O Fandom αφαντος πάντως, πού είσαι ρε αγόρι; Πήρες και τον Luffy τρομάρα σου.
Oh the pressure is real. Μη με πιέζεις. Ψάχνω τρόπους για backstab με Luffy. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 11:46
O Fandom αφαντος πάντως, πού είσαι ρε αγόρι; Πήρες και τον Luffy τρομάρα σου.
Oh the pressure is real. Μη με πιέζεις. Ψάχνω τρόπους για backstab με Luffy. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 12:00
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 14:52
Από την πρώτη στιγμή που άπληστα άρπαξα το βυζί της μάνας σας και μέχρι να πεθάνω το μόνο που σκέφτομαι είναι η πάρτη μου.
Απορώ πώς δε το σχολίασε κανείς νωρίτερα.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 17:48
Το είδα αλλά λέω μάλλον ξέχασε να αλλάξει το σας σε μου - το έκανε copy paste άλλαξε μόνο το ρήμα λογικά;-
Μιας και ήταν απάντηση σε αυτό που έγραφε ο Guns "Από την πρώτη στιγμή που άπληστα αρπάζετε το βυζί της μάνας σας- συμφωνείς δεν συμφωνείς Γλύκα (Kamui)- και μέχρι να πεθάνετε το μόνο που σκέφτεστε είναι την υλική πάρτι σας".
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 18:14
Ώπα δεν θυμόμουν να είχε πάρει κάποιος τον Kakyoin.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 18:18
:
:
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 18:27
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
(Greed+Parriston)/Palermo = Kakyoin
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 19:34
ρε @takayama πραγματικα κανεις την last order τοσο καλα που μου σπας τα νευρα οπως μου τα εσπαγε αυτη στο toaru XD, το ιδιο ακριβως συναισθημα
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 19:36
Thanks
Edit: Έπρεπε να βάλω ψύφο ενώ δεν θέλω να την αλλάξω και ήθελα απλά να κάνω RP με το τελευταίο μου post?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 11 Ιούνιος 2017 - 19:39
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 19:40
Κάθε ποστ σου πρέπει να έχει ψήφο takayama, ακόμα και αν δεν θες να την αλλάξεις. Είναι προς ευκολία του GM.
Δεν έγινε κάτι τώρα, αλλά έχε το υπόψην σου για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 19:41
Ok, συγγνώμη αλλά δεν το θυμώμουν.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 19:58
Το είδα αλλά λέω μάλλον ξέχασε να αλλάξει το σας σε μου - το έκανε copy paste άλλαξε μόνο το ρήμα λογικά;-
Για αυτό ακριβώς έλιωσα στο γέλιο μόλις το παρατήρησα. Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να ηταν pun στο πλαίσιο του rp αλλά μακάρι να είναι αυτό που ελπίζουμε, γιατί είναι πραγματικό ΗοF material κατά τη γνώμη μου.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 20:01
Όσο και να με πονάει που το λέω, επίτηδες ήταν παιδιά.
Τριπλοτσεκάρω τα κείμενά μου πριν τα ποστάρω.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 20:07
Είναι απίστευτη ατάκα. Το είπα μπράβο πρώτος πρώτος στο skype. Συμφωνώ για HoF.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018