβει κανείς να δείξει πραγματικά αν έχει θέμα η συμπεριφορά του, φεύγει γιατί ήδη υπάρχει η εντύπωση του δυνατού παίκτη.

Και κάπως έτσι βγήκε αυτό το παλέρμο τόσο άκυρο :P

#3904 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 October 2013 - 22:29

Οκ, σοβαρά, αυτά που έλεγα για την Βαγγελιώ που "υποτίθεται" ήταν καλά επιχειρήματα (τουλάχιστον καλύτερα από αυτά τα "η συμπεριφορά σου είναι ύποπτη οπότε σε ψηφίζω") δεν αρκούσαν;
Πείτε μου δηλαδή αν είναι να αναθεωρήσω κάποια πράματα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3905 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 October 2013 - 22:48

Εμένα η μεγαλύτερη απορία μου είναι αν το rp του Shinji άφησε κάποια ψυχολογικά προβλήματα στον Ghost Prince στο τέλος, ήταν τρομαχτικο το πόσο είχε ταυτιστεί με τον χαρακτήρα, ένιωθες την απόγνωση σε κάθε ποστ. Περιμένω να δηλώσει ότι περισσότερο το ευχαριστιόταν παρά ήταν μαρτυρικό για εκείνον να παίζει αυτόν τον χαρακτήρα.

Ναι το πιστεύω, πρέπει να μου άφισε ψυχολογικά τραύματα αυτο το game, αλλα το ευχαριστήθηκα :hahaha:

Σαυτο που λεει ο Οσάμα, ναι ίσως, ίσως να μη είναι ότι κρυβόντουσαν απαρέτητα, αν και βασικά είναι οτι παίζαμε όλοι τόσο random που χαμε γίνει ένα πράμα  αθώοι δολοφώνοι. Μόνο τη red queen είχα βρει προσωπικά, κιαυτο με καθηστέριση ! ;p

Edited by GhostPrince, 17 October 2013 - 22:48.

フカフカ

#3906 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 17 October 2013 - 23:00

Χωρίς μαλλιά στη γλώσσα...

το παιχνίδι ήταν βαρετό μέχρι σιελόρροιας, χωρίς καμία πρωτοβουλία, και με κινητικότητα σαν αποκεφαλισμένου κοτόπουλου που συνεχίζει να τρέχει. Κανένας, μα κανένας, μα κανένας, μα κανένας, μα το θεό κανένας, απολύτως απολύτως κανένας, ούτε για το ξεκάρφωμα ρε αδερφέ, δεν είπε μισό επιχείρημα μετά το δεύτερο γύρο. Μισό. Μα ούτε λίγα κολοκοτρωνέικα κάποιος να το δει Σέρλοκ Χόλμς και να ταράξει τα νερά. 

Τα μόνα ενδιαφέροντα ήταν 1) ποια πλευρά θα αποδεικνυόταν περισσότερο τραγική, και 2) ποιον θα βγάλει το κέρμα/ζάρι κάθε φορά. 

Δώσε πόνο κοπελιά!

Youtube Video

Youtube Video

Edited by OdyMonaxos, 17 October 2013 - 23:04.

#3907 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 October 2013 - 01:43

Ναι το πιστεύω, πρέπει να μου άφισε ψυχολογικά τραύματα αυτο το game, αλλα το ευχαριστήθηκα :hahaha:

Σαυτο που λεει ο Οσάμα, ναι ίσως, ίσως να μη είναι ότι κρυβόντουσαν απαρέτητα, αν και βασικά είναι οτι παίζαμε όλοι τόσο random που χαμε γίνει ένα πράμα  αθώοι δολοφώνοι. Μόνο τη red queen είχα βρει προσωπικά, κιαυτο με καθηστέριση ! ;p

Think again σχετικά με το "όλοι"... :whistling:

O6rrvsU.jpg

#3908 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 18 October 2013 - 01:44

Think again σχετικά με το "όλοι"... :whistling:

ε οι περισσότεροι :P

フカフカ

#3909 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 24 November 2013 - 18:10

Καλησπέρα.

Σε μερικές μέρες θα ανοίξω τις εγγραφές για το Δεκεμβριανό Παλέρμο μου και κανονίζοντας κάποιες λεπτομέρεις, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:

Θέλετε να επιλέξετε χαρακτήρες μόνο από manga/anime ή θα θέλατε να μπορείτε να επιλέξετε και χαρακτήρες από manga/anime και χαρακτήρες από ευρωπαϊκά και δυτικά κόμιξ;

Edited by Osama Bin Laden, 24 November 2013 - 18:24.

#3910 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 24 November 2013 - 18:18

από ευρωπαϊκά και δυτικά κόμιξ

#3911 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 24 November 2013 - 18:28

και δυτικά κόμιξ, ευχαριστώ, dibs στον καπετάνιο Χάντοκ, ευχαριστώ

#3912 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 24 November 2013 - 22:45

Ναι ναι ναι! Και animanga και ευρωπαικοδυτικά!!!

#3913 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 November 2013 - 17:19

Ανοίγω εγγραφές λοιπόν. Ladies and Gentlemen, ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί για μια τελευταία φορά.

Δηλώνετε συμμετοχή διαλέγοντας τον χαρακτήρα που θα θέλατε να παίξετε από το manga/anime ή το κόμικ της επιλογής σας. 

Στο ποστ της συμμετοχής σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται

-Το όνομα του χαρακτήρας σας.

-Από ποια σειρά κρατάει η σκούφια του.

-Μια εικόνα του.

Οι παρακάτω χαρακτήρες είναι κλεισμένοι από εμένα για λόγους ιστορίας:

Spoiler:

Κανόνες:

Spoiler:

Λοιποί κανόνες:

Spoiler:

Κάνω highlight τους δύο πιο σημαντικούς κανόνες:

Το παιχνίδι θέλει συμμετοχή. Αν δεν είστε σίγουροι πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε, ας μην πάρετε μέρος.

Αποφύγετε τα μονόσειρα ποστ απλά για να μείνετε στο παιχνίδι. Κάν'τε RP όσο καλύτερα μπορείτε. To παιχνίδι υπάρχει για το RP. Ζει για το RP. Έχετε στο μυαλό σας ότι είστε μέρος μιας ιστορίας και παίξτε ανάλογα. Οι χαρακτήρες που διαλέξατε δεν είναι μόνο τα "avatar" σας σε αυτό το παιχνίδι. Σας υποδεικνύουν, με τις προσωπικότητές τους, πως θα μπορούσατε να παίξετε.

Το ποστ του παιχνιδιού θα "ανέβει" κάποια στιγμή το πρωί της Κυριακής. Παρ'όλα αυτά, οι εγγραφές θα μείνουν ανοικτές μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ στις 23:59. Ο RP γύρος θα τελειώσε το πρωί της Τρίτης και θα αρχίσει την ίδια μέρα και ο πρώτος κανονικός γύρος. Οι ρόλοι θα μοιραστούν παράλληλα με τον RP γύρο. Όλοι θα λάβετε pm, ανεξαρτήτως του ρόλου σας, δηλαδή θα λάβουν και οι αθώοι pm.

Οι ρόλοι θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των παικτών. Παρ'όλα αυτά περιμένετε δολοφόνους, επιθεωρητές, vigilante, γιατρό συν κάποιον αριθμό ουδέτερων.

Λίστα παικτών:

1) Black Kaiser (Deadpool - Disney Universe)

2) John Crabs

Edited by Osama Bin Laden, 28 November 2013 - 17:46.

#3914 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 28 November 2013 - 17:38

Sign me up! Character:

DP-top.jpg

#3915 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 28 November 2013 - 17:39

Βαλε με στη λιστα, θα σου πω αργοτερα τον char μου να τον σκεφτω λιγο.