Δεν είναι με τους αθώους, yo.
Με την πάρτη του είναι.
Posted 26 March 2018 - 21:08
Με την πάρτη του είναι.
Posted 26 March 2018 - 21:08
βασικα xDΔεν είναι με τους αθώους, yo.
Με την πάρτη του είναι.
that's a dude!
Posted 26 March 2018 - 21:09
Με την πάρτη του είναι.
Ε, έγραψε στο τέλος "Η νικη του ειναι ανεξάρτητη απο την ομαδα που θα νικησει εν τελει (αθωοι ή δολοφονοι). " Οπότε, got it
Posted 26 March 2018 - 21:10
Είσαι αθώος. Ένας Απλός Πολίτης
Τη ημέρα ψηφίζεις για το ποιος θέλεις να κρεμαστεί. Την νύχτα δνε κάνεις τίποτα.
Νικάς εάν οι αθώοι βρουν και κρεμάσουν όλους τους δολοφόνους.
Είσαι ιατρός.
Κάθε βράδυ, διαλέγεις ένα άτομο και αυτό το άτομο δεν θα πεθάνει αν επιλέξουν οι δολοφόνοι να το σκοτώσουν εκείνο το ίδιο το βράδυ.
Μπορείς να επιλέξεις το ίδιο άτομο πάνω από μια φορά.
Δεν μπορείς να επιλέξεις καθόλου τον εαυτό σου.
Νικάς με τους Αθώους.
Είσαι ο Γελωτοποιός
Δεν είσαι ούτε με τους Αθώους, ούτε με τους Δολοφόνους
Νικάς αν και μόνο αν καταφέρεις να σε κρεμάσουν (να σε σκοτώσουν την μέρα δια ψηφοφορίας, δηλαδή). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χάνεις
Eίσαι ένας Δολοφόνος
Κάθε βράδυ μπορείτε να διαλέγετε και να σκοτώνετε κάποιον.
Αυτοί είναι οι ρόλοι.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 26 March 2018 - 22:00
Κι εσύ είσαι ένας filthy casual αλλά δεν στο πετάμε στη μούρη έτσι
Posted 26 March 2018 - 22:06
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 26 March 2018 - 22:07
Posted 26 March 2018 - 22:12
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 28 March 2018 - 22:30
that's a dude!
Posted 29 March 2018 - 00:15
Όταν σύμφωνα με την παράδοση των τελευταίων παλέρμο για να είσαι up to date στο lore πρέπει να διαβάσεις ολόκληρο μυθιστόρημα μέχρι να παίξεις, κάποιοι που είμαστε αργοί μένουμε πίσω.
Posted 29 March 2018 - 00:20
Κάθεσαι και τα διαβάζεις που κάθεσαι, το δηλώνεις κι επίσημα να το πάρει πάνω του.
Guns κόψε τις μαλακίες και δες κανά άνιμε της προκοπής πριν σε πάω στο master chef
Posted 29 March 2018 - 00:40
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 29 March 2018 - 00:40
Κάπου εδώ μειώνονται οι αμφιβολίες μου για το αν όντως τα διαβάζουν όλοι. Και νομίζω ότι ο Guns κρατιέται κιόλας, κάποτε ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα!
Posted 29 March 2018 - 04:29
Posted 29 March 2018 - 04:52
Κυριολεκτικά, οφείλω να ομολογήσω.