Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 21 November 2007 - 00:56
Posted 21 November 2007 - 02:28
Posted 21 November 2007 - 06:47
Posted 21 November 2007 - 14:24
Posted 21 November 2007 - 15:16
Πολύ αργά.... Κοίτα σαν anime για μένα το bleach δεν έχει και πολλά να δείξει. Το κυρίως θέμα του είναι το fighting theme. Τώρα πλησιάζει ένα πολύ ωραίο σκηνικό με μάχες όποτε μετά τα fillers, θα το χαρούμε πάλι.
ολα τα shounen εχουν σαν κυριο theme μαχες και σπανια excesive storyline..
αυτος ειναι και ολογος που ουσιαστικα επαναλαμβανεται το SS arc..
τα fillers τωρα ειναι αλλη ιστορια..
Ελπιζω,το bleach για μενα ηταν ενα πολυ καλο shounen αλλα στην συνεχεια επεσε πολυ,και το μανγκα εχει πεσει αρκετα απο οτι μου λενε δεν το εχω διαβασει,ελπιζω να φτασει ξανα το επιπεδο one piece,Naruto
ολα τα ανιμε για διαφορους λογους καποτε κανουν κοιλια..
εγς ακουσα οτι θα ξανανεβει ποιοτηκα..φημες ofc..δεν ειμαι σιγουροσ για τιποτα
Γουστα ειναι αυτα φιλαρακι.Αληθεια ξερει κανεις ποτε τελιωνουν τα fillers του Bleach?
νομιζω γυρω στο 158..not sure though

Posted 22 November 2007 - 19:18

Posted 22 November 2007 - 20:19
uni2.ogame.gr
Posted 22 November 2007 - 20:20

Posted 22 November 2007 - 21:21
Anyway, ακόμα δεν έχω αρχίσει το Hueco Mundo ακριβώς, τώρα θα δώ το επεισόδιο 138... Anyway, η σκηνή που δείχνει τον Hitsugaya και τους άλλους με σχολικές στολές και μπάινουν στην τάξη του Ichigo είναι όλα τα λεφτά...
Αλήθεια, πότε μαθαίνει ή δεν το έχει μάθει ακόμα ο Ichigo για τον μπαμπάκα του; Ότι δηλαδή είναι shinigami (και captain level μάλιστα); (πάντως αυτό δεν το περίμενα με το τίποτα...)
Posted 23 November 2007 - 11:32

Πάντως εγώ προετοιμάζομαι για αρκετά fillers ακόμα δυστυχώς καθώς το anime έχει πλησιάσει για άλλη μια φορά απειλητικά το manga, αν και θα μπορούσαν απλά αντί κάθε μάχη να είναι 1 επεισόδιο να το κάνουν 3

Tite Kubo save us from the menace of the fillers..The worst enemy of Ichigo and his group

Posted 23 November 2007 - 13:01
οταν ερχονται και μου τα συγκρινουν με κατι naruto fillers πχ,ειμαι ετοιμος να κανω φονο....

Posted 23 November 2007 - 13:49
Όμως να σας θυμίσω τους 3 ξεκάρφωτους konpaku που εξακολουθούν και υπάρχουν στο anime οι οποίοι είναι αποκυήματα του anime , ο παλιμπεδισμός που τους πιάνει ώρες ώρες σε στιγμές έντασης είναι πάλι δημιούργημα του anime και γενικά οτιδήποτε filler - όσο καλοσχεδιασμένο, ενδιαφέρον ή χαριτωμένο και αν είναι - νομίζω οτι κάνει το anime να αποκλείνει απο το σενάριο του Kubo..
Τέσπα..'Ημουν απο τους πρώτους που άρχισαν να παρακολουθούν το Bleach (πρώτο επεισόδιο κιόλας) και σίγουρα θα είμαι ο τελευταίος που θα το παρατήσει, κοινώς δεν ξενερώνω ότι και να κάνουν σε αυτό, όπως νομίζω και πολλοί απο εσάς