Μα αυτό πήγα να κάνω. Όταν έκανα την ανάλυση την προηγούμενη μέρα, όντως πίστευα ότι η mono είναι ο τρίτος δολοφόνος γιατί ήταν με διαφορά ο παίκτης που βοηθούσε λιγότερο του αθώους με τα κείμενα που έγραφε. Για αυτό την ψήφισα. Ο Lord Leon ανέλυε καλά, οπότε δεν νόμιζα ότι είναι δολοφόνος και εσύ ήσουν πολύ προφανές τρολ.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 29 December 2017 - 21:22
Posted 29 December 2017 - 21:36
Για να είμαι ειλικρινής ήμουν σίγουρη ότι θα με ξανασκότωναν οι δολοφόνοι τη νύχτα
Πρώτα πρώτα να πω ευχαριστώ σε όλους και ιδιαιτέρως στον Osama που μπήκε σε τόσο κόπο για να διασκεδάσουμε. Το υπερεκτιμώ και μπράβο.
Babba παρόλο που υπήρξαμε ιδεολογικοί εχθροί για ένα φεγγάρι δεν φαντάζεσαι πόσο απόλαυσα τον Σπιρτούλη. Γελούσα δυνατά κάθε φορά και τα ποιηματάκια με αποτελείωσαν.
Κρίμα πραγματικά που μας την έκανε ο Zane γιατί πιστεύω θα νικούσαμε. Όντως στην αρχή ήμουν λίγο αλλού βαρούν τα τύμπανα και αλλού γίνεται ο γάμος αλλά πιστεύω εξιλεώθηκα λιγάκι
Οι παρατηρήσεις μου ίσως για το μέλλον είναι οι εξής:
- Για το κέρμα: Το ξαναείπα ότι διαφωνώ γατί θεωρώ πιο ενδιαφέρον ένα rematch. Όχι μόνο εν προκειμένω γιατί θα αναγκαζόταν ο Osama να ψηφίσει την Esmeralda (SSJGirl) (αν δεν επέστρεφα βέβαια από τον άλλο κόσμο) αλλά γενικότερα. Είναι λίγο αντικλιμακτικό και ολίγον τί άδικο.
- Για το replace των αυτοκτονηθέντων : Είναι καλό από τη μια γιατί δεν χάνονται άτομα από το παιχνίδι αλλά από την άλλη έτσι όπως το είδα στην πράξη είναι λίγο δώρο άδωρο διότι αυτός που "αυτοκτόνησε" κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε ρόλο οπότε το γνωρίζουν όλοι αυτό και χάνει λίγο το νόημα της η φάση.
- Για τον γελωτοποιό: Ωραίος ρόλος, δεν θυμάμαι αν είχα ξαναπαίξει Παλέρμο με γελωτοποιό μέσα. Καλό θα ήταν ο γελωτοποιός να μην μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του για να νικήσει. Δηλαδή γενικά να μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του αλλά όχι για να νικήσει.
Αυτά τα ολίγα. Αν μη τί άλλο περάσαμε καλά στα παρασκήνια
Posted 29 December 2017 - 21:44
Πρακτικά ήταν ένα τσιρακι που νικά μόνο του αλλά και με τους δολοφόνους. Θέλει nerf.
Ευτυχώς που ήταν στα χέρια του Οσάμα και περιορίστηκε από το τρολλ.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 29 December 2017 - 21:47
Εγω θα ηθελα να μαθω με τι κριτηριο μοιρασε ρολους η Black Rock
that's a dude!
Posted 29 December 2017 - 21:48
Λοιπόν έχει ψυχή κανείς να διοργανώσει επόμενο παιχνίδι;
Posted 29 December 2017 - 21:52
Εγω θα ηθελα να μαθω με τι κριτηριο μοιρασε ρολους η Black Rock
Οι ρόλοι μοιράζονται τυχαία.
Posted 29 December 2017 - 22:09
Πολυ ωραίο παιχνίδι παιδιά. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έμεινα ζωντανή μέχρι το τέλος.
Μπράβο στον Οσαμα για την ιστορία που έγραφε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ανυπομονώ να δω πως θα την τελειώσει.
Posted 29 December 2017 - 23:09
Συγχαρητήρια στους δολοφόνους για την δίκαιη νίκη τους -και μην το πάρουν πως προσπαθώ να την υποτιμήσω- αλλά αν έπαιζε κανονικά ο Zane μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν αλλιώς. Γέλασα απίστευτα στο τέλος που βγήκαν και πούλησαν τον παλιάτσο. Επίσης, να ευχαριστήσω και εγώ τον Osama για την δουλειά του. Περισσότερα μόλις δούμε και το τέλος.
Posted 29 December 2017 - 23:23
It was fun.
Posted 30 December 2017 - 02:07
that's a dude!
Posted 30 December 2017 - 02:26
That's all folks. Ελπίζω να σας άρεσε.
Θα σχολιάσω για το παιχνίδι και το setup λίγο αργότερα ή αύριο. Βαριέμαι να ακούσω άλλο electro swing και να γράφω νυχτιάτικα.
ή ίσως όχι.
Posted 30 December 2017 - 12:03
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 30 December 2017 - 12:08
Κάτσε ο kaiser ήταν όντως δολοφόνος, ή για λόγους πλοκής τον έκανε ο Οσάμα?
Dun! Dun! Dun!
Posted 30 December 2017 - 12:12
Kudos to him.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 30 December 2017 - 13:48
Λυπαμαι που δεν ειχα καθολου χρονο να παιξω (χτες σχεδον δεν ψηφισα, στο τσακ προλαβα δυο γραμμες) γιατι ήταν απο τα πολυ καλα παλερμο που παιζαν οι περισσοτεροι για τη χαρα του παιχνιδιου πρωτιστως.
Αντε και στο επομενο.
Οσαμα τα σεβη μου. You promised and you delivered. Χαιρομαι να σε βλεπω να εξελισεσαι σε κατι που κανεις ηδη καλα.