Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Started By
Sponis
, Feb 21 2008 08:48
5827 replies to this topic
Posted 27 November 2011 - 12:47
Δηλώνω συμμετοχή και εγώ =D
Χαρακτήρας που διαλέγω...

Koyomi Araragi, από το Bakemonogatari.
Χαρακτήρας που διαλέγω...

Koyomi Araragi, από το Bakemonogatari.
Posted 27 November 2011 - 13:20
Πρέπει να είναι απαραίτητα anime ο χαρακτήρας;

Posted 27 November 2011 - 13:26
γινεται να ειμαστε ενας δικος μας χαρατηρας?
αν ναι τοτε ειμαι ο Legnerednav the vampire hunter!
αν ναι τοτε ειμαι ο Legnerednav the vampire hunter!
Posted 27 November 2011 - 13:32
τοτε θα ειμαι ο Lupin o Γ΄

Posted 27 November 2011 - 13:35
Μέσα κι εγώ.
Aiyori Aoshi
Aiyori Aoshi

Posted 27 November 2011 - 13:38
εννοώ ότι έχω ήδη ένα πολύ γνωστό όνομα. Θα μπορούσα να να χρησιμοιποιήσω το συγκεκριμένο, σαν του "χαρακτήρα" μου, παρ'ότι δεν έχει σχέση με anime/manga;
Posted 27 November 2011 - 14:51
Posting to change character. Όσο και να θέλω να παίξω τον Akio γιατί όπως είπε ο Babba οι κόντρα ρόλοι είναι οι πιο απαιτητικοί και ενδιαφέροντες, γεγονός παραμένει το οτι οτιδήποτε έχει να κάνει με την πάρτη του είναι τεράστιο Utena spoiler. Ι am not a bitch to ruin the series for everyone. Kαι αν τον παίξω spoiler safe (ως έναν τυπικό διευθυντή σχολείου that is) γίνεται flat και βαρετός και δεν ξέρω αν γίνεται καν. Ιn any case that would not be Akio. Οπότε bye bye my love and hate *tears*
Οπότε σε στροφή 180 μοιρών Okabe, Rintarou oh wait Hououin Kyouma εννοώ διαλέγω εσένα. Ιt's time for a mad scientist to enter the stage.

MWAHHAHHAHAHHHAHAHHAHAHHA
El psy congroo
Οπότε σε στροφή 180 μοιρών Okabe, Rintarou oh wait Hououin Kyouma εννοώ διαλέγω εσένα. Ιt's time for a mad scientist to enter the stage.

MWAHHAHHAHAHHHAHAHHAHAHHA
El psy congroo
Edited by iristella, 27 November 2011 - 15:03.
Posted 27 November 2011 - 14:52
count me in!
αυτό θα έχει πολύ πλάκα. In fact, έχω ήδη αρχίσει να γελάω
name: The Creator, God

manga: Angel Sanctuary
επίσης, ο storyteller θα μας ειδοποιήσει όταν είναι να αρχίσει το παιχνίδι; Τους ρόλους θα μας τους ανακοινώσει μέσω pm; Επίσης αν είμαι π.χ. δολοφόνος, θα λέει το pm (ή με όποιον άλλο τρόπο μας ενημερώσει) ποιος είναι ο άλλος συνάδελφος δολοφόνος;
αυτό θα έχει πολύ πλάκα. In fact, έχω ήδη αρχίσει να γελάω

name: The Creator, God

manga: Angel Sanctuary
επίσης, ο storyteller θα μας ειδοποιήσει όταν είναι να αρχίσει το παιχνίδι; Τους ρόλους θα μας τους ανακοινώσει μέσω pm; Επίσης αν είμαι π.χ. δολοφόνος, θα λέει το pm (ή με όποιον άλλο τρόπο μας ενημερώσει) ποιος είναι ο άλλος συνάδελφος δολοφόνος;
Posted 27 November 2011 - 15:10
Καμιά γυναίκα κανείς;
Πώς θα κάνουμε roleplaying μόνο με άνδρες και πλάσματα;
Πώς θα κάνουμε roleplaying μόνο με άνδρες και πλάσματα;
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 27 November 2011 - 15:21
tru dat αλλαζω σε emiru (Nozoki Ana). μολις βρω και καμια Pic που να μην τα εχει πεταξει ολα εξω, ξαναρχομαι για παρουσιαση. Τωρα αν καποιος προθυμοποιειται να την κανει αντι για μενα, του ειμαι υποχρεος.