Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3091 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 February 2013 - 01:05

Κλασσική πλέον η στρατηγική "συμφωνώ με τον Cloud", την είχα κάνει κι εγώ στο προηγούμενο.

Δεν είμαι κλασσικός σιωπηλός. Στο τελευταίο που ήμουν αθώος μίλησα αρκετά. Απλά είμαι παίκτης που ψάχνει λάθη, όχι που προκαλεί αντιδράσεις.

Άμα ξαναπάρω βέβαια κανάν Void δεν θα δείτε ούτε μισό επιχείρημα σε ολόκληρο το παιχνίδι :P

Ο Babba που συνήθως χειραγωγεί πολύ ήταν πιο ήρεμος λόγω Cloud, συνήθως είναι χείμαρρος.

#3092 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 01 February 2013 - 01:13

Ε, μόλις ψόφησε ο cloud, δεν μπορείς να πεις, μίλησα αρκετά :D:D
Καημένη DoB, τι απόγνωση να ψάχνεις δολοφόνους και ο μόνος που σε στηρίζει να είναι αυτός που ψάχνεις...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3093 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 February 2013 - 01:15

Έπρεπε να τους είχαμε στείλει στην παράταση με αθώο εναντίον αθώου ρε. Εκεί να τους βλέπαμε. Μας κατέστρεψες την τρολλιά του αιώνα.

Αθώοι δώστε στο Babba ένα τεράστιο ευχαριστώ :P

#3094 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 01 February 2013 - 01:23

Λυπήθηκα τους GM. Σκεφτόμουν κι εγώ να το πάμε στην παράταση, αλλά εκεί θα έπρεπε να γράψουμε αρκετά διότι θα ψάχναμε για την επόμενη μέρα, μιας και υποτίθεται θα ήμουν το επόμενο θύμα για τις νύχτες.
Και αποκλείεται να κρατιόμουν και να μην παραδεχόμουν την ενοχή μου στην πορεία.
Και μετά θα το στήναμε να βγαίνει μονίμως παράταση. :D:D
Όχι, εντάξει, μου αρκεί η έκφραση της DoB όταν κατάλαβε ότι χάσανε και νόμιζε ότι φταίει εκείνη. Είναι πολυτιμότερη η ξαφνική απελπισία που ακολουθεί την απρόσμενη ελπίδα. Κάθε ψυχασθενής δολοφόνος που παρακολούθησε το fate/zero το γνωρίζει.
Νομίζω πως το τέλος εκείνη τη στιγμή ήταν πιο ωραίο, από το να τους βάλουμε να σφάζονται για ένα ακόμα 24ωρο. Ειλικρινά, δε θα κρατιόμουν άλλο και θα με καταλάβαιναν σίγουρα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3095 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 February 2013 - 01:38

Νοt sure if Babba-senpai is praising me for my character... (oh, stop it, you!)

...or if he's just being a huge S!

Or both.

Όχι, εντάξει, μου αρκεί η έκφραση της DoB όταν κατάλαβε ότι χάσανε και νόμιζε ότι φταίει εκείνη. Είναι πολυτιμότερη η ξαφνική απελπισία που ακολουθεί την απρόσμενη ελπίδα.

Right in the heart!!! :run: Zetsubou shita!!!

Σε κάθε περίπτωση, respect πάντως, το λέω και πάλι. Με ξεγέλασες για τα καλά. Έκανα ο,τι μπορούσα, και γι'αυτό τώρα δεν έχω πολλές τύψεις, αλλά αν δολοφόνος ήταν όντως ο Kalamaris θα είχα βάλει πλερέζες! Βλακεία μου που δεν άρχισα αντιπαράθεση με τον Ody, που τον είχα μυριστεί απ' τον πρώτο γύρο (ήταν ο μόνος απ' τους δολοφόνους που υποπτεύθηκα) όταν με επαίνεσε για τη Natsuhi και είδα ότι ήταν αθώα, αλλά και λογικά μιλούσε εκείνος - well played - και υπήρχαν και πολλοί περισσότεροι υποψήφιοι που έμοιαζαν πιο ύποπτοι.

ΖeD παλικάρι μου, τι σου ήρθε να κάνεις εκείνο το τελευταίο ποστ; Ποιος δαίμων σε κυρίευσε; Just why! :sigh2:

#3096 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 February 2013 - 01:50

Σε επαίνεσα απλά και μόνο για το rp. Η Μάγια θα ήταν η ψήφος μου και αθώος να ήμουν που λένε, και ο έπαινος πάλι εκεί θα ήταν.

#3097 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 February 2013 - 14:47

Ο καημένος ο kalamaris, αν ήταν online, πρέπει να έπαθε συγκοπή. Μου την πέφτουν άσχημα, πέθανα. Όχι θα ζήσω, κάποιος έκανε γκάφα. Όχι θα πεθάνω, δεν πείστηκαν. Όχι, τελικά άλλαξαν γνώμη, ζήτω, έζησα. Όχι, πεθάναμε όλοι. :D :D Αυτό απόλαυσα πιο πολύ. Μακάρι να ήταν online και να παρακολούθησε την πορεία του παιχνιδιού, διότι ήταν απόλαυση.

Ήμουνα και άλλαξα 19 χρώματα.Γάμησες σαν δολοφόνος πάντως.Μόνο στο τέλος τέλος όταν έκανες την γκάφα με τον επιθεωρητή σε κατάλαβα αλλά ήταν πολύ αργά.

Ρε συ Zed πραγματικά έμεινα που δεν ήσουν φονιάς.Τι ακριβώς εννοούσες τελικά ότι "ξέρεις πράγματα που δεν ξέρουμε"?Αν ήταν κάποιου είδους μπλόφα θα φάω το καπέλο μου XD

Τώρα έχω επισήμως παίξει και με φονιά και με μπάτσο και με βίτζι και απέτυχα δραματικά και στους τρεις ρόλους.Θαυμάστε με :if:

sc5bab.jpg

#3098 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 February 2013 - 15:43

Αυτό με τον ZeD δεν υπήρχε... Δεν είχε εξήγηση απλά. Ρε Kalamari σόρρυ αγόρι μου, σε πίστεψα αλλά και πάλι δε σωθήκαμε... Δεν έπαιξες άσχημα σαν vigilante πάντως. Ποιον να στόχευες μετά απ' όλα αυτά; Τον Theodore τον είχαν υποπτευθεί μέχρι και οι πέτρες! Εγώ φταίω που πεθάναμε, αν είχα παρακολουθήσει καλύτερα τον διάλογο μεταξύ του Cloud και του Babba και δεν παρασυρόμουν απ' τα λόγια τα μεγάλα, μπορεί και να σωνόμασταν.

We'll all get stars for trying... ne? :wth2:

*bangs head on the keyboard*

#3099 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 February 2013 - 16:51

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό με κατηγορήσατε τόσο απόλυτα την δεύτερη μέρα. Οκ μιλούσα πολύ, αλλά δεν είχατε ψυλλιαστεί από τα λεγόμενά μου ότι μπορεί να έχω ρόλο;

#3100 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 February 2013 - 17:34

Μα αλήθεια, πες μου έναν λόγο να με υποπτευθείς... Έχετε ξαναπαίξει μαζί μου ΤΟΣΕΣ φορές, τίποτα δεν μάθατε;!

#3101 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 February 2013 - 17:40

Όχι XD.Βασικά σημάδεψα όποιον είδα πως βοήθησε να φύγει η bern.Ατύχησες που βρήκα εσένα xP

sc5bab.jpg

#3102 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 01 February 2013 - 20:18

Κeito σ' ευχαριστώ για την έμμεση εκδίκηση... τα κερατάκια μου! Καλά να πάθεις, μέγαιρα δασκάλα!

Theodore... seriously? Δε μπορείς να φανταστείς τους λόγους που σε υποπτευθήκαμε; :P

#3103 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 01 February 2013 - 20:21

Δίκιο έχει ο Theo. Δείτε πως έχει παίξει ως αθώος και ως δολοφόνος. Μέρα με νύχτα.

#3104 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 02 February 2013 - 06:42

Ε μα^

Συμπέρασμα: Παίζω καλύτερα ως Δολοφόνος, εφόσον όταν είμαι δεν με υποπτεύονται ενώ όταν είμαι αθώος, με υποπτεύονται.

Edited by Theodore :D, 02 February 2013 - 06:43.

#3105 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 09 February 2013 - 18:04

Α-χμ! May I have your attention please~!

Σωστά μαντέψατε: Ξεκινάμε τις εγγραφές για το καινούργιο Παλέρμο! Επειδή θα κάνουμε μια τόοοση δα καινοτομία, η συζήτηση ξεκινά νωρίτερα - μαζί με τις εγγραφές - αλλά το παιχνίδι σε κάθε περίπτωση θα ξεκινήσει μετά τις 18 του μήνα, αν μας τραβήξει περισσότερο η συζήτηση μπορεί και πιο μετά. (που δε φαντάζομαι, αλλά λέμε αν)

Καινοτομία: Όλοι όσοι συμμετέχετε θα έχετε από έναν ρόλο. Για να μην τραβήξουμε πολύ τις νύχτες, και για να μπορεί να είναι λειτουργικό το παιχνίδι, οι συμμετοχές θα κλείσουν στους πρώτους 15 που θα δηλώσουν. Αν δεν βρεθούν τόσοι που να θελήσουν να παίξουν, βλέπουμε και κάνουμε τις ανάλογες προσαρμογές. Παραπάνω όμως δύσκολο να μπούνε.

ΡΟΛΟΙ

Αθώοι: Προσπαθείτε να κερδίσετε ξεσκεπάζοντας και σκοτώνοντας τους δολοφόνους. Αυτή τη φορά κανείς σας δεν θα κάτσει αδρανής. Όλοι σας έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τη μοίρα σας.
1)
Bodyguard: Μπορείς να διαλέξεις ένα άτομο να φυλάς κάθε νύχτα. (Δεν είναι υποχρεωτικό, έχεις και την δυνατότητα να μην το κάνεις αν θες.) Αν κάποιος προσπαθήσει να σκοτώσει αυτό το άτομο, υπάρχει 50% πιθανότητα να σκοτώσεις αυτόν που επιτέθηκε, αλλά υπάρχει και 50% πιθανότητα αυτός να σκοτώσει εσένα και να πεθάνεις στη θέση εκείνου που προστατεύεις.
2)
Cop: Ο γνωστός μας επιθεωρητής. Ερευνάς ένα άτομο κάθε νύχτα και μαθαίνεις την αθωότητά του ή μη.
3)
Vigilante: Ο γνωστός μας εκδικητής, αυτή τη φορά εξοπλισμένος με 2 σφαίρες. Σκοτώνεις τη νύχτα.
4)
Paranoid Cop: Είσαι επιθεωρητής. Και είσαι παρανοϊκός. Αλλά κανείς δεν παραδέχεται ότι είναι παρανοϊκός, οπότε ούτε εσύ το ξέρεις. Εσύ έχεις πληροφορηθεί ότι είσαι απλός επιθεωρητής. Στα μάτια σου όλοι θα εμφανίζονται πάντα ένοχοι.
5)
Doctor: Κι εδώ έχουμε το γνωστό μας γιατρό, που προστατεύεις ένα άτομο απ’ το θάνατο κάθε νύχτα.
6)
Gunsmith: Έχεις φτιάξει 2 όπλα. Δεν θέλεις να πάνε χαμένα, αλλά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ο ίδιος. Μπορείς (δεν υποχρεούσαι ούτε εδώ) να τα δώσεις λοιπόν τη νύχτα σε όποιον επιλέξεις, ένα κάθε νύχτα. Αυτός στον οποίο θα τα δώσεις μπορεί να πυροβολήσει μέσα στη μέρα και να σκοτώσει ακαριαία αυτόν που πυροβόλησε. Έχει 50% πιθανότητα να μείνει ανώνυμος.
7)
Town Drunk: Μέθυσες, μεθάς κάθε νύχτα και δεν ξέρεις τι κάνεις. Μέσα στο μεθύσι σου, ενοχλείς και άλλους, γιατί τους μεθάς κι αυτούς. Κάθε νύχτα, μεθάς από έναν, κι αυτός πια δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο, τι κι αν ήθελε να κάνει, ακυρώνεται. Πχ, ο γιατρός δε θα μπορέσει να προστατεύσει, ο εκδικητής δε θα μπορέσει να σκοτώσει, η μάγισσα δε μπορεί να καταραστεί.
8)
Watcher: Ή αλλιώς, η κουτσομπόλα. Κάθε νύχτα διαλέγεις από ένα άτομο να παρακολουθείς. Τότε μαθαίνεις ποιος το επισκέφτηκε, ή αν το επισκέφτηκε κάποιος. Δε μαθαίνεις το ρόλο αυτού του κάποιου όμως. Αν τον επισκέφτηκαν δυο και πάνω, τους μαθαίνεις όλους.

Notes: To 50% θα επιλέγεται τυχαία από εμένα, τον GM, μαζί με τους mods που επιβλέπουν το παιχνίδι. Δικαστής δεν υπάρχει, σε περίπτωση ισοψηφίας η επιλογή για το ποιος τελικά θα πεθάνει θα είναι ξανά τυχαία. Οι επιθεωρητές δε γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν θα μπορούν να συνεργαστούν. Επίσης δε θα μαθαίνουν ρόλους, μόνο το party στο οποίο ανήκει κάποιος. Ο Town Drunk προηγείται τις νύχτες όλων των άλλων ρόλων.

Δολοφόνοι: Στόχος σας είναι να εξολοθρεύσετε τους πάντες στο πέρασμά σας. Νικάτε όταν μειώσετε τον αριθμό των υπόλοιπων σε ίσο με το δικό σας. Σημαντικό είναι πως εδώ δεν έχετε δολοφονίες τη νύχτα – όχι όλοι μαζί. Το ατού που έχετε είναι πως γνωρίζετε ο ένας τον άλλον και μπορείτε να κατευθύνετε στρατηγικές. Δυο από εσάς μπορούν να σκοτώσουν. Αν αυτοί οι δύο σκοτωθούν στη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε οι άλλοι δυο θα μπορέσετε να σκοτώσετε, δουλεύοντας μαζί, τη νύχτα, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.
1)
Witch: Διαλέγεις ένα άτομο κάθε νύχτα και του δίνεις μια κατάρα. Αν αυτή τη νύχτα το άτομο το επισκεφτεί κάποιος (εκτός απ’ το γιατρό και το σωματοφύλακα), πεθαίνει. Εννοείται ότι το άτομο δεν μπορεί να είναι ένας απ’ τους συνεργούς σου. Επίσης δεν μπορείς να καταραστείς άτομο που ξέρεις πως θα το επισκεφτεί συνεργός σου.
2)
Driver: Σου αρέσει να χειραγωγείς καταστάσεις και να τις αντιστρέφεις. Γι’ αυτό λοιπόν, μπορείς να διαλέξεις δυο άτομα κάθε νύχτα. Κάθε πράξη πάνω σ’ αυτά τα δύο άτομα θ’ αντιστραφεί. Πχ, αν ο γιατρός προστάτευε τον Χ και ο εκδικητής θα σκότωνε τον Ψ, ο Χ σκοτώνεται κι ο Ψ προστατεύεται. Προσοχή: Κανείς απ’ αυτά τα δυο άτομα δε μπορεί να είναι συνεργός σου.
3)
Godfather: Εσύ είσαι άνετος κι ωραίος. Το mastermind πίσω απ’ την όλη υπόθεση και αρχηγός των δολοφόνων. Χωρίς να κάνεις τίποτα, έχεις τους άλλους να τρέχουν για πάρτη σου, και πάντα, εμφανίζεσαι αθώος στους επιθεωρητές. Πάντα. Σε όλους τους επιθεωρητές. Οπότε θα πρέπει να προσέχεις τον παρανοϊκό επιθεωρητή, γιατί αν έχει καταλάβει την παράνοιά του και σε δει αθώο, θα σε καταλάβει.
4)
Voodoo Lady: Η παραδοσιακή μάγισσα είναι κλισέ. Εσύ κάνεις κάτι πιο ιδιαίτερο. Βουντού. Κάθε νύχτα, διαλέγεις ένα άτομο και μια λέξη. Αν την επόμενη μέρα το άτομο πει αυτή τη λέξη, πεθαίνει στο τέλος της μέρας. Προσοχή: Η λέξη θα πρέπει να είναι ουσιαστικό και να μην είναι παρεμφερής με τα «αθώος, δολοφόνος, ‘όνομα ρόλου’ νύχτα, μέρα».

Third Party: Κάθε ένας από εσάς είναι μόνος και νικάει μόνος. Ο καθένας σας μπορεί να διαλέξει αν θα στηρίξει αθώους ή δολοφόνους, μέχρι να τους νικήσει όλους ο ίδιος.
1)
Alien: Ήρθες από άλλο πλανήτη με σκοπό να κατακτήσεις τη Γη, προς το παρόν θ’ αρχίσεις με το Παλέρμο. Κάθε νύχτα εξετάζεις ένα άτομο (δε μαθαίνεις ρόλο, απλά το διαλέγεις). Αν έχεις καταφέρει να εξετάσεις όλους όσους έχουν μείνει ζωντανοί, νίκησες.
2)
Warlock: Κάθε νύχτα διαλέγεις ένα άτομο. Αν αυτό το άτομο λιντσαριστεί την επόμενη μέρα, έχεις προβλέψει σωστά. Νικάς όταν προβλέψεις σωστά 3 φορές.
3)
Angel: Τη νύχτα 0, δηλαδή στην αρχή του παιχνιδιού, διαλέγεις ένα άτομο. Θα γίνεις ο φύλακας άγγελος αυτού του ατόμου και έχεις τη δυνατότητα, αν δεις ότι αυτό το άτομο θα πεθάνει, να θυσιαστείς για να το σώσεις. Νικάς αν το άτομο μείνει ζωντανό στο τέλος.

Aυτοί είναι οι καινούργιοι κανόνες, αλλά σηκώνουν τροποποιήσεις. Ας πούμε, αν θεωρείτε πως η Voodoo Lady θα επηρεάσει το role play, τη βγάζουμε και βάζουμε τον Interceptor, o οποίος κάνει ο,τι η μάγισσα αλλά στο ανάποδο, αντί να σκοτώσει αυτόν που επισκέφθηκε τρίτος, σκοτώνει τον τρίτο. Επίσης, αν θεωρείτε πως οι δολοφόνοι έχουν μειονέκτημα στα συγκεκριμένο setting, να τους βγάλουμε τον περιορισμό για τα μέλη της ομάδας τους, αλλά να τους στερήσουμε τελείως τις δολοφονίες τη νύχτα.

Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι αυτή τη φορά θα είναι πιο δύσκολο και θα απαιτεί συνεχή συμμετοχή. Πιο πολύ θα απαιτεί να μην καθυστερείτε να μου στέλνετε pm τις νύχτες! Αλλιώς δε θα μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα. Οπότε αν νιώθετε πως δε θα έχετε χρόνο ή όρεξη, καλύτερα να μην συμμετέχετε. Το λέω για να μην χαλάσει το παιχνίδι γι' αυτούς που θέλουν να το παίξουν full potential. Τις μέρες γράφτε ο,τι θέλετε, αλλά είναι σημαντικό να μην καθυστερείτε τις νύχτες!

Λοιπόν; Τι λέτε; Will we do this?

Edited by DoB, 09 February 2013 - 18:07.