Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#736 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 20:32

Μαρία= Παναγία

Δημοσιευμένη  εικόνα

#737 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 20:32

Μετά από όλο αυτό που διάβασα. Σοβαρά ρε παιδιά, για να μη σταθώ σε όλα, την έχετε που την έχετε σχεδόν όλοι λερωμένη, έστω και λίγο τη φωλιά σας, τουλάχιστον πείτε ένα 'οκ, ναι το έκανα και το χάρηκα', πιο πολύ θα σας παραδεχτώ έτσι. Γιατί αν δε θέλατε, δε θα το είχατε κάνει απλά. Δλδ, είχαμε περάσει ολόκληρο 8ωρο με την Fallen και την Zura μαζί, αναφέραμε πολλές φορές το παιχνίδι και καμία δεν μπορούσε να καταλάβει τι είναι τι γιατί πολύ απλά δε λέγαμε γι' αυτό αλλά για το rp που έκανε ο καθένας. Η Fallen μάλιστα 'πέθανε' πιστεύοντας θα μπορούσα να είμαι ο επιθεωρητής, όπως μου είπε αργότερα. Mε τη Zura όλη μέρα στο ίδιο σπίτι, το ίδιο. Την είχα να μου λέει για το άχτι της με την Moka που δεν έλεγε να ψοφήσει και γελούσε και δεν γύρισα να της πω 'όχι κάνεις λάθος', ούτε γύρισε να μου πει 'ξέρεις, ψήφισε Moka, μπορείς'. Με λίγα λόγια, αν δεν θέλατε να μάθετε έστω και κάτι από άλλον, δεν θα το κάνατε, φταίει και ο άλλος που μπορεί να είπε το Χ και το Υ, φταίει όμως περισσότερο αυτό που ρώτησε. Μικρά παιδιά είμαστε και κοροϊδευόμαστε δλδ;

Τώρα τη διασκέδαση την ορίζει ο καθένας όπως θέλει. Άλλος νομίζει πως είναι οι φωνές, άλλος νομίζει πως είναι ένα σωστό παιχνίδι με γέλιο που βγαίνει μέσα από το ίδιο και όχι πόσο σφάζεται ο ένας με τον άλλον. Πραγματικά, ήταν κρίμα απλά για τα άτομα που προσπαθούσαν να κρατήσουν λίγο τις ισορροπίες εκεί μέσα και μόνο. Για εμένα θα έπρεπε να τελειώνει κάπως έτσι...

Η Fallen μάλιστα είδε και το Mononoke επειδή χάρηκε με το rp του NWS, εγώ είχα πιάσει το MPD physco επειδή είχα διαβάσει το rp της iristella που είχε κάνει 2 παιχνίδια πριν. Δε νομίζω πως δεν έψαξε κανένας να βρει τι εστί Kenji Meshiya ας πούμε και νομίζω πως κάτι τέτοια θα έπρεπε να μένουν από ένα τέτοιο παιχνίδι και έτσι πίστευα πως θα είναι. Η Zura μου είπε πως 2-3 άτομα ρωτήσανε από πού ήταν ο χαρακτήρας της και το καταχάρηκε an so on... Γι’ αυτό μη μου λέτε πως το rp δεν έχει σημασία. Αν είναι έτσι, να μπαίνουμε σαν απλοί users, να παίξουμε τον εαυτό μας και να ξεκατινιαζόμαστε κανονικότατα.

Shinigami, θα έχω να το λέω, αν δεν ήσουν μέσα στο παιχνίδι και ήταν κανένας άλλος επιθεωρητής ή σε είχαμε φάει νωρίτερα, πιθανόν να είχα αυτοκτονήσει, so thanks. :gotit:

ySss0UF.jpg

#738 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 20:37

Κenny από που ψωνίζεις nachos;

Επίσης γιατί να μην παίξω και εγώ; Πολύ γερό παιχνίδι, πέρα από τα όποια παρατράγουδα. Μπράβο στη mono!

#739 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 20:38

πλησιαζει 7 ηωρα, αναρωτιεμαι το εγκεφαλικο που θα παθει ο αλλος αν δει τι γραφτηκε και τι εχασε :hahaha:

τωρα τα βλέπω... μα ρε 6 σελίδες??? -.- τσκ τσκ τσκ

v4kFmx.png

#740 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 20:50

Κenny από που ψωνίζεις nachos;

Από ένα ψιλικατζίδικο εδώ στη γειτονιά μου. Άσε, πλούσιο το έχω κάνει. Ο μαγαζάτορας κάθε φορά που με βλέπει σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μου έχει βάλει και τα nachos κοντά στο ταμείο (που είναι και κοντά στην είσοδο) για να μην κουράζομαι. True story. :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#741 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 21:48

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#742 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 04:00

πραγματικα απογοητευομαι με αυτα που διαβαζω..
εγω ξεσκιζομουν να διαβαζω τα ποστ του καθενος για να καταλαβω ποιοι ειναι αθωοι/δολοφονοι/επιθεωρητες και εκανα πολλα λάθη φαινομενος ως ''ηλιθιος'' σε περιοδο εξεταστικης ενω γινοντουσαν τετοιες π@@στιες.
Αν χαιρεστε για την ''εξυπναδα'' σας μερικοι, σας λεω κι εγω ''μπραβο''.

2po6sfa_jpg.gif

#743 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2011 - 14:20

Eλα ρε συ, μην το λες αυτό! Πολλοί ήμαστε έτσι κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού απλώς, εντάξει, μερικοί δεν ακολούθησαν κατά γράμμα τους κανόνες...Την επόμενη φορά καλύτερα!

Το θέμα είναι τουλάχιστον να πέρασες καλά όσο έπαιξες!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#744 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 14:46

Μαρία= Παναγία

Μαρια Σιμιγδαλινη μαλλον αν της αρεσουν τα γλυκα

#745 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 01:32

Αρχιστε να ετοιμάζεστε :hehehe:

#746 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 01:41

Δηλωνω παρων! :hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#747 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 01:51

Me too. :D

Dibs on Ohtori Akio from Utena

Posted Image

ένας Kyriuu Touga και ένας Watase Sanetoshi λείπουν για να γίνει του Ikuhara xD

#748 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 01:59

hehehe count m in αλλα διευκρινείστε κανόνες :P

#749 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 02:03

Kανόνες εδώ

#750 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 02:05

me too OFC για νεα πισοπλατα μαχαιρωματα, ιντριγκες, δακρια και ιδρωτα :hiding_something:

αλλα βαλτε καινουργιους κανονες και πιθανος ηρωες (αυτα π συζητουσαμε οταν λιξαμε το προηγουμενο)
fail

okay διαλεγω Tatsuhiro Satō (welcome to the nhk)

Posted Image