( σε αυτή την περίπτωση ο Kai).
Γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Ποτέ όμως.
-Great General, 10/6/2017
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 10 Ιούνιος 2017 - 22:51
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 22:51
( σε αυτή την περίπτωση ο Kai).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 10 Ιούνιος 2017 - 22:51
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 22:54
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2017 - 22:57
Γέλασα.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 00:44
Έχω χάσει επεισόδια;
Απλά δεν του αρέσει να τον λένε φίλο ή dude. Μη με ρωτάς γιατί. Τόσα χρόνια το ίδιο κόλλημα έχει.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 06:17
Kai, my shin'yu. Εαν δεν κάνει τουλάχιστον cameo o Accelerator δεν μου γλυτώσεις ποτέ. Θα είσαι ο Και, και όχι η Kai, για πάντα.
Επίσης, εάν δεν κάνεις καλά RP την Last Order στα story posts θα μάθω που μένεις και θα σου στέλνω DVD με Index και Railgun μέχρι να αλλάξεις διεύθυνση.
Don't mess with me. I know people who know people who know people who know other people.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 09:34
Επίσης, εάν δεν κάνεις καλά RP την Last Order στα story posts θα μάθω που μένεις και θα σου στέλνω DVD με Index και Railgun μέχρι να αλλάξεις διεύθυνση.
Τουλάχιστον στείλτεις επεισόδια από το Sisters Arc ή οτιδήποτε που να συμπεριλαμβάνεται ο Accelerator. Δεν παλεύονται τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 11 Ιούνιος 2017 - 09:34
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 10:41
Συμφωνώ, μόνο την πρώτη σεζόν έχω δει αλλά μέχρι να φτάσει προς στο τέλος στο κομμάτι με τον Accelerator μου έβγαλε την πίστη,
In other new, για να μην είναι εντελώς άσχετο το post, υπενθυμίζω ότι παίζετε ανοιχτά μέχρι τις 1μ.μ. και αμέσως μετά το παιχνίδι κλείνει. Θα μείνει μερικές ώρες κλειστό (δε θα γράψει κανείς πριν δοθεί η έναρξη) και έπειτα θα ξεκινήσει η πρώτη ημέρα.
Επίσης υπενθυμίζω: Αρχίζουμε με το όνομα του χαρακτήρα με μπλε χρώμα, μετά εικόνα και πάντα μία ψήφος με κόκκινο σε κάθε post.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 11:19
Τουλάχιστον στείλτεις επεισόδια από το Sisters Arc ή οτιδήποτε που να συμπεριλαμβάνεται ο Accelerator. Δεν παλεύονται τα υπόλοιπα κομμάτια της σειράς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 11 Ιούνιος 2017 - 11:21
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 11:21
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 11:25
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω ότι η διοίκηση ξέρει που μένετε όλοι σας και είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να δώσουμε τα αντίστοιχα στοιχεία για κακουργηματικές πράξεις.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 11:32
Και ήμουν έτοιμος να το γράψω. Καλά θα το μεταφέρουμε στο topic της Railgun. Συγγνώμη Διεύθυνση.Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω ότι η διοίκηση ξέρει που μένετε όλοι σας και είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να δώσουμε τα αντίστοιχα στοιχεία για κακουργηματικές πράξεις.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 11:32
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 11 Ιούνιος 2017 - 11:35
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2017 - 11:44