Guns, ανέβηκε καθόλου η αυτοεκτίμηση όμως;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:23
Καμούι ξέπεσες, αλλάξες...πάνε οι γεννιάδες κιοι μπάνταςς παπούληδες, δεν σε αναγνωρίζω!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 09 Ιούνιος 2017 - 10:24
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:25
Guns, ανέβηκε καθόλου η αυτοεκτίμηση όμως;
Κάθε μέρα που θα επιβιώνω στο παιχνίδι θα ανεβαίνει μια κλίμακα. Στηρίχτε το κίνημα μου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 09 Ιούνιος 2017 - 10:25
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:27
Ο Great General είναι Great General εδώ και χρόνια, μην πω αιώνες όταν πρωτοάρχισε η ψυχή του να περιλαπλανιέται σε αυτή τη Γη αναζητώντας τη συντροφιά γερόντων, άσχετα αν τους πρόδωσε για μία νεάνιδα στην προκειμένη περίπτωση. Το ότι είναι κυνικός δεν του το αφαιρεί. Τι να πούνε όμως και αυτοί που χαίρονται επειδή πλέον δεν είναι στον πάτο;
BlasoN περιμένω χαρακτήρα και από εσένα, καθώς έχω ξεκινήσει με το αρχικό κείμενο.
Πάντως νομίζω το απλό είναι και καλύτερο και για τα παιδιά που παίζουν πρώτη φορά και δεν σας έχουν δει πώς παίζεται πολλές φορές στο παιχνίδι.
1. Babba | Tsukushi Tsukamoto Days
2. Osama | Pariston Hill Hunter x Hunter
3. Ghost Prince | Okabe Rintaro Steins;Gate
4. Mpougatsa | Amari Joker Game
5. Zura | Aizawa Shota Boku no Hero Academia
6. Black Kaiser | Cross Marian D.Gray Man
7. BlasoN | Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
8. Scarlet D. | Nobutaka Oda Btoom
9. Great General | Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi | Last Order To Aru Majutsu no Index
11. (Νομίζει-πως-είναι-Γαμάτος) Guns | Greed FMA
12. (Τι θέλετε ξανά στον κήπο μου παλιόπαιδα) Fandom | Χαρακτήρας Μετά
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:32
Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ ήθελα να το παραδεχτώ οπότε το έπαιξα και τρελίτσα. Ξέρετε, θέλω να παραμείνουμε στο κλασσικό.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ το λέω ξεκάθαρα ότι το κάνω για σας. Όλα τα κατάλαβα. Είμαι έξυπνος εγώ.
Εμένα ο χαρακτήρας μου Μετά μου αρέσει πάντως.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:32
Kaiji από μένα
edit:οκ μάλλον κάτι δεν έκανα καλά. θα το βρω
Μπορώ να κάνω κάπως επισύναψη τη φωτογραφία;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BlasoN: 09 Ιούνιος 2017 - 10:36
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:36
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ το λέω ξεκάθαρα ότι το κάνω για σας. Όλα τα κατάλαβα. Είμαι έξυπνος εγώ.
Εμένα ο χαρακτήρας μου Μετά μου αρέσει πάντως.
Ενώ έχουμε να γράψουμε πόσο καιρό και μπήκαμε στα χωράφια σου; Τι καλός.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:39
Blason μην κάνεις επισύναψη, θα παίρνεις το link της εικόνας και θα το βάζεις μέσα σε
[img]εδώ link[/img]
ή εναλλακτικά πάτα το εικονίδιο της εικόνας, βάζε εκεί το link και πάτα οκ.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 10:50
Blason μην κάνεις επισύναψη, θα παίρνεις το link της εικόνας και θα το βάζεις μέσα σε
[img]εδώ link[/img]ή εναλλακτικά πάτα το εικονίδιο της εικόνας, βάζε εκεί το link και πάτα οκ.
Αυτό έκανα. ίσως να φταίει η εικόνα. Θα ξαναδοκιμάσω
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 15:27
Είμαστε παραπάνω από 9, οπότε το Matrix6 δεν μπορούσε να δουλέψει πλέον έτσι και αλλιώς, πέρα του ότι απαιτεί έξυπνα άτομα και έχουμε τον Fandom να μας πρήζει τα αρχίδ παίζει.
Προτείνω να έχουμε απλώς δολοφόνους και αθώους. Τίποτα άλλο. Όπως και στο παλιό Παλέρμο της μπουγάτσας, να πρέπει να μιλήσουμε και να συμμετέχουμε ώστε να νικήσουμε. Έτσι και αλλιώς για αυτό παίζουμε.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 16:42
Fandom τέλειος ο χαρακτήρας μετά αλλά αν θελήσεις να αλλάξεις εδώ είμαστε.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 19:41
Ό,τι πείτε, δεν έχω θέμα με τους ρόλους. Πότε αρχίζουμε επίσημα;