Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#916 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 23 November 2007 - 15:27

Το τελευταιο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο,το bounto arc δεν αντεξα να το δω προσωπικα,τα φιλλερ του bleach ειναι πολυ καλυτερα απο τα περισσοτερα του Naruto,αλλα για μενα δεν ηταν αρκετα καλα,δεν ξερω κατι παθαινω με τα fillers :D

#917 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 23 November 2007 - 16:00

Γενικά προσπαθώ να μην βλέπω fillers, ειλικρινά τα μόνα fillers που είδα με ευχαρίστηση ήταν του one piece μέχρι στιγμής
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#918 MoralHazard

MoralHazard

Harry,motherfucker...

• Members
  • 10 posts

Posted 23 November 2007 - 16:33

Εμένα μέχρι στιγμής το μόνο filler που είδα και μου άρεσε ήταν με τον Ashido αν είμαι σωστός και είναι filler και όχι συνέχεια της ιστορίας. Κι αυτό δηλαδή γιατί δε διαβάζω το manga. Τα bounto δεν παλεύονταν με τίποτα και δεν τα είδα καν.

#919 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 23 November 2007 - 18:33

το bount arc στο Soul Society μου αρεσε προσωπικα...ηταν μικρο και ειχει πολλες μαχες:) το bount arc στο real world ηταν αρκετα μεγαλο και ομολογω οτι καποια επεισοδια τα εβλεπα μονο και μονο για να προχωρησω στα υπολοιπα και οχι γιατι ημουν πορωμενος να τα δω.

κι εγω προσωπικα οτι και να συμβει το bleach δεν προκειται να το κανω drop απο τα anime που παρακολουθω. τα ριγη συγκινησης του Soul Society Arc δεν ξεχνιουνται κι ελπιζω οτι το Hueco Mundo Arc θα ειναι αναλογου επιπεδου.

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#920 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 24 November 2007 - 21:07

Άντε τέλειωσε αυτό το mini filler arc, να δούμε τώρα που θα αρχίσουν τα κανονικά επεισόδια πόσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα :hihi2:
phmava.php

#921 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 24 November 2007 - 21:59

Δεν ήταν άσχημο αυτό το Mini filler arc. Κι εμένα μου άρεσε.

#922 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 24 November 2007 - 22:02

Άντε τέλειωσε αυτό το mini filler arc, να δούμε τώρα που θα αρχίσουν τα κανονικά επεισόδια πόσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα :hihi2:

εγω θελω να δω αν
Spoiler:

Posted Image

#923 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 24 November 2007 - 22:05

Είναι στο Hueco Mundo άρα ίσως και παραπάνω.
Spoiler:

#924 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 November 2007 - 00:53

Παιδια γιατι πιστευω οτι ο Ichigo ακομα και την μασκα δεν μπορει να αντιμετωπισει τον Aizen?

#925 dforlan9

dforlan9

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 November 2007 - 01:38

Γειά σας παιδιά!
Πρώτο μου ποστ στο forum σας, και για τι άλλο, για το BLEACH!
Βασικά είναι το πρώτο anime που βλέπω φανατικά, οπότε ούτε τα filler με πειράζουν, ούτε το animation που δεν είναι τόσο καλό τώρα τελευταία, ούτε το ότι δε βρίσκω το Number One σε ορχηστρικό ούτε βιτζηέη ούτε τπτ :D
Getsuga Tenshou και Hoero Zabimaru και τα μυαλά στα κάγκελα :D.
Να πω και μια γνώμη για τη συνέχεια,
Spoiler:

#926 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 November 2007 - 01:44

χαχα :hahaha:
κατσε και θα δεις...
θυμασαι στο soul society arc που ο ichigo ξεκινησε σε lvl μικροτερο των vice captain και εφτασε στο τελος να παλευει ισαξια byakuya&friendz?
ε κατι τετοιο προβλεπω και δω...
για τον aizen δεν ξερω αλλα ο grimmjaw το pwn δεν το γλυτωνει imo....:hahaha:

#927 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 November 2007 - 13:44

Darthnicolas και βεβαια το θυμαμαι.Λογικα ετσι θα γινει η εκτος αμα ερ8ει κανενας αλλος και παλεψει με τον Aizen.

#928 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 25 November 2007 - 21:02

Mην ξεχναμε οτι την τελευταια φορα που τον αντιμετωπισε ειχε ξοδεψει ολο το reiatsu k to stamina του στον g@Y τον Byakuya,,..

#929 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 26 November 2007 - 15:30

Mην ξεχναμε οτι την τελευταια φορα που τον αντιμετωπισε ειχε ξοδεψει ολο το reiatsu k to stamina του στον g@Y τον Byakuya,,..

του ειχε φαει reiatsu και το hollow ομως..
επισεις δεν ηξερε καλα το bankai του και χαλαγε του πουστη to reiatsu μονο και μονο για ενα flash step..
Posted Image

#930 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 November 2007 - 15:33

Παρακαλώ, ΣΕΜΝΑ. :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||