Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3076 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 31 January 2013 - 23:14

Επειδή κάνω δουλειά και δεν μπορώ να σχολιάσω για όλα τώρα, το μόνο που θέλω να πω είναι...

....
...........
.........

...........

"Ο" Maffy, BK? :< REALLY NOW? :<

#3077 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 31 January 2013 - 23:16

Επειδή κάνω δουλειά και δεν μπορώ να σχολιάσω για όλα τώρα, το μόνο που θέλω να πω είναι...

....
...........
.........

...........

"Ο" Maffy, BK? :< REALLY NOW? :<

Καλως όρισες στο club της αλλαγής φύλου.

#3078 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 23:18

Αυτό που όλοι είχατε πάρει χαμπάρι τον Babba κι εγώ στον κόσμο μου μιλάμε... Τον εμπιστευόμουν κιόλας, α να χαθώ από κει! Well played Babba-senpai, respect. Οsama το κατάλαβα ότι δεν είχες ελέγξει κανέναν απ' τους δυο, αλλά και πάλι στράφι πήγε. Gomen! Ποιους είχες ελέγξει;

EDIT: Thanks to Ody, I just got scarred for life...

ΤΟΣΟ ΑΧΤΙ ΠΙΑ??!!

Edited by DoB, 31 January 2013 - 23:23.

#3079 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 31 January 2013 - 23:23

Απαιτώ την επόμενη κλήρωση στημένη και τον Οσάμα δολοφόνο :P

Μετά το μυθικό παίξιμο του vigilante θεού, είδαμε και τη μάγισσα - επιθεωρήτρια!!! Κάθε φορά που παίρνεις ρόλο γράφεις ιστορία!!!

#3080 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 23:26

Μην ανησυχείς, δε θα χρειάζεται να στηθεί. Στο επόμενο θα έχει οπωσδήποτε ρόλο, οπότε brace yourselves...

Tουλάχιστον θα είμαι εγώ GM και δε θα κάνω τις βλακείες που έκανα σαν παίκτης σε τούτο δω. :'D

#3081 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 31 January 2013 - 23:29

Dob I can't wait!!!! I wanna play more already :3
Posted Image

#3082 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 31 January 2013 - 23:33

Το παιχνίδι είχε πολύ rp και συμμετοχή, συγχαρητήρια και στις δυο πλευρές για τις προσπάθειες. I had fun reading it ^__^
Που υπογράφουμε για το osama και το babba fanclub membership? Cloudy-sky, όταν έκανες τις υποθέσεις σε πέρασα για δολοφόνο XD

Tι θέμα θα έχει το επόμενο παλέρμο?

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3083 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2013 - 23:39

Ι know my child, be patient... Η αλήθεια είναι ότι και τα δυο προηγούμενα Παλέρμο τελείωσαν πολύ πιο γρήγορα απ' ότι είχα υπολογίσει, και είμαι ακόμη στο μέσο της εξεταστικής μου... :( Σας πειράζει να ξεκινήσουμε μετά τις 15 Φλεβάρη το καινούργιο παιχνίδι; Για να μπορέσω κι εγώ ν' ανταποκρίνομαι καλύτερα.

Δεν θα είναι θεματικό Vagelio, παίρνετε ο,τι χαρακτήρα θέλετε. Απλά επειδή θα έχετε όλοι ρόλο, και μάλιστα όχι παθητικούς ρόλους, αλλά θα πρέπει να κάνετε πάντα κάτι, θα κλείσω τις συμμετοχές στους 15. Δεν ξεκινάω τίποτα ακόμα, περιμένετε πρώτα να τελειώσει αυτό το παιχνίδι κι επίσημα και να συννενοηθώ και με τους mods. Μόλις ανοίξω τις εγγραφές θα σας το γράψω εδώ.

#3084 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 31 January 2013 - 23:41

Δεν είσαι η μόνη που τρέχει σαν την τρελή με την σχολή. Εγκρίνω κι εγώ για μετά τις 15 του μήνα, να είμαστε χαλαρά οι φοιτητές.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3085 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 31 January 2013 - 23:43

Και στα δικά μου χάλια.

Θέλω 6-7 γύρους ως αθώος να στρώσω το παιχνίδι μου. Με τα 3 παιχνίδια ως δολοφόνος, δεν κρύβομαι καλά, καρφώνομαι, δεν κατηγορώ άνετα, παραείμαι διστακτικός, το χάνω στα μεγάλα ποστς.

Βέβαια κερδίσαμε 2 φορές σερί, οπότε δε έχω παράπονο αλλά έχω δρόμο με το παιχνίδι μου.

#3086 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 01 February 2013 - 00:05

Εγώ είμαι χαρούμενη που ήμουν αρκετά απαρατήρητη. Και σχετικά αρκετοί με βάφτιζαν αθώα οπότε καλά ήμουν :3 Nα'ναι καλά ο επιθεωρητής που δεν είχε πολύ ταλέντο στη δουλειά του xD <3

Mπράβο σε όλους μας και περισσότερο σε μας που κερδίσαμε \o/ :D

#3087 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 01 February 2013 - 00:10

@zane
"Είναι πολύ δυνατός παίχτης και θα τους μπερδέψει ως επιλογή.
Επιθεωρητή δε βλέπω να έχουμε εντοπίσει κάπου. "

Το χάρηκα πολύ το παιχνίδι. Πρώτη φορά που έζησα :D
Το team ήταν άψογο και κάναμε RP και στα pm τις νύχτες, που κι αυτό το χάρηκα ιδιαίτερα.
Μπορείτε να τα δείτε στα quote στα τελικά μας post στο παιχνίδι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3088 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 01 February 2013 - 00:28

[Killed by Vigilante - Achievement Unlocked]

Επόμενο παιχνίδι, thanks xD

#3089 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 February 2013 - 00:48

Αυτό που όλοι είχατε πάρει χαμπάρι τον Babba κι εγώ στον κόσμο μου μιλάμε... Τον εμπιστευόμουν κιόλας, α να χαθώ από κει! Well played Babba-senpai, respect. Οsama το κατάλαβα ότι δεν είχες ελέγξει κανέναν απ' τους δυο, αλλά και πάλι στράφι πήγε. Gomen! Ποιους είχες ελέγξει;

Νύχτα 0 τσέκαρα Cloud, νύχτα 1 τσέκαρα Zane. Δώρο άδωρο δηλαδή. Δεν βαριέσε.

Μίλησα πάρα πολυ και ευχαριστήθηκα το παιχνίδι επίσης πάρα πολύ.Το μόνο μου παράπονο είναι το εξής: ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Μην είστε όλοι τόσο reactive players. Πρέπει κάποιος να κάνει ντόρο για να κινηθούν τα πράγματα και αν δεν κάνει κανένας τότε δεν γίνετε παιχνίδι. Ειδικά την δεύτερη μέρα ήταν υπερβολικά κουλή η ησυχία.

Επίσης, αν η Berncastel δεν είχε αυτή την γελοία γατοουρά ίσως και να καθόμουν να δω τα no naku kori ni μόνο και μόνο για να δω τι παίζει με τον χαρακτήρα που διάλεξα να καταστρέψω :P

Όπως και να έχει τα λέμε στο επόμενο, χεχεχεχεχε.
.

#3090 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 01 February 2013 - 00:51

DoB, το θέμα με σένα είναι ότι είσαι εκ φύσεως ευγενικός άνθρωπος και σκέφτεσαι πρώτα το καλό στους άλλους.
Έτσι, όταν κάποιος σου μιλούσε λογικά και συμφωνούσε -σχεδόν- μαζί σου, η φύση σου σε έβαζε να τον εμπιστευτείς.
Όταν σε κατηγόρησα, αλλά δηλώνοντας πως δεν είμαι σίγουρος, έδειξες κατανόηση, επειδή είχες τύψεις.
Εμείς είχαμε φουντώσει το ρεύμα στην αρχή, άσχετα αν το ξεκίνησες εσύ. Ορθώς δεν ψήφισες kalamari και πήγες προς τον προφανή ένοχο την επομένη.
Αλλά εκεί δε σε ακολούθησα, διότι ήξερα ότι ο cloud θα ακολουθούσε kalamari, αν το έκανα κι εγώ, και θα με άφηνε ήσυχο.
Και στο τέλος, δεν είχες παρά να εμπιστευτείς τον μόνο που θα έκανε παιχνίδι μαζί σου, από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι ομιλητικοί είχαν φύγει.
Είσαι πολύ ευγενική ψυχή για mind games.

Ο cloud πάλι είναι από εκείνους που υποπτεύονται αμέσως όποιον σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά καταλήγει σε διαφορετικά συμπεράσματα.
Έφυγε επειδή ήταν έτοιμος να βγει μπροστά και εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να ακολουθώ τον ρυθμό του. Σίγουρα θα με μυριζόταν στην πορεία (βασικά σίγουρα με κατάλαβε λίγο πριν πεθάνει, αλλά ήταν αργά για να με κατηγορήσει). Ε, δεν είχαμε και κανέναν για επιθεωρητή και η λίστα του είχε μέσα και τη maffy. Ήταν ενοχλητικός. Έχει και την τάση να παρασέρνει κόσμο και θα ήταν κακό να μας αναγκάσει να μιλάμε. Κουτί μας ήρθε η σιωπή του τη δεύτερη μέρα. Εγώ σκόπευα να μιλήσω αμέσως μετά από εκείνον και να συμφωνήσω σε ό,τι κι αν πει, αλλά άργησε να το κάνει και καρφώθηκα.

Ο zane έπρεπε να φύγει εξαρχής διότι, δεν ξέρω, νιώθω ότι με διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Είναι πολύ πιο πειστικός από εμένα και όσες φορές τον έχω αντιμετωπίσει, με έχει στριμώξει άσχημα. Ευτυχώς, δεν έμπαινε κανένας από εμάς σε δύσκολη θέση με τον θάνατό του. Όχι, ψέματα, ήταν εκδίκηση που εξαιτίας του πέθανα νωρίς στο προηγούμενο.

Οι αθώοι έχασαν το παιχνίδι. Δεν τόλμησαν να βγουν μπροστά. Μας έκατσε και ο επιθεωρητής, ο οποίος προσπάθησε αλλά κλασικά στοχοποιήθηκε.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εδώ μέσα κοπανάμε όσους μιλάνε κι όχι όσους κρύβονται.
Νιώθω λίγο άσχημα που του φόρτωσα την ήττα εντός παιχνιδιού, αλλά ήταν απαραίτητο για να μην ψάχνετε τι έγινε τις προηγούμενες μέρες και να ασχολείστε με τον "θυμωμένο επιθεωρητή" που άλλαξε ψήφο επειδή τσαντίστηκε.

Η ομάδα μου ήταν ιδανική. Ένας γνωστός φωνακλάς, ένας γνωστός σιωπηλός και μία που δεν ξέρουμε πως κινείται, αφού έχει παίξει ελάχιστα. Μπορούσαμε να κάνουμε λίγο πολύ τα πάντα, άσχετα αν δε χρειάστηκε. Και να κρυφτούμε, και να κατευθύνουμε. Και να πάμε τις ψήφους όπου θέλουμε. Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά γιατί έκαναν και καλό RP, ήταν και συνέχεια παρόντες στις λιγοστές συζητήσεις που χρειάστηκε να κάνουμε.

Ο καημένος ο kalamaris, αν ήταν online, πρέπει να έπαθε συγκοπή. Μου την πέφτουν άσχημα, πέθανα. Όχι θα ζήσω, κάποιος έκανε γκάφα. Όχι θα πεθάνω, δεν πείστηκαν. Όχι, τελικά άλλαξαν γνώμη, ζήτω, έζησα. Όχι, πεθάναμε όλοι. :D :D Αυτό απόλαυσα πιο πολύ. Μακάρι να ήταν online και να παρακολούθησε την πορεία του παιχνιδιού, διότι ήταν απόλαυση.

Edited by Babba, 01 February 2013 - 01:36.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.