Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5341 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 14:06

Νομίζω ότι μετά το τελευταίο, αν ξανακάνει Παλέρμο ο Osama θα έχει πρώτο κανόνα απαγορευτικό η Μπουγάτσα να επιλέξει Jouslain.

ySss0UF.jpg

#5342 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 14:46

Νομίζω ότι μετά το τελευταίο, αν ξανακάνει Παλέρμο ο Osama θα έχει πρώτο κανόνα απαγορευτικό η Μπουγάτσα να επιλέξει Jouslain.

I lol'd.

Να ξέρετε, φταίει ότι πέθανα τόσο νωρίς.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5343 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 15:24

I lol'd.

Να ξέρετε, φταίει ότι πέθανα τόσο νωρίς.

Αν ήμασταν ακόμα μέσα δεν θα φαινόταν το τρολλ επειδή ο αριθμός των ποστ μας θα το έπνιγαν.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5344 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 15:31

RIP Groke, θα σε θυμόμαστε... πάντα;

As you were, ladies and gents :8):

6dqFccT.gif

#5345 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 15:48

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, κρίμα

#5346 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 15:50

Έχασε, γυναίκα, παιδιά, πατέρα, μάνα, ξαδέρφια, θείους, σκυλιά, γάτες, τώρα του αρνήθηκαν και την ίδια του την ύπαρξη.

ySss0UF.jpg

#5347 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 17:18

O Groke δε το βάζει κάτω, θα μείνει εδώ

#5348 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 17:51

Καααααααααι, τον ξαναχάσαμε.

#5349 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2017 - 23:34

Έχουμε πάλι ισοβαθμία;

#5350 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 00:53

Πάντως εγώ δε συμφωνώ με το κέρμα, έπρεπε να υπάρχει παλι ψηφοφορία, ο Takayama δεν είχε γράψει καν εν τω μεταξύ.

#5351 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 01:04

Ούτε εμένα μου αρέσει το κέρμα, αλλά ο Takayama είχε δυόμιση μέρες για να ποστάρει.

Δυόμιση μέρες σε ένα παιχνίδι στο οποίο έχουν μείνει 6 άτομα είναι παραπάνω από αρκετός χρόνος για να ποστάρει, χώρια που βρισκόταν online και πόσταρε σε άλλα topics στo μεταξύ. Απλώς ξενέρωσε για εκείνη την σκηνή που δεν του άρεσε και παράτησε το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να δίνω μονίμως παρατάσεις. Ξέρω ότι και ο Kamui μπορούσε να αλλάξει ψήφο, αλλά μου φαινόταν κομματάκι υπερβολικό να δώσω παράταση για ένα μόνο άτομο.

#5352 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 01:15

Καλά, το ότι κάνει ο Takayama δε με ενδιαφέρει και γιατί δεν έγραψε δεν το ξέρω. Αλλά αυτά που λες είναι σωστά, το τέλος του ποστ μου ωστόσο για τον Takayama δεν ήταν κάτι που ενισχυε τη διαφωνία μου για τη χρήση του κερματος, απλώς ήθελα να το αναφερω. ηδη είχα στο νου προφανώς τους λογους που το έκανες, don't worry!

#5353 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 03:15

Sorry που δεν έγραψα, καταλαβαίνω το παράπονο του Osama και συμφωνώ με την απόφαση σου να μην δώσει παράταση για ένα μόνο άτομο. Απλά θα ήθελα να σημειώσω ότι μου είναι αρκετά εύκολο να είμαι online και να γράφω σε άλλα topic από το κινητό όταν τα post είναι λίγων γραμμών και δεν απαιτούν κάποιο φοβερό formating.

Για να γράψω στο Παλέρμο πρέπει να κάτσω στον υπολογιστή, να διαβάσω τα προηγούμενα post για να μην ψηφίζω στο άκυρο, να σκεφτώ κατάλληλο RP με βάση θα που έγραψαν οι άλλοι, να βάλω εικόνες, να βάλω χρώματα και να κάνω formating.
Όλα αυτά δυστυχώς απαιτούσαν παραπάνω χρόνο απ ότι έχω στην διάθεση μου αυτές τις μέρες.
Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ από το κινητό. Είμαι σίγουρος κάνεις δεν θέλει να γράφει [color=whatever] Onizuka [/color Η όπως είναι το BB code για το χρώμα τέλος πάντων.

Anyway θα έχω χρόνο τις υπόλοιπες μέρες και δεν θα έχετε παράπονο.

#5354 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 10:14

Εγω παιδακια δεν μπορεσα να βρω πανω απο 40' ολη τη βδομαδα για διαβασμα και γραψιμο μαζι και ομολογω σας αξιζε περισσοτερο γιατι παιζετε ωραια. Αλλά παρά τις υποχρεώσεις το φχαριστηθηκα οσο κρατησε. Θα τον ξαναπαρω τον εσκανορ καποια στιγμη το μονο σιγουρο. Οι διπολικοι οπως αυτος και η Μοκα (για οποιον θυμαται) ειναι ολα τα λεφτά. Αντε καλη συνεχεια!

stasou%2520mygdala.jpg

#5355 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2017 - 12:38

Οι διπολικοι οπως αυτος και η Μοκα (για οποιον θυμαται) ειναι ολα τα λεφτά. Αντε καλη συνεχεια!

Πάλι φαίνονται τα χρόνια μου...!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai