Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5581 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 posts

Posted 27 December 2017 - 02:01

Πφφ η Κυοκο δε θα ειχε ποτε οπλο πανω της.

Περα απο την πλακα, πολυ ωραια το χειριστηκες με την Ρει και την αλλαγη ρολου. Good job, Osama!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5582 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 02:20

Ναι, το είχα υποψιαστεί διαβάζοντας το wiki της. Υπάρχει λόγος που το έκανα.

#5583 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 27 December 2017 - 02:20

Ρε παιδια ηθελα και γω να παιξω αλλα δεν ηξερα πως παιζεται και ειπα να περιμενω να το δω λαιβ πως γινεται και θα παιξω στο επομενο !! Το παρακολουθω απο την αρχη παντως και ψαχνω μαζι σας να βρω τους δολοφονους  :hehehe:

Εχω και μπολικες ερωτησεις να σας κανω για να με βοηθησετε λιγουλακι αλλα θα τις κρατησω για οταν τελειωσει το παιχνιδι!!

Osama τα κειμενα σου ειναι παρα παρα πολυ ωραια!!  Εχεις σκεφτει ποτε να τα  μαζεψεις και να κανεις μινι ιστοριες μυστηριου σε βιβλιαρακια??? Εγω θα τα αγοραζα παντως!! :kyaaa:

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#5584 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 December 2017 - 02:22

tumblr_od7gvbHWHX1vysie1o1_500.gif

Μόνο... υπονοεί τίποτα το ιδιαίτερο σχήμα του μπουκαλιού;

Δεν  υπάρχουν πονηρά μπουκάλια. Μόνο πονηρά μυαλά.

xbJ3b2w.jpeg

#5585 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 03:02

Ρε παιδια ηθελα και γω να παιξω αλλα δεν ηξερα πως παιζεται και ειπα να περιμενω να το δω λαιβ πως γινεται και θα παιξω στο επομενο !! Το παρακολουθω απο την αρχη παντως και ψαχνω μαζι σας να βρω τους δολοφονους  :hehehe:

Εχω και μπολικες ερωτησεις να σας κανω για να με βοηθησετε λιγουλακι αλλα θα τις κρατησω για οταν τελειωσει το παιχνιδι!!

Osama τα κειμενα σου ειναι παρα παρα πολυ ωραια!!  Εχεις σκεφτει ποτε να τα  μαζεψεις και να κανεις μινι ιστοριες μυστηριου σε βιβλιαρακια??? Εγω θα τα αγοραζα παντως!! :kyaaa:

Ό,τι ερωτήσεις έχεις, όντως είναι καλύτερα να τις απαντήσουμε αφού τελειώσει το παιχνίδι.

Και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά τα κείμενα δεν είναι και τόσο καλά. Πιο πολύ κακογραμμένα θεματικά fanfictions είναι.

#5586 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 27 December 2017 - 12:04

Ό,τι παίρνεις σε αυτήν την ζωή καλό είναι. Ας είναι μινιατούρες ή περίεργα μπουκάλια.

Καλογραμμένα είναι. Δεν μπορεί να είμαστε ολοι κακοι κριτες ή ψυχουλες. Κάτι θα βλέπουμε.

Fanfiction είναι το "κακο" τους. Δηλαδή είναι κείμενα που γράφονται μια φορά, χωρίς να τα περνάς ένα δεύτερο ή χιλιοστο βερνίκι σκέψης. Συν όλες οι σεναριακες ασυναρτησίες της ανύπαρκτης πλοκής του κάθε Παλέρμο.

Αλλά η γραφή είναι παραπάνω από passable.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5587 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 December 2017 - 12:14

Σε κάθε περίπτωση, για μένα είναι αξιοθαύμαστη η φαντασία πίσω από όλο αυτό καθώς και το χιούμορ. Δεν πειράζει αν δεν είναι επιτεύγματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Εμείς περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#5588 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 posts

Posted 27 December 2017 - 12:20

Ο,τι ειπε η Μονο :)

γενικα τα κειμενα σου, αν ασχολιοσουν και πιο σοβαρα και επαγγελματικά, θα μπορουσαν να φτασουν σε ενα παρα πολυ καλο επίπεδο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#5589 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 12:31

Guys, απλώς προσπαθούσα να το παίξω μετριόφρωνας στον νεοφερμένο. Ξέρω ότι τα κείμενά μου γαμάνε και δέρνουν.

#5590 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 27 December 2017 - 12:35

Τώρα που το σκέφτομαι. Τι καλογραμμενα τι κακογραμμενα, ένα τσιγάρο δρομος.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5591 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 27 December 2017 - 13:25

Guys, απλώς προσπαθούσα να το παίξω μετριόφρωνας στον νεοφερμένο. Ξέρω ότι τα κείμενά μου γαμάνε και δέρνουν.

Εκτος αν εννοεις νεοφερμενη στο παλερμο,  να ξερεις οτι σου ριχνω 2μιση ολοκληρα forumικα χρονακια αρα ειμαι μεγαλυτερη και απαιτω σεβασμο :hahaha:  (ασχετο που δεν ποσταρα , ημουν σιωπηλα εδω :P)

Εμμενω παντως στην αρχικη μου αποψη ! Ειναι πολυ ωραια κειμενα  και μπραβο σου :riiight:  

Αντε να τελειωσει το παιχνιδι για να ρωτησω αυτα που θελω......

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#5592 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

Sesshomaru~sama

• Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 27 December 2017 - 15:29

Εμένα πάλι με φόβισε το σοβαρό βλέμμα που μου έριξες στο τέλος Οσαμα. Τι με περιμένει την κακομοίρα; 

Επίσης ήταν λίγο εκτός χαρακτήρα για την Εσμεράλντα να παρακαλάει για την ζωή της. 

TMWsBT7.png        

#5593 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 27 December 2017 - 16:11

Και κάπου εδώ, ο καπετάνιος Archibald Haddock, παρ'ότι η σκέψη του (όπως διαβάσατε ξεκάθαρα παραπάνω) του έλεγε να μην το κάνει, ακολούθησε τις Χίλιες Χιλιάδες Μπουκαπόρτες και κατευθύνθηκε προς το φως.

Μην παραπονιέστε, διαβάστε αυτό το ποστ για να δείτε τι εστί Osama όταν φτάνει στο final form του

#5594 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 17:04

Ναι Super Sayan Girl το ξέρω, η Παναγία των Παρισίων είναι από τις αγαπημένες μου Disney ταινίες. Έχω λόγο που γράφω ό,τι γράφω (συνήθως).

Θα δείτε στο τέλος.

#5595 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 27 December 2017 - 17:04

Η μέρα είναι καθοδόν.