Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5611 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 17:31

218351-rei_ayanami_nun_super.jpg

Συγχωρεμένος.

Asta_remains_faithful_to_the_Sister.png

Asta

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΔΕΡΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

#5612 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 18:36

Breide.jpg

Έχω συνολάκι για όλες τις περιπτώσεις

xbJ3b2w.jpeg

#5613 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 20:57

Don't mind me.

#5614 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 20:58

Don't mind me.

τσεκάρεις το ρολόι κουφαλίτσα :D εγώ πάντως σου έδωσα άνοιγμα να νικήσεις

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#5615 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:00

Top 10 anime betrayals

#5616 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:03

Μα δεν ήθελα να νικήσω

Ήθελα να έρθει ισοπαλία 3-3 και να πέσει στο κέρμα αν θα νικήσω ή αν θα νικήσουν μόνο τους οι δολοφόνοι. :P

Πριν γράψει o Ange και η SSG, είδα την ψήφο σου και ήμουν έτοιμος να ψηφίσω τον εαυτό μου.

#5617 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:06

Μα για αυτό το έκανα για να πας για την ισοπαλία, ώστε να το ξαναλλάξω στο τελευταίο δευτερόλεπτο όπως και έκανα.

Αν μη τι άλλο, μια τρολιά για φινάλε την άξιζε το παιχνίδι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#5618 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:06

Παίδες, ευχαριστίες για την συμμετοχή και τον χρόνο σας.

Συγχαρητήρια στον Οσάμα για τα υψηλού επιπέδου κείμενα του, και μπράβο στους δολοφόνους για την νίκη.
Πάντως είναι από τις λίγες περιπτώσεις που και οι δυο παρατάξεις έχουν να πουν πως "κέρδισαν", καθώς οι αθωοι 99% θα κερδιζαν με την συμμετοχή του Zane.

Ένα αστείο για το τέλος. Ody, μάντεψε ρε, μεταξύ δύο δολοφόνων στον πρώτο γύρο, κατέληξα να σκοτώσω εσένα.
Χαχαχαχα, πολύ καλό.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5619 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:07

Μα για αυτό το έκανα για να πας για την ισοπαλία, ώστε να το ξαναλλάξω στο τελευταίο δευτερόλεπτο όπως και έκανα.

Αν μη τι άλλο, μια τρολιά για φινάλε την άξιζε το παιχνίδι.

Συμφωνώ. Great minds think alike, Babba. Το ήξερα ότι δεν θα με απογοήτευες.

#5620 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:09

Παίδες, ευχαριστίες για την συμμετοχή και τον χρόνο σας.

Συγχαρητήρια στον Οσάμα για τα υψηλού επιπέδου κείμενα του, και μπράβο στους δολοφόνους για την νίκη.
Πάντως είναι από τις λίγες περιπτώσεις που και οι δυο παρατάξεις έχουν να πουν πως "κέρδισαν", καθώς οι αθωοι 99% θα κερδιζαν με την συμμετοχή του Zane.

Ένα αστείο για το τέλος. Ody, μάντεψε ρε, μεταξύ δύο δολοφόνων στον πρώτο γύρο, κατέληξα να σκοτώσω εσένα.
Χαχαχαχα, πολύ καλό.

b7f97-screenshoot2bkizu-san2btebakanime2

#5621 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:11

και εμεις δεν ξεραμε πώς θα το χειριζοταν ο Οσαμα οποτε αποφασισαμε να τον ψηφισουμε με την SSG ωστε να χαλαρωσει νομιζοντας οτι θα νικουσε. Θελαμε ομως να νικησουμε μονοι μας και ετσι αποφασισαμε να αλλαξουμε ψηφο τελευταια στιγμη (i know, the selfishness). Αντε, το διασκεδασα παρολο που εκανα πολλα λαθακια απο την αρχη xDD Και στα επομενα!

Οταν η Μονο ηταν να παρει την θεση του Ζανε, σκεφτηκαμε να την σκοτωσουμε το βραδυ για να μην παιξει καθολου. Αυτο θα ηταν ωραια τρολια.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5622 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:13

Δεν με ενδιέφερε να νικήσω σε κανένα σημείο του παιχνιδιού tbh. Απλώς ήθελα να τρολάρω και ο ρόλος μου ήταν ό,τι πιο κατάλληλο για αυτό.

Για να μην περιμένω την Black Rock, Babba, είσαι αθώος, έτσι;

#5623 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:14

ναι

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#5624 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:16

Μα δεν ήθελα να νικήσω

Ήθελα να έρθει ισοπαλία 3-3 και να πέσει στο κέρμα αν θα νικήσω ή αν θα νικήσουν μόνο τους οι δολοφόνοι. :P

Πριν γράψει o Ange και η SSG, είδα την ψήφο σου και ήμουν έτοιμος να ψηφίσω τον εαυτό μου.

Έπρεπε να κυνηγήσεις την Εσμεράλδα από χτες. Άνετα σε ακολουθούσαμε. Έτσι θα εκβίαζες τους δολοφόνους να μείνουν πάνω σε σένα.

Θα είχε ενδιαφέρον φινάλε για το που θα κάτσει η μπίλια.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#5625 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2017 - 21:21

Εδώ πάλι απλά ελπίζω να σας άρεσε ο πόλεμος με τα gifάκια από Μονογκάταρι. Ξεκίνησα τη σειρά τη μέρα που άρχισε και το παιχνίδι νομίζω, έριξα ένα bingewatch απ την κόλαση, κι όλα αυτά εξαιτίας ενός προδότη. 

Είναι τουλάχιστον 5η φορά που βγαίνω πρώτο γύρο :P :P :P