Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#901 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 21 November 2007 - 00:56

Πολύ αργά.... Κοίτα σαν anime για μένα το bleach δεν έχει και πολλά να δείξει. Το κυρίως θέμα του είναι το fighting theme. Τώρα πλησιάζει ένα πολύ ωραίο σκηνικό με μάχες όποτε μετά τα fillers, θα το χαρούμε πάλι.
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#902 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 21 November 2007 - 02:28

Ελπιζω,το bleach για μενα ηταν ενα πολυ καλο shounen αλλα στην συνεχεια επεσε πολυ,και το μανγκα εχει πεσει αρκετα απο οτι μου λενε δεν το εχω διαβασει,ελπιζω να φτασει ξανα το επιπεδο one piece,Naruto

#903 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 21 November 2007 - 06:47

Κάτσε να ανέβει το επίπεδο του Naruto πάλι και βλέπουμε για το bleach...
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#904 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 21 November 2007 - 14:24

Γουστα ειναι αυτα φιλαρακι.Αληθεια ξερει κανεις ποτε τελιωνουν τα fillers του Bleach?

#905 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 21 November 2007 - 15:16

Πολύ αργά.... Κοίτα σαν anime για μένα το bleach δεν έχει και πολλά να δείξει. Το κυρίως θέμα του είναι το fighting theme. Τώρα πλησιάζει ένα πολύ ωραίο σκηνικό με μάχες όποτε μετά τα fillers, θα το χαρούμε πάλι.

ολα τα shounen εχουν σαν κυριο theme μαχες και σπανια excesive storyline..
αυτος ειναι και ολογος που ουσιαστικα επαναλαμβανεται το SS arc..
τα fillers τωρα ειναι αλλη ιστορια..

Ελπιζω,το bleach για μενα ηταν ενα πολυ καλο shounen αλλα στην συνεχεια επεσε πολυ,και το μανγκα εχει πεσει αρκετα απο οτι μου λενε δεν το εχω διαβασει,ελπιζω να φτασει ξανα το επιπεδο one piece,Naruto

ολα τα ανιμε για διαφορους λογους καποτε κανουν κοιλια..
εγς ακουσα οτι θα ξανανεβει ποιοτηκα..φημες ofc..δεν ειμαι σιγουροσ για τιποτα

Γουστα ειναι αυτα φιλαρακι.Αληθεια ξερει κανεις ποτε τελιωνουν τα fillers του Bleach?

νομιζω γυρω στο 158..not sure though
Posted Image

#906 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 21 November 2007 - 17:45

βάση αυτού μόνο ένα filler έχει μείνει

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#907 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 22 November 2007 - 12:25

Δηλαδή το σημερινό είναι το τελευταίο filler. (Επεισόδιο 149 ήδη βγήκε από Dattebayo)

#908 Grimmapas

Grimmapas

][--Learn2Live--][

• Members
  • 17 posts

Posted 22 November 2007 - 19:18

Όντως ήταν το τελευταίο filler προς το παρόν..Επάνέρχεται στην κανονική πλοκή απο το επόμενο..Παιδιά ένα έχω να πω..Υπομονή..Το bleach όντως έκανε κοιλιά και για αυτό φταίνε τα fillers και μόνο αυτά..To manga εξακολουθεί και είναι άψογο οπότε απλά υπομονή και η συνέχεια στις οθόνες σας :) :congrats::congrats:
][----Χμμμ....Μωράκι?----][:redcard2:

#909 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 22 November 2007 - 20:19

εμενα προσωπικα τα 3 fillers μου αρεσαν. ειδικα το τελευταιο ηταν αρκετα καλο. Ισως ειναι η ιδεα μου αλλα το animation ηταν καλυτερο απο τα τελευταια επεισοδια

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#910 AxI

AxI

LeD-Zepp

• Members
  • 63 posts

Posted 22 November 2007 - 20:20

Εχει δικιο το παλικαρι απο πανω ρε,εδω αντεξαμε τα fillers με τα bounto(i cant remember if this is how they are called but you get the picture)δεν θα αντεξουμε 4-5 normal fillers ο μι τζι δεν σας αναγνωριζω...:hahaha:

#911 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 22 November 2007 - 21:21

Αρκεί να μην ξαναδώ filler με τον Kanonji... Αυτά ήταν πραγματικά τα χειρότερα filler του Bleach.

Anyway, ακόμα δεν έχω αρχίσει το Hueco Mundo ακριβώς, τώρα θα δώ το επεισόδιο 138... Anyway, η σκηνή που δείχνει τον Hitsugaya και τους άλλους με σχολικές στολές και μπάινουν στην τάξη του Ichigo είναι όλα τα λεφτά...

Αλήθεια, πότε μαθαίνει ή δεν το έχει μάθει ακόμα ο Ichigo για τον μπαμπάκα του; Ότι δηλαδή είναι shinigami (και captain level μάλιστα); (πάντως αυτό δεν το περίμενα με το τίποτα...)

#912 Grimmapas

Grimmapas

][--Learn2Live--][

• Members
  • 17 posts

Posted 23 November 2007 - 11:32

Θα ήθελα πολύ να spoilαρω αλλά δυστυχώς ούτε στα manga έχει αναφερθεί τίποτα..Αλλά που ξέρεις...Ίσως το δείξει σε fillers...Μουχαχαχα! :burningbe3::burningbe3:
Πάντως εγώ προετοιμάζομαι για αρκετά fillers ακόμα δυστυχώς καθώς το anime έχει πλησιάσει για άλλη μια φορά απειλητικά το manga, αν και θα μπορούσαν απλά αντί κάθε μάχη να είναι 1 επεισόδιο να το κάνουν 3 :P
Tite Kubo save us from the menace of the fillers..The worst enemy of Ichigo and his group :P :P :congrats:

#913 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 November 2007 - 13:01

τα filler με τα bount ρε σεις ηταν αρκετα συμπαθητικα...
οταν ερχονται και μου τα συγκρινουν με κατι naruto fillers πχ,ειμαι ετοιμος να κανω φονο.... :hiding_something:

#914 Grimmapas

Grimmapas

][--Learn2Live--][

• Members
  • 17 posts

Posted 23 November 2007 - 13:49

Ε ναι συμφωνώ..Τα fillers του bleach είναι σαφώς ανώτερα και προσεγμένα όσα είναι ώς arcs..
Όμως να σας θυμίσω τους 3 ξεκάρφωτους konpaku που εξακολουθούν και υπάρχουν στο anime οι οποίοι είναι αποκυήματα του anime , ο παλιμπεδισμός που τους πιάνει ώρες ώρες σε στιγμές έντασης είναι πάλι δημιούργημα του anime και γενικά οτιδήποτε filler - όσο καλοσχεδιασμένο, ενδιαφέρον ή χαριτωμένο και αν είναι - νομίζω οτι κάνει το anime να αποκλείνει απο το σενάριο του Kubo..
Τέσπα..'Ημουν απο τους πρώτους που άρχισαν να παρακολουθούν το Bleach (πρώτο επεισόδιο κιόλας) και σίγουρα θα είμαι ο τελευταίος που θα το παρατήσει, κοινώς δεν ξενερώνω ότι και να κάνουν σε αυτό, όπως νομίζω και πολλοί απο εσάς :congrats::congrats:

#915 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 23 November 2007 - 13:55

To Bounto Arc δεν ήταν άσχημο. Σαν ιδέα ήταν καλή, απλά κάπου κούρασε. Σε κάποια σημεία αυτό το arc έκανε κοιλιά. Ίσως κάποιο άλλο filler arc να μην έχει τέτοια κοιλιά.