Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#5326 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 04 July 2017 - 21:24

You bastards! you killed Kenn--I mean, the second coming of Jesus Christ. Jesus, δηλαδή.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#5327 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 05 July 2017 - 10:26

Aμα παιξεται και αλλο σελω και εγω...:(

#5328 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 05 July 2017 - 12:06

Κλαίω με το τελευταίο σου ποστ, Kaiser.

#5329 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 05 July 2017 - 18:19

Εγώ κλαίω με τις μαλακίες του Osama,και όχι με τον καλό τρόπο.

Bro, no offence αλλά ο Onizuka ποτέ δεν θα σκεφτόταν να κάνει ποτέ κακό σε παιδί της ηλικίας των μαθητών του.
Ο τύπος έχει φάει σφαίρες, έχει σπάσει πλευρά και έχει ρισκάρει την δουλειά του πολλές φορές για να σώσει τους μαθητές του από μαλακίες στις οποίες είχαν μπλεχτεί.
Πιο λογικό θα ήταν στην σκηνή να σπάσει στο ξύλο την μπουγάτσα επειδή πρότεινε να σκοτώσουν τον μικρό, χρησιμοποιόντας τον metabee σαν ρόπαλο or something.
Είμαι εντελώς out-of-character και είναι σπαστικό.

#5330 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 05 July 2017 - 19:01

Εγώ κλαίω με τις μαλακίες του Osama,και όχι με τον καλό τρόπο.

Bro, no offence αλλά ο Onizuka ποτέ δεν θα σκεφτόταν να κάνει ποτέ κακό σε παιδί της ηλικίας των μαθητών του.
Ο τύπος έχει φάει σφαίρες, έχει σπάσει πλευρά και έχει ρισκάρει την δουλειά του πολλές φορές για να σώσει τους μαθητές του από μαλακίες στις οποίες είχαν μπλεχτεί.
Πιο λογικό θα ήταν στην σκηνή να σπάσει στο ξύλο την μπουγάτσα επειδή πρότεινε να σκοτώσουν τον μικρό, χρησιμοποιόντας τον metabee σαν ρόπαλο or something.
Είμαι εντελώς out-of-character και είναι σπαστικό.

Δεν έχω διαβάσει Onizuka, οπότε έφτιαξα την σκηνή μόνο από όσα λίγα είχα διαβάσει το wiki. Εδω πέρα, υποτίθεται ότι παιζόταν η ζωή σας με το χρονόμετρο, οπότε θεώρησα λογικό ο Onizuka να σκεφτεί έστω και για λίγο μόνο το γεγονός ότι αν δεν πεθάνει ο Mob θα πεθάνει o ίδιος και ας μην το έκανε στο τέλος ακριβώς επειδή δεν κάνει κακό σε παιδιά.

Πέρα από αυτό, όπως έχεις καταλάβει, όλη η φάση σε αυτό το Παλέρμο έχει έναν αέρα monty python / κακή b-movie παρωδία, οπότε για χάρη του αστείου όλοι στα κείμενά μου είναι λίγο καρικατούρες των χαρακτήρων τους

-Ο Jouslain δεν είναι παιδόφιλος, αλλά ακολουθώντας την προηγούμενη εμφάνισή του σε παλαιότερο Παλέρμο, συνέχισα από εκεί.

-Παρουσιάζω τον Idris σαν μεγαλομανή δικτατορίσκο in the making.

-Ο  Ariabert δεν θα φώναζε ποτέ, όπως έμαθα μετά, αλλά για χάρη της σκηνής στην αρχή, τον έβαλα να μαλώνει τους άλλους δύο δούκες.

-Ο Mob και ο Escanor είναι ηλίθια δυνατοί χαρακτήρες που μπορεί να έχουν "αστεία" lame θανάτους γιατί αλλιώς δεν μπορεί να τους αγγίξει κανείς και ας μην είναι λογικό ή σύμφωνο με το RP τους.

-Ο Ludwig δεν είναι ναζί, αλλά για χάρη της ιστορίας τον έκανα.

-Ενώ ο Metabee άρχισε να λέει gangsta αστεία όταν πρωτοεμφανίστηκε.

To φόκους σε εκείνη την σκηνή ήταν το πως ο Onizuka είναι λιγάκι τζάμπα μάγκας που το παίζει σκληρός αλλά είναι εν τέλει καλός άνθρωπος που δεν θα έκανε κακό. Ήταν επιτυχημένο; Από ότι κατάλαβα όχι, αλλά να λες ότι κλαις με τις μαλακίες του Οσάμα και όχι με τον καλό τρόπο το βρίσκω κομματάκι υπερβολικό.

#5331 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2017 - 19:11

-Ο Ludwig δεν είναι ναζί, αλλά για χάρη της ιστορίας τον έκανα.

Αμέσως, μην δει κανείς κάποιον να μπουκάρει κάπου με ένα Panzer, κατευθείαν να τον πει "ναζί".

#5332 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 05 July 2017 - 19:14

Αμέσως, μην δει κανείς κάποιον να μπουκάρει κάπου με ένα Panzer, κατευθείαν να τον πει "ναζί".

Είχαν τελειώσει τα καύσιμα στο μοτόρι και ήρθες με ό,τι βρήκες. Σαν γνήσιο ιαπωνικό ρομπότ σε καταλαβαίνω.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5333 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 July 2017 - 19:38

Ο Jouslain έχει κατηγορηθεί ως παιδόφιλος σε προηγούμενο παλέρμο ή μιλάς για το τελευταίο με τη μπουγάτσα? Αν ισχύει το πρώτο, τότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κοντά στη μπουγάτσα, δεν μπορεί να' ναι σύμπτωση.

Btw εδώ έχει υπάρξει gm που προσπάθησε να κάνει rp με τα irl πρόσωπα του φόρουμ που γνωρίζει ελάχιστα, μετά από αυτό νομίζω ότι μπορούμε να δεχτούμε το οτιδήποτε. : D

O6rrvsU.jpg

#5334 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 July 2017 - 19:44

Btw εδώ έχει υπάρξει gm που προσπάθησε να κάνει rp με τα irl πρόσωπα του φόρουμ που γνωρίζει ελάχιστα, μετά από αυτό νομίζω ότι μπορούμε να δεχτούμε το οτιδήποτε. : D

giphy.gif

ySss0UF.jpg

#5335 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 05 July 2017 - 20:10

Δεν το ξέρω το παιδί αλλά από ότι έχω διαβάσει παρωδία και σάτυρα έκανε, όχι rp. Αυτό είναι για τους μη filthy casuals.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5336 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 July 2017 - 21:07

Αυτό το Παλέρμο είναι κενό χωρίς τον Babba, μόνο που δεν βλέπεις 1.Babba στη λίστα, νιώθεις κατευθείαν ότι είναι λειψό.

Πολύ τσιγκούνης ο Γερμανός, δύο γύρους ούτε μία μπύρα δεν κέρασε, για το τανκ ήξερε όμως να πληρώσει μεταφορικά να το πάρει μαζί.

ySss0UF.jpg

#5337 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2017 - 23:23

Πολύ τσιγκούνης ο Γερμανός, δύο γύρους ούτε μία μπύρα δεν κέρασε, για το τανκ ήξερε όμως να πληρώσει μεταφορικά να το πάρει μαζί.

Ναι, κανείς δεν θα πίστευε πως κέρασα να πιείτε ακούγοντας το τελευταίο.

#5338 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 06 July 2017 - 00:35

Μπορούμε να ψηφίσουμε Groke ή μας τρώει όλους και νικάει κατευθείαν;

O6rrvsU.jpg

#5339 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 06 July 2017 - 00:39

Osama, περίμενε να πάει 2 η ώρα και πάρε τηλέφωνο την Iristella.

#5340 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 06 July 2017 - 01:59

Ρε Οσάμα, το τρόμακσες το κορίτσι ρε με το κόκκινο text. Έπρεπε να είσαι λίγο πιο chill.

Η παίρνει την θέση του Overmastermind™ o Groke, or we riot!

Edited by Takayama Yuichi, 06 July 2017 - 01:59.