Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 08 June 2008 - 22:09
Τον ξαναπολεμαει???Η Ακομα??
Posted 08 June 2008 - 22:11
+1...Μου αρέσει που μπαίνετε στο thread μόνο για κράξιμο...Άλλη δουλειά δεν έχετε?Τι μας το παιζεις δυσκολος αφου εβλεπες βλεπεις και θα συνεχισεις να βλεπεις bleach τι εκνευριζεσαι?Λιγη υπομονη δεν κανει κακο δες κανα αλλο ανιμε αντι να τσαντιζεσαι

Μου έτυχε,αλλά όχι να κολλήσω,απλά να πω γιατί ρε γ@μώτο κλπ...Αλλά δεν θα πάθω και τίποτα,δεν είναι και κάτι στο οποίο βασίζεται η ζωή μου...Γι'αυτό λέω χαλαρώστε,μερικοί κάνουν λες και τους κλέψαν το μπιφτέκι...Γιατί όχι?Το bleach έχει πολλούς fans που λαχταράνε να δουν τη σειρά να διατηρεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο.
Εσένα δεν σου έτυχε ποτέ κάτι αντίστοιχο με κάποια σειρά?Απ' όσες έχεις δει μέχρι στιγμής όλο και με κάποια(ες) δεν κόλλησες?Από αυτές καμία δε σε απογοήτευσε, ποτέ? Δεν ήθελες τότε να εκφράσεις την απογοήτευσή σου?
Κάλα κάνετε παιδιά, πέστε το πόνο σας!!!
Αυτό που μου τη σπάει είναι πως όλοι μένουν σε 1-2 δημοφιλείς σειρές και απο κει και πέρα δεν βλέπουν τίποτα...Το χω πετύχει πολλές φορές το φαινόμενο,και συνήθως πάνω στα 3 βασικά show(naruto-bleach-one piece)...
Posted 08 June 2008 - 22:22
Αυτον που πολεμησε ο Ichigo,στο 9ο επεισοδιο(Αυτον που σκοτωσε τη mother του)
μην βιαζεσαι . εχεις μελλον μπροστα σου. εσυ τι λες?
μην ζητας να σου δινουμε εστω κα ιμικρα σποιλερς πλζ γτ μπορει κατι να μας ξεφυγει
Posted 08 June 2008 - 22:25
μην βιαζεσαι . εχεις μελλον μπροστα σου. εσυ τι λες?
μην ζητας να σου δινουμε εστω κα ιμικρα σποιλερς πλζ γτ μπορει κατι να μας ξεφυγει
Aπο'τι Καταλαβα,Κατι Καλο Θα Γινει!!!

Posted 09 June 2008 - 02:18
Αυτον που πολεμησε ο Ichigo,στο 9ο επεισοδιο(Αυτον που σκοτωσε τη mother του)
Παρακαλω για επιεικεια εαν αποδειχτει οτι
Posted 09 June 2008 - 02:52
Spoiler:
Παρακαλω για επιεικεια εαν αποδειχτει οτιSpoiler:
απλα το παληκαρι δν πρεπει να εχει δει παρακατω για αυτο ρωταει...
αλλιος δικιο εχεις...
Posted 09 June 2008 - 16:28
Μου έτυχε,αλλά όχι να κολλήσω,απλά να πω γιατί ρε γ@μώτο κλπ...Αλλά δεν θα πάθω και τίποτα,δεν είναι και κάτι στο οποίο βασίζεται η ζωή μου...Γι'αυτό λέω χαλαρώστε,μερικοί κάνουν λες και τους κλέψαν το μπιφτέκι...
Αυτό που μου τη σπάει είναι πως όλοι μένουν σε 1-2 δημοφιλείς σειρές και απο κει και πέρα δεν βλέπουν τίποτα...Το χω πετύχει πολλές φορές το φαινόμενο,και συνήθως πάνω στα 3 βασικά show(naruto-bleach-one piece)...
Δεν έχεις άδικο για τις άλλες σειρές, αλλά σκέψου κάτι απλό γι' αυτες τις τρεις σειρές :
1ον, ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα ξεκίνησε να βλέπει anime με μια από αυτές τις σειρές κυρίως Naruto, One Piece και DB, οπότε είναι λογικό ένα κολληματάκι παραπάνω
και
2ον, αυτές οι σειρές των πολλών επεισοδίων είναι αναμενόμενο ότι θα έχουν φανατικό κοινό μόνο και μόνο λόγω διάρκειας. Π.χ κάποιος ταυτιζεται με το Naruto (σαν ήρωα εννοώ) μέσα σε ένα χρόνο, ενώ για να ταυτιστεί έτσι με κάποιον άλλο ήρωα/πρωταγωνιστή από άλλη σύντομη σειρά πρέπει αυτή να είναι τουλάχιστον εξαιρετική.Άλλωστε τέτοιες σειρές γίνονται και συνήθεια.Σκέψου ότι υπάρχουν άτομα που βλέπυν εδώ και 6 χρόνια κάθε βδομάδα Naruto...*
Posted 09 June 2008 - 19:28
Posted 09 June 2008 - 19:53
Posted 09 June 2008 - 19:57
Posted 09 June 2008 - 20:04

Posted 09 June 2008 - 20:45

Posted 09 June 2008 - 22:40
Jeez dude!!![FONT="]Εγώ είχα δει μέχρι το 160 σε μια εβδομάδα!! Πολύ λιώσιμο αλλά τώρα τελευταία όλο [/FONT][FONT="]fillers[/FONT]

What have you done to yourself??!160x20/60=33 hours+20 minutes omg???Δεν έκανες τπτ άλλο?!?
Μην παρεξηγείς κι εγώ περίπου τα ίδια είχα κάνει απλά τοτε το bleach ήταν στο 110 ξερω γω

Posted 09 June 2008 - 22:55
[IMG]http://http://cdimg2.crunchyroll.com/i/crthumbs5/08212007/e/1/7/3/e1733901f95bb0_thumb.jpg[/IMG] [IMG]http://http://img116.imageshack.us/img116/7065/image01sa7.jpg[/IMG]
Posted 09 June 2008 - 23:19
geom_ εγω ξεκινησα να βλεπω anime απο τον Kabamaru Και Juramru και οχι απο το Bleach,το Naruto,το Οne Piece η DB(που ειναι ενα anime που δεν πολυ μου αρεσει).
Και εγώ το πρώτο που θυμάμαι το Καμπαμαρού ήταν και μάλιστα ήμουν δημοτικό. Μετά ήταν πάλι το πρώτο που ξαναείδα. Δεν νομίζω ότι όμως η μεγάλη πλειοψηφία ξεκίνησε από αυτά...Επειδή ήταν το πρώτο, το έχω πραγματικά στην καρδιά μου, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για το καλύτερο anime ever. Φαντάζομαι ότι όπως σκέφτομαι εγώ γι αυτό, σκέφτονται και άλλοι για τα αντίστοιχα δικά τους...
Τέλος πάντων κι εσείς δεν έχετε άδικο σε αυτά που λέτε, άλλωστε γι' αύτό είμαστε εδώ να τα συζητάμε, αν και μεταξύ μας νομίζω ότι έχουμε(ω) βγει λίγο (έως πάρα πολύ) off topic.
Συγγνώμη αν παραφέρθηκα...