Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 13 January 2012 - 19:20
Στο σημείο αυτό να αποκαλύψω ότι η mono ήταν ο 8ος δολοφόνος.

Posted 13 January 2012 - 19:20
Buaahahahahahahahah!!!!
Posted 13 January 2012 - 19:21
LOL
Posted 13 January 2012 - 19:22
Posted 13 January 2012 - 19:25

Ήμουν ομολογουμένως ο πιο άχρηστος πάντως. Αν και αλήθεια, προσπάθησα. Αλλά μηδενική τύχη.
Posted 13 January 2012 - 19:26
Posted 13 January 2012 - 19:30

Πρώτη φορά έπαιζα σαν αθώα και το καταδιασκέδασα. No plotting and scheming, no secret agendas απλά περίμενα να με φάνε κάθε νύχτα κάτι που τελικά ποτέ δεν έγινε και χαίρομαι για αυτό XD
Τα λάθη των δολοφόνων αμέτρητα. Το πιο τραγικό ήταν όταν μας έδωσαν τον Aizen στο πιάτο. Γιατί αν άφηναν τα πράγματα ως είχαν παίζει να μας έπαιρνε μερικούς γύρους να τον καταλάβουμε και ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς τώρα. Όμως όταν έρχεται ένας δολοφόνος και με vms μου λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι τους χάλασα το παιχνίδι, κάτι που θα πω για πολλοστή φορά δεν έγινε κακοπροαίρετα , ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Aizen ήταν δολοφόνος. Αυτό όσον αφορά την σιγουριά μου ότι ήταν δολοφόνος. Τα vms φυσικά ύστερα από δική μου παράκληση σβήστηκαν καθώς δεν ήθελα να φανεί ότι είμαι αθώα σε αντίθεση με πολλούς που άφηναν vm δεξιά και αριστερά κάνοντας παράλληλο παιχνίδι. Δικό τους πρόβλημα υποθέτω.
Πραγματικά τα γέλια που έριξα με τα ποστ της Iristella- Okarin και των τρελών gudgets της δεν περιγράφεται. Επίσης σημαντικός παίχτης ο R- Zura που μας έδωσε αρκετούς δολοφόνους στο πιάτο. Υποθέτω ότι ο Fandom καρφώθηκε λίγο μόνος του αλλά οι υπόλοιποι ήταν ένστικτο πιστεύω και μπράβο της για αυτό. Fandom και Black Kaizer, Kuroko και Aizen αντίστοιχα έκαναν καλή δουλειά για δολοφόνοι αλλά τους έφαγαν τα κυκλώματα

Δεν ξέρω ποιά ήταν η δικαιολογία του Vigilante που μας ξέκανε αλλά τουλάχιστον γελούσα με τα ποστ του ως God όσο ζούσε.
Σε γενικές γραμμές δεν ξέρω αν έφταιγε ότι οι δολοφόνοι δεν έπαιζαν καλά εκτός και εντός παιχνιδιού, αν τους χάλαγε τα σχέδια ο vigilante ή αν οι αθώοι ήταν υπερβολικά γ@μάτοι αλλά ήταν ένα ομολογουμένως έυκολο παιχνίδι το οποίο ως αθώα, άσπιλη και αμόλυντη απόλαυσα XD
Posted 13 January 2012 - 19:40
Posted 13 January 2012 - 19:49

Ωραία, ήταν. Αναλυτικότερα αργότερα.
Μπορούν όσοι είχαν ρόλους να αποκαλύψουν τις επιλογές τους για κάθε νύχτα, για να καταλάβουμε καλύτερα τι παίχτηκε;
Edited by Babba, 13 January 2012 - 19:55.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 13 January 2012 - 19:49
Να συνεχίσω λέγοντας πως...

Αν και θα μου πεις εγώ ήμουν η πιο άχρηστη δολοφόνος απ'όλους και συμφωνώ, το παίρνω σαν κοπλιμέντο. Απλώς δεν είμαι καλή στο να είμαι δολοπλόκα.

Τώρα αν εξαιρέσω αυτό που έγινε μπροστά σε όλους εξάλλου -αν ήθελα να κάνω βλακείες θα τα έλεγα όλα από πίσω-, δεν έκανα τίποτα άλλο, μα τίποτα άλλο, και μπορώ να πω με το κεφάλι ψηλά ότι ουδέποτε χάλασα το παιχνίδι άλλων.
Γιατί όσον αφορά κάτι χαζές κατηγορίες του στυλ "Α, η Ζura κάπως τα έμαθε όλα ποιος μπορεί να της τα είπε" εννοώντας εμένα αγαπητή Πίου-Πίου έχω να σου ξαναπώ ότι κανείς δεν της είπε τίποτα. Η ίδια μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της για της επιλογές της οπότε ας μην κάνω τον δικηγόρω του διαβόλου μα σίγουρα ήταν δικές της και κανενός άλλου. Και το λέω ναι γιατί μιλούσαμε και από κοντά και από μακρυά και άπο όπου θες. Το γεγονός βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι άιντε, πήγα και της τα είπα επειδή είναι φίλη μου. Εν αντιθέσει με άλλους και λογικά και εσένα που το σκέφτηκες για να το σκέφτηκες έτσι, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό γιατί θα χάλαγα πρώτα τη δική της την όρεξη να παίξει και μετά όλων των άλλων.
Δεν έκλεψα γιατί δε θα έπεφτα τόσο χαμηλά. Κι ο μόνος λόγος που ίσως αντέδρασε υπερβολικά (καλά, ίσως τώρα΄ σίγουρα ήμουν υπερβολική αλλά προφανώς μου είχε μείνει από πέρυσι -και δεν το περίμενα να μου μείνει είναι η αλήθεια- που με φάγανε με σναϊπεριά και είπα να μην το κάνουν και σ'άλλον γιατί θα του κακοφαινόταν).
Και μόλις δεσποινίς Πίου-Πίου απαντήσετε για να μην τα λέω κι στον αέρα και να ξεκαθαριστεί αυτό τελείως τέλος πάντων θα συνεχίσω. Περιμένω για

Posted 13 January 2012 - 19:53
Απολογούμαι. Here's your treat
Posted 13 January 2012 - 19:59
Η Zura ήταν θύμα της ατυχίας της, γιατί δεν χρειαζόταν την παττάτα του Fandom για να τον βρεί.
Ο Fandom ήταν θύμα της απροσεξίας του, γιατί του ξέφυγε πως είχε ρόλο.
Η πίου ήταν θύμα του δύσκολού της έργου και με αυτό το έξτρα εμπόδιο, ε, έσκασε.
Μεγάλο βραβείο σε όποιον κατάφερε να διαβάσει 3 διαλέξεις από το roleplay μου.
Edited by OdyMonaxos, 13 January 2012 - 20:02.
Βραβείο
Posted 13 January 2012 - 20:02
Τώρα για το υπόλοιπο παιχνίδι, τι να πω; Πέρσι ο shinigami που είχε μείνει μόνος του, περισσότερη δουλειά έκανε από του τρεις φετινούς επιθεωρητές

Θέλω να μάθω με ποια βάση έκανε τις επιλογές το ο Vigilante, θα έχει πλάκα.
Από τις πιο άσχημες στιγμές του παιχνιδιού για εμένα το μήνυμα του matassos που δεν έπρεπε ποτέ να δει το φως της μέρας μέσω του GM και φυσικά τα posts της πίου, που ναι ήταν τραγικά, αλλά πιο τραγικοί ήταν όσοι τη βγάλανε μπροστά και δεν βγήκαν ούτε να την υπερασπιστούν ούτε να της πουν να σταματήσει. Τουλάχιστον εκείνη είχε τα κότσια να τα πει και ελπίζω να τα βρουν και οι υπόλοιποι στην γενική συζήτηση.