Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3061 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 28 January 2013 - 17:14

ερωτηση: πινακες με το τι ψηφισε ο καθενας δεν κάνετε πλέον?

επισις εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να κάνω ποστ γιατί δεν έχω ιδέα για τη θεματική του συγκεκριμένου παλέρμου καθός δεν έχω δει τα ανιμε και δεν έχω χρόνο να κάθομαι να προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με τον κάθε χαρακτήρα που διαλέξατε.. οπωτε σορυ για το αθλιο ρπ :Ρ

#3062 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 28 January 2013 - 17:17

Το νέο φόρουμ έχει θέμα με τους πίνακες :P

Αυτό το οποίο μπορούν να κάνουν οι gms είναι ένα φύλλο excel. Στήνεις τον πίνακα με τα sums, copy το τελικό αποτέλεσμα, paste στη ζωγραφική, και το ποστάρετε σε attachment ή από κάποιο imagehost.

#3063 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 January 2013 - 21:44

ερωτηση: πινακες με το τι ψηφισε ο καθενας δεν κάνετε πλέον?

επισις εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να κάνω ποστ γιατί δεν έχω ιδέα για τη θεματική του συγκεκριμένου παλέρμου καθός δεν έχω δει τα ανιμε και δεν έχω χρόνο να κάθομαι να προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με τον κάθε χαρακτήρα που διαλέξατε.. οπωτε σορυ για το αθλιο ρπ :Ρ

κάτσε γιατι κατι δε πιάνω, το πινακάκι δε το βλέπετε δηλαδη??? γιατι σε μένα μια χαρα τα δείχνει...>.<
μια εικόνα είναι όμως, δε καταλαβαίνω γιατι να μη το δείχνει >.>
edit: άκιρο, ΄τωρα καταλάβα..οντος δεν βαζουμε το τι ψηφισε ο καθένας , μόνο ποιος βγαίνει, αν θέλετε το εφαρμόζουμε κιαυτο απ'τα επόμεν ποστ :/

Edited by GhostPrince, 28 January 2013 - 21:47.

フカフカ

#3064 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 28 January 2013 - 21:47

Εννοεί εκείνα που είχαμε στα παλαιότερα Παλέρμο, με τους ψήφους του καθενός σε κάθε γύρο.
Δες ένα από τα παλιά να καταλάβεις.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3065 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 January 2013 - 22:32

Καλή συνέχεια, ladies and gentlemen! Τουλάχιστον πρόλαβα να μιλήσω πολύ. Πάρα πολύ :P

Ελπίζω να μην ήταν πολύ κακό το RP μου. Τα λέμε στο τέλος.

#3066 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 30 January 2013 - 02:58

Well, now... :|

#3067 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 31 January 2013 - 20:50

Ενημερώνω πως αν πεθάνει αθώος τώρα, το Παλέρμο λήγει.

Αν έχουμε ισοψηφία, θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε τους δύο που είχαν τις περισσότερες ψήφους.

#3068 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 22:41

Ω Θεέ μου, πλάκα μου κάνεις.

Kalamari, εσύ ήσουν δολοφόνος που να πάρει;

#3069 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 31 January 2013 - 22:56

Ναι, κατά πάσα πιθανότητα. Και φταίω κυρίως εγώ που δεν βγήκε. Παρότι θεωρούσα τον Καλαμάρη ποιο ένοχο από τον Theodore, άλλαξα την ψήφο μου στο τελευταίο ποστ γιατί πίστευα ότι θα ήταν πιο δύσκολο να ξετρυπώσουν τον Theodore από τον Καλαμάρη που ήταν ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ότι ήταν δολοφόνος.

Ο άλλος δολοφόνος είναι ο Babba αλλά το κατάλαβα αργά... υπερβολικά αργά...

Ο τρίτος δεν ξέρω ποιος είναι.

Edit: Σχετικά με καλαμάρη, πάλι λάθος κάνω μάλλον...

Whatever, ούτε πως με λένε δεν ξέρω πλέον. Καλύτερα να τα διοργανώνω από το να παίζω, φαίνεται. Δεν τους σηκώνω τους ρόλους.

Edited by Osama Bin Laden, 31 January 2013 - 22:54.

#3070 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Συγχαρητήρια στους δολοφόνους. To παρακολούθησα από την αρχή ως το τέλος και έχω να πω πως ήταν πολύ καλό παιχνίδι, το καλύτερο από όσα έχω δει εγώ εδω στο anime//gr και ας ήταν με τόσους λίγους παίχτες. Οι δολοφόνοι ήταν άψογοι. Babba, Ody και λογικά ο Maffy πρέπει να είναι αφού δεν είσαι εσύ DoB.

3/3 οι δολοφόνοι στα τελευταία παιχνίδια.

#3071 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Α, καλώς τον osama...

Posted Image

Bρε συ!

Όχι ότι αυτός που έκανε τα περισσότερα fail δεν ήμουν εγώ...

ΖeD, σε παρακαλώ, πες μου... ΓΙΑΤΙ;

Edited by DoB, 31 January 2013 - 22:59.

#3072 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 31 January 2013 - 23:00

Συγγνώμη αλλα δεν χάσαμε μόνο εξαιτίας μου. Οι αθώοι ήσασταν εξίσου απαράδεκτοι :P

#3073 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 31 January 2013 - 23:00

Συγχαρητήρια στους δολοφόνους. To παρακολούθησα από την αρχή ως το τέλος και έχω να πω πως ήταν πολύ καλό παιχνίδι, το καλύτερο από όσα έχω δει εγώ εδω στο anime//gr και ας ήταν με τόσους λίγους παίχτες. Οι δολοφόνοι ήταν άψογοι. Babba, Ody και λογικά ο Maffy πρέπει να είναι αφού δεν είσαι εσύ DoB.

3/3 οι δολοφόνοι στα τελευταία παιχνίδια.

Spot on θέλω να πιστεύω. Εγώ είχα με 100% σιγουριά τον Babba, κάπου στο 90% την DoB και ήμουνα εναμεσα στον Οdy και την Maffy για τον τελευταίο. Αφού η DoB είναι αθώα τότε πάω και εγώ σε αυτούς τους 3
Posted Image

#3074 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 23:04

Συγγνώμη αλλα δεν χάσαμε μόνο εξαιτίας μου. Οι αθώοι ήσασταν εξίσου απαράδεκτοι :P

Ήμασταν for f*ck's sake... ήμασταν.

#3075 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 31 January 2013 - 23:11

Αρχικά να πω τα καθιερωμένα μπράβο στους διοργανωτές,ωραία και η καινοτομία του τέλους με τους δολοφόνους να κάνουν free RP.
'Οσον αφορά το παιχνίδι.Η φάση πήγε στραβά για μας τους αθώους απ την αρχή,διότι στοχοποιούνταν λάθος άτομα με αποτέλεσμα οι δολοφόνοι να μην νιώθουν την ανάγκη να μιλάνε,κάτι π έκανε δύσκολη την ανεύρεσή τους.Να πω επίσης πως είμαι ανακουφισμένος γιατί απέφυγα νέα γκάφα.Εξηγώ:Στην αναγκαστική ψήφο π έπρεπε να ρίξω μεταξύ maya κ Οσαμα,η πρώτη όπως είχα γράψει ήμουν σχεδόν σίγουρος πως ήταν αθώα.Για τον Osama ήμουν σίγουρος πως ήταν ή επιθεωρητής ή δολοφόνος,και αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που δεν τον ψήφισα,πέραν των άλλων π είχα αναφέρει.Καθότι εκτός από κάποιες μικρές σπόντες που πέταξε,όταν κατηγορήσε την maya είπε πως το κάνει μόνο για να σωθεί.Σε εκείνο το χρονικό σημείο,με την τότε διαμορφωμένη κατάσταση και ενώ έχει προηγηθεί πλήθος επιχειρημάτων κατά της Maya,αυτή η φράση μόνο από δολοφόνο ή επιθεωρητή μπορούσε να ειπωθεί.Από καθαρά στατιστικής άποψης οι πιθανότητες ήταν να είναι κιλερ,αλλά επειδή έχω κάνει παρόμοια πατάτα στο previous game,είπα να μην το ρισκάρω.Ευτυχώς δεν το μετάνοιωσα. :D

Και μιας και είπα για Osama να του πω προσωπικά ένα ευχαριστώ γιατί έδωσε άλλη αίγλη στο παιχνίδι,και δεν το λέω ειρωνικά.Μόλις πέθανε μιλήσαμε για το παιχνίδι,και-έχοντας δει τα ποστς του-όταν μου είπε πως δεν έχει ρωτήσει ούτε για Θόδωρα ούτε για Καλαμάρη ειλικρινά ΞΕΡΑΘΗΚΑ στο γέλιο,σκεφτόμουν και τις αντιδράσεις των παραπάνω που ένας επιθεωρητής τους κατηγόρησε με τέτοια σιγουριά έχοντας πλήρη επίγνωση πως θα πεθάνει.Αν έπαιζα ακόμα ίσως να χα φάει λίγο φρίκη,αλλά πλέον ως παρατηρητής δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω!! :hahaha: :hahaha:
Πάντως δεν είχε κακή πρόθεση.Απλά παρασύρθηκε στον 2ο γύρο και έπαιξε όπως θα παιζε ένας αθώος,αυτούς τους 2 πράγματι τους νόμιζε για δολοφόνους.

'Επαιξα μόλις έναν γύρο αλλά,thx to Osama,το αγάπησα πολύ αυτό το Παλέρμο...Posted Image

Υ.Γ:Babba σε είχα για σιγουράκι,το είπα και στον τρομοκράτη μόλις πέθανε,αν ζούσα θα σου κανα επίθεση την επόμενη μέρα.Πάντως έπαιξες πολύ έξυπνα,μπράβο.Για Cloud έπεσα έξω,τον υποπτεύομουν πολύ,αν και στο τέλος της δεύτερης μέρας φάνηκε σε όλους πιστεύω πως ήταν αθώος.
Υ.Γ.2:Εμένα με βγάλατε γιατί νομίζατε πως ήμουν επιθεωρητής,σωστά?

Edited by Zane, 31 January 2013 - 23:13.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image