Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3886 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 14 October 2013 - 12:44

Πάντως παρόλο που συμφωνώ στο θέμα της συμμετοχής, χωρίς να ξέρουμε τι ήθελε να κάνει η Keito και δεν έληξε ήδη το παιχνίδι δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σωστό να γίνει από τώρα όλο αυτό το θέμα

ySss0UF.jpg

#3887 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 14 October 2013 - 14:31

Πάντως ο osama τους είχε εντοπίσει όλους από τους πρώτους γύρους. Είχα αμφιβολίες, αλλά φαίνεται πως έπεσε μέσα και στους 3 που ήταν ζωντανοί όταν πεθάναμε και οι δυο μας.  

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3888 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 14 October 2013 - 16:12

Πάντως ο osama τους είχε εντοπίσει όλους από τους πρώτους γύρους. Είχα αμφιβολίες, αλλά φαίνεται πως έπεσε μέσα και στους 3 που ήταν ζωντανοί όταν πεθάναμε και οι δυο μας.  

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ είχα καταλάβει μόνο την redqueen και την Duderlady τον γύρο που πέθανα. Μετά από συζήτηση με τον Ody, o οποίος είχε καταλάβει και την Vagelio, αφού είχαμε βγει και οι δύο από το παιχνίδι, μου μπήκαν ψύλλοι και για αυτήν. Έπειτα, το τελείως random παιχνίδι της με έπεισε.

Edited by Osama Bin Laden, 14 October 2013 - 16:16.

#3889 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 14 October 2013 - 16:16

Αν αυτές τις ρημαδοσυζητήσεις τις κάναμε εντός παιχνιδιού όσο ζούσαμε, κανείς δολοφόνος δε θα είχε ελπίδα. 

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3890 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 14 October 2013 - 16:27

Το μεγάλο, μεγάλο λάθος μου ήταν πως δεν έδωσα καμία προσοχή στον Crabs, που σε ένα παλιό παιχνίδι που έπαιζα δολοφόνος, αυτός ήταν αθώος αλλά τρόλλαρε και προσπαθούσε να ψηφιστεί. Πρόσεχα πολύ το ρεύμα που δημιουργήθηκε εναντίον μου και μπερδεύτηκα όταν με ψήφισε ο Οσάμα, που άρχισε τα κολοκοτρωνέικα για να σωθεί, και ανταπέδωσα προκαλώντας τελικά τον Babba να με ψηφίσει.

Πρέπει να ρίξω λίγο τους τόνους από το επόμενο παιχνίδι και να πάρω κάποιον πιο γούτσου χαρακτήρα. Και ο Ubik και η Ava Lord (ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!!) δεν με βοήθησαν πολύ. 

#3891 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 14 October 2013 - 17:20

Πρέπει να ρίξω λίγο τους τόνους από το επόμενο παιχνίδι και να πάρω κάποιον πιο γούτσου χαρακτήρα. Και ο Ubik και η Ava Lord (ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!!) δεν με βοήθησαν πολύ. 

He still mad :<

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το κανείς δεν θα είχε ελπίδα Babba, ποτέ δεν είχαμε ελπίδα to start with. Όσο για το πως έγινε και νικήσαμε, ούτε εμείς το ξέρουμε.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3892 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 17 October 2013 - 20:23

Μιας και τέλειωσε επίσημα το Παλέρμο, ας πω και 'γω δύο λόγια.

Πρώτων sorries για τα δύο ποστ στο τέλος, που μπορούσαν να είναι ένα, αλλά πρώτον δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για να ετοιμάσω κάτι το οποίο να μην είναι απαίσιο, και δεύτερον μου φάνηκε πως θα ήταν κουραστικά μεγάλο, αν περιείχε και τον θάνατο της μάσκας, έτσι όπως τον είχα προετοιμάσει από όταν έγινε η ισοψηφία.

Μιλώντας για ισοψηφίες λοιπόν, αυτό το παλέρμο ήταν η εκδίκηση του δικαστή που δεν μπήκε ποτέ :hahaha: Ούτε επίτηδες να το κάνατε!

Όσο για την νίκη των δολοφόνων, θυμάμαι που μίλαγα με την redqueen, όταν βγήκαν οι ρόλοι, και της είπα "Φαντάσου να νικήσετε όμως" και αρχίσαμε να γελάμε, γιατί ήμασταν και οι δύο σίγουρες πως δεν πρόκειται να γινόταν Έλα μου όμως που όχι μόνο βγάλατε τους επιθεωρητές απ'τους πρώτους γύρους, αλλά τους αφήσατε και νικήσανε, και μάλιστα οι δύο δολοφόνοι που έφυγαν ήταν από αυτοκτονία και από vigilante :hahaha:

Γενικά γέλασα αρκετά σε αυτό το Παλέρμο και το διασκέδασα, ευχαριστώ πολύ σε όλους τους συμμετέχοντες ΚΑΙ φυσικά όπως είπα και στο thread, στην Maffy, η οποία έδωσε τρομερές ιδέες! 8D (Τελικά το yaoi ending δεν υλοποιήθηκε όμως :( ).

#3893 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 17 October 2013 - 21:39

Γενικά γέλασα αρκετά σε αυτό το Παλέρμο και το διασκέδασα, ευχαριστώ πολύ σε όλους τους συμμετέχοντες ΚΑΙ φυσικά όπως είπα και στο thread, στην Maffy, η οποία έδωσε τρομερές ιδέες! 8D (Τελικά το yaoi ending δεν υλοποιήθηκε όμως :( ).

Τη δουλειά μου έκανα 8D Και με στεναχώρησες που δεν είχε yaoi Τ^Τ To περίμενα πως και πως xD

Τσπ, είχα μιλήσει κι εγώ με τη RedQueen πριν βγουν οι ρόλοι για το τι θα γινόταν αν έβγαινε δολοφόνος μιας και η παράδοση τη θέλει νεκρή και θα ήταν κρίμα να φύγει από την αρχή δολοφόνος xD Μετά τα πολλά γέλια που φανταζόμασταν την περίπτωση, βάζαμε στοιχήματα για το πόσο θα ζούσε γενικά και της ευχόμουν να ζήσει έστω μέχρι τον 3ο γύρο τουλάχιστον αλλά τελικά, βγήκε και δολοφόνος και νικήτρια! Δεν ξέρω πως έγινε αυτό xD Θα της έδωσα καλή αύρα :3

Τώρα για το παιχνίδι, οι αθώοι ήταν αρκετά άθλιοι :P Είχαν τη RQ που παραδοσιακά θα έπρεπε να είχε φύγει από την αρχή, είχαν τη Duderlady που επειδή δεν ήξερε, πέθανε απο αυτοκτονία κι ακόμα κι έτσι, τπτ :P Ήταν τόσο τρομερά παράδοξο! ΧD Η τύχη του να βγουν οι επιθεωρητές κατευθείαν σχεδόν... τρομακτικό!

Το μόνο πραγματικό παράπονο που είχα σ'όλο το παιχνίδι, που το είπαν και πιο πριν, πάει στη στρατηγική να φεύγουν οι καλοί παίκτες (aka αυτοί που μιλάνε πιο πολύ, γράφουν μεγάλα κείμενα και κάνουν 5-6 μπλόφες ταυτόχρονα :P). Το καταλαβαίνω ότι φυσιολογικά, αν θες να νικήσεις σαν δολοφόνος, το ένστικτο θα σου πει να βγάλεις τους πιο δυνατούς παίχτες που δημιουργούν και πιο εύκολα ρεύματα. Αλλά σαν αθώος, είναι κρίμα να μαζεύεστε κυρίως εκεί (αν και το λέω σαν παρατηρήτρια αυτό. Μπορεί να έκανα το ίδιο σαν αθώα xD). Αν οι πιο δυνατοί πεθαίνουν από δολοφόνους, πεθαίνουν και απο αθώους, αυτό ήταν xD Μετά μένουν τα ατόμα που δεν παίζουν 100% κι αρχίζει η νέκρα και ο εύκολος αποπροσανατολισμός! Κρίμας!

Παρ'όλα αυτά, διασκεδαστικό παλέρμο κυρίως λόγω αποτελέσματος! Μπράβο Keito \o/

Πάμε για επόμενα :3

Edited by Maffy, 17 October 2013 - 21:52.

#3894 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 17 October 2013 - 21:58

Tόσο καιρό σε κάθε παλέρμο που έπαιζα στο τέλος είχα μια απορία: Πώς έιναι δυνατόν να έχουν νικήσει έστω και μία φορά οι δολοφόνοι. Να πως.

Δε ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω: Να χειροκροτήσω εκείνους, ή να μουτζώσω τους αθώους. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη redqueen και τη Vagelio που κατάφεραν να κρυφτούν πολύ καλα (για την πρώτη βέβαια ήμουν σίγουρος από την αρχή, χωρίς όμως να συνοδεύσω τη διαίσθησή μου με άρρικτα πειστήρια), μάλλον το δεύτερο. Σίγουρα το δεύτερο.

Ήμασταν επικά κακοί. Δηλαδή όσο σκέφτομαι το λιτζάρισμα του Osama Bin Laden από την τριπλή επιδρομή στο τέλος, και το εξίσου απαράδεκτο λιτζάρισμα της iristella (αν υπήρχε ένα άτομο ανάμεσα στους εναπομείναντες που είχε το μεγαλύτερο ποσοστό αθωότητας, ήταν με διαφορά αυτή), πραγματικά αυτό το παιχνίδι πρέπει να μείνει στην ιστορία του παλέρμο για την πιο παραπλανημένη και χαώδη μάζα αθώων ever. Tουλάχιστον, παρά την ελάχιστη συμμετοχή και ενασχόληση με το παιχνίδι από τους περισσότερους, δεν είχαμε πολλές αυτοκτονίες. Ίσως αυτό, συν την αυτοκτονία της duderlady, κάνει την κατάστασή μας ακόμα πιο τραγική.

Όπως υπονόησε -φαντάζομαι- και η Keito, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι απέδειξε επίσης ότι η λύση του νομίσματος είναι απαράδεκτη και η ύπαρξη δικαστή απαραίτητη. Too much randomness.:)

Αnyway είχε πλάκα, έστω για το απρόσμενο αποτέλεσμα.

PS. Απο εδώ και πέρα επιστρέφει ο κανόνας "always kill redqueen first". Δεν ακούω κουβέντα.

O6rrvsU.jpg

#3895 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 17 October 2013 - 22:00

Όπως υπονόησε -φαντάζομαι- και η Keito, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι απέδειξε επίσης ότι η λύση του νομίσματος είναι απαράδεκτη και η ύπαρξη δικαστή απαραίτητη. Too much randomness. :)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή θα παραήταν δυνατοί οι αθώοι αν βάζαμε δικαστή, πιστεύω έπρεπε να ξαναγίνει ψήφισμα, αλλά έκανα πίσω γιατί δεν είχε πολύ θετική αντιμετώπιση απο μερικούς. 

#3896 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 17 October 2013 - 22:10

Ο Δικαστής δεν είναι όπλο στα χέρια των αθώων. Ίσα ίσα, είναι αρκετά πιθανό να πέσει (και να μείνει) στα χέρια των δολοφόνων. Πέραν τούτου, είναι ένας ρόλος που επηρεάζει ελάχιστα, αν και όποτε χρειαστεί, σε περιπτώσεις όπου η επιλογή δεν είναι ξεκάθαρη, αφαιρεί το randomness που εμένα με χαλάει σε ένα παιχνίδι στρατηγικής και κάνει έναν αθώο να νιώθει σημαντικός, ενώ δεν είναι. Βεβαίως, το νόμισμα αποδεικνύεται γρηγορότερη επιλογή. Αλλά την άλλη φορά που θα γίνει έτσι, βάλ΄ τε ένα νόμισμα της προκοπής.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3897 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 October 2013 - 22:12

Εγώ ένα ξέρω, σας καταστρέψα με το καθηστεριμένο shinji RP μου και σας έριξα στο λάκο μαζί με τον Οσάμα απ'τους πρώτους γύρους και πήγε το παιχνίδι στην άλη διάσταση.  Μετά  έφτασε να ναι λιγο-πολύ τζόγος οι γύροι, η τουλάχιστον αυτη η αίσθηση άρχισε να μου δημιουργήται, κρυβόντουσαν και καλα οι δολοφώνοι, τους βοηθούσαμε κιεμείς με τις χαζές ψήφους, απο ενα σημείο και μετά είχε αρχίσει να γίνεται σίγουρο πως θα νικήσουν οι δολοφώνοι, όσο παράξενο κιαν είναι για παλέρμο αυτο. Ευχαριστήθηκα το RP μου τουλάχιστον.

P.S: Το ότι δεν είχαμε δικαστή η αλήθεια είναι ότι κιεμένα με χάλασε....το νόμισμα δεν άξιζε τόσο.

Edited by GhostPrince, 17 October 2013 - 22:14.

フカフカ

#3898 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 17 October 2013 - 22:12

Yaoi-what? Τι σκαρώνατε μεταξύ σας; :oo:
Όσο για τους επιθεωρητές, κάναμε πάρτυ όταν οι παίκτες μας βοήθησαν να βγάλουμε και τον δεύτερο. Βέβαια μετά από αυτό αποχαιρετήσαμε την redqueen μιας και στο επόμενο γύρο ήταν 90% σίγουρο ότι θα ψοφήσει, αλλά ευτυχώς η Έκπτωτη Μπουγάτσα πήρε τους τρεις ύποπτους από την αρχή και όχι από τον τελευταίο ψήφο, εξοικονομώντας μας την επόμενη μέρα ένα αθώο και την μεθεπόμενη μέρα τον εαυτό της. We love you dear <3, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως σε έβγαλαν δολοφόνο.

Μaffy, και οι δυο πλευρές έχουν σκοπό να νικήσουν, επομένως είναι λογικό να βγάλουν τους δυνατούς παίκτες πρώτα. Το θέμα είναι ότι σε αυτό το παλέρμο, πολλοί δυνατοί βγήκαν και από τους παίκτες και όχι από εμάς. Αν δεν είχαν φύγει osama-μπουγάτσα-ody, θα τρέχαμε και δεν θα προλαβαίναμε.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3899 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 17 October 2013 - 22:16

Yaoi-what? Τι σκαρώνατε μεταξύ σας; :oo:

Είχαμε alternative ending για την σκηνή με το στρίμωγμα :hahaha: :hahaha: :hahaha:

#3900 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 October 2013 - 22:19

Xωρίς πλάκα, αυτό το παλέρμο πρέπει να μπει στο Hall of fame :hahaha: :hahaha:

Edited by GhostPrince, 17 October 2013 - 22:19.

フカフカ