Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#2056 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 08 June 2008 - 22:09

Αυτον που πολεμησε ο Ichigo,στο 9ο επεισοδιο(Αυτον που σκοτωσε τη mother του)
Τον ξαναπολεμαει???Η Ακομα??

Berserk___Gatsu.jpg

#2057 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 June 2008 - 22:11

Τι μας το παιζεις δυσκολος αφου εβλεπες βλεπεις και θα συνεχισεις να βλεπεις bleach τι εκνευριζεσαι?Λιγη υπομονη δεν κανει κακο δες κανα αλλο ανιμε αντι να τσαντιζεσαι:congrats:

+1...Μου αρέσει που μπαίνετε στο thread μόνο για κράξιμο...Άλλη δουλειά δεν έχετε?:nosey:

Γιατί όχι?Το bleach έχει πολλούς fans που λαχταράνε να δουν τη σειρά να διατηρεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο.
Εσένα δεν σου έτυχε ποτέ κάτι αντίστοιχο με κάποια σειρά?Απ' όσες έχεις δει μέχρι στιγμής όλο και με κάποια(ες) δεν κόλλησες?Από αυτές καμία δε σε απογοήτευσε, ποτέ? Δεν ήθελες τότε να εκφράσεις την απογοήτευσή σου?

Κάλα κάνετε παιδιά, πέστε το πόνο σας!!!:hahaha:

Μου έτυχε,αλλά όχι να κολλήσω,απλά να πω γιατί ρε γ@μώτο κλπ...Αλλά δεν θα πάθω και τίποτα,δεν είναι και κάτι στο οποίο βασίζεται η ζωή μου...Γι'αυτό λέω χαλαρώστε,μερικοί κάνουν λες και τους κλέψαν το μπιφτέκι...

Αυτό που μου τη σπάει είναι πως όλοι μένουν σε 1-2 δημοφιλείς σειρές και απο κει και πέρα δεν βλέπουν τίποτα...Το χω πετύχει πολλές φορές το φαινόμενο,και συνήθως πάνω στα 3 βασικά show(naruto-bleach-one piece)...

#2058 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 June 2008 - 22:22

μην βιαζεσαι . εχεις μελλον μπροστα σου. εσυ τι λες?
μην ζητας να σου δινουμε εστω κα ιμικρα σποιλερς πλζ γτ μπορει κατι να μας ξεφυγει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2059 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 08 June 2008 - 22:25

μην βιαζεσαι . εχεις μελλον μπροστα σου. εσυ τι λες?
μην ζητας να σου δινουμε εστω κα ιμικρα σποιλερς πλζ γτ μπορει κατι να μας ξεφυγει

Aπο'τι Καταλαβα,Κατι Καλο Θα Γινει!!!:bike::bike::bike:

Berserk___Gatsu.jpg

#2060 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 09 June 2008 - 02:18

Spoiler:

Παρακαλω για επιεικεια εαν αποδειχτει οτι
Spoiler:

#2061 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 09 June 2008 - 02:52

Spoiler:

Παρακαλω για επιεικεια εαν αποδειχτει οτι
Spoiler:

απλα το παληκαρι δν πρεπει να εχει δει παρακατω για αυτο ρωταει...
αλλιος δικιο εχεις...

Posted Image

#2062 geom_

geom_

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 09 June 2008 - 16:28

Μου έτυχε,αλλά όχι να κολλήσω,απλά να πω γιατί ρε γ@μώτο κλπ...Αλλά δεν θα πάθω και τίποτα,δεν είναι και κάτι στο οποίο βασίζεται η ζωή μου...Γι'αυτό λέω χαλαρώστε,μερικοί κάνουν λες και τους κλέψαν το μπιφτέκι...

Αυτό που μου τη σπάει είναι πως όλοι μένουν σε 1-2 δημοφιλείς σειρές και απο κει και πέρα δεν βλέπουν τίποτα...Το χω πετύχει πολλές φορές το φαινόμενο,και συνήθως πάνω στα 3 βασικά show(naruto-bleach-one piece)...

Δεν έχεις άδικο για τις άλλες σειρές, αλλά σκέψου κάτι απλό γι' αυτες τις τρεις σειρές :

1ον, ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα ξεκίνησε να βλέπει anime με μια από αυτές τις σειρές κυρίως Naruto, One Piece και DB, οπότε είναι λογικό ένα κολληματάκι παραπάνω

και
2ον, αυτές οι σειρές των πολλών επεισοδίων είναι αναμενόμενο ότι θα έχουν φανατικό κοινό μόνο και μόνο λόγω διάρκειας. Π.χ κάποιος ταυτιζεται με το Naruto (σαν ήρωα εννοώ) μέσα σε ένα χρόνο, ενώ για να ταυτιστεί έτσι με κάποιον άλλο ήρωα/πρωταγωνιστή από άλλη σύντομη σειρά πρέπει αυτή να είναι τουλάχιστον εξαιρετική.Άλλωστε τέτοιες σειρές γίνονται και συνήθεια.Σκέψου ότι υπάρχουν άτομα που βλέπυν εδώ και 6 χρόνια κάθε βδομάδα Naruto...*

Spoiler:

#2063 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 June 2008 - 19:28

Το θέμα είναι πως αυτές οι 3 σειρές δεν είναι κάτι το τέλειο,οπότε άνετα βρίσκεις μία που να σου αρέσει και να ταυτίζεσαι με χαρακτήρες κλπ...Εγώ αυτό που ήθελα να τονίσω ήταν ότι δεν ψάχνονται καθόλου πέρα από αυτό που βλέπουν αρχικά,μένουν εκεί και τέλος...Αν δεν πιέσεις κλπ,απλά θα το βλέπουν μέχρι να τελειώσει και ίσως μόνο τότε ψάξουν για κάτι άλλο ώστε να αναπληρώσουν το κενό...

#2064 SalazariosSsS

SalazariosSsS

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 09 June 2008 - 19:53

Το Bleach τα σπάει παίδες (αν κ έχει μερικά ψεγάδια ... αναφέρομαι στις σύχνες αδυναμίες που παρουσιάζει ο Ιchigo σε σχεδόν όλες τις μάχες του απο τη soul society κ μετά,αυτό με ξεναιρώνει λιγο γιατί οσο να νε εχει χαθεί αυτή η αστείρευτη δύναμη που έβγαζε ο Ichigo στις μαχες με τους πολυαγαπημένους μου Byakuya k Kenpachi ^^ ) Όπως κ να χει bleach ftw !!!!!!

#2065 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 June 2008 - 19:57

Στο τελευταιο επεισοδιο για μια φαση χαρηκα μηπως τον πλακωσει στις γρηγορες ο Kenpachi Και ξυπνησει αλλα γρηγορα μου εσβησε η ελπιδα...Μα να τον βαλουν κατω μια χουφτα ασχετοι??? Και να του την λεει ο Kenryuu Που εχει το πιο ηλιθιο shikai ever(το bankai του τρεμω και να το φανταστω)??/

#2066 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 09 June 2008 - 20:04

geom_ εγω ξεκινησα να βλεπω anime απο τον Kabamaru Και Juramru και οχι απο το Bleach,το Naruto,το Οne Piece η το DB(που ειναι ενα anime που δεν πολυ μου αρεσει).
Posted Image

#2067 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 09 June 2008 - 20:45

[FONT="]Εγώ είχα δει μέχρι το 160 σε μια εβδομάδα!! Πολύ λιώσιμο αλλά τώρα τελευταία όλο [/FONT][FONT="]fillers[/FONT][FONT="] [/FONT]:Crying2:

#2068 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 09 June 2008 - 22:40

[FONT="]Εγώ είχα δει μέχρι το 160 σε μια εβδομάδα!! Πολύ λιώσιμο αλλά τώρα τελευταία όλο [/FONT][FONT="]fillers[/FONT]:Crying2:

Jeez dude!!!:oo:
What have you done to yourself??!160x20/60=33 hours+20 minutes omg???Δεν έκανες τπτ άλλο?!?
Μην παρεξηγείς κι εγώ περίπου τα ίδια είχα κάνει απλά τοτε το bleach ήταν στο 110 ξερω γω :P
Posted Image

#2069 SalazariosSsS

SalazariosSsS

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 09 June 2008 - 22:55

Το Bleach τα σπάει παίδες (αν κ έχει μερικά ψεγάδια ... αναφέρομαι στις συχνές στιγμές αδυναμίας του Ιchigo απο την Soul Society κ μετά σε σχεδόν κάθε μάχη του :-( ,δηλαδή που πήγε αυτή η αστείρευτη που έβγαινε απο αυτον κατα τη διάρκεια των μαχών του με τουσ πολυαγαπημένους μου Byakuya κ Kenpachi??)Οπως κ να χει δείτε το αξίζει!!!!
[IMG]http://http://cdimg2.crunchyroll.com/i/crthumbs5/08212007/e/1/7/3/e1733901f95bb0_thumb.jpg[/IMG] [IMG]http://http://img116.imageshack.us/img116/7065/image01sa7.jpg[/IMG]

#2070 geom_

geom_

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 09 June 2008 - 23:19

geom_ εγω ξεκινησα να βλεπω anime απο τον Kabamaru Και Juramru και οχι απο το Bleach,το Naruto,το Οne Piece η DB(που ειναι ενα anime που δεν πολυ μου αρεσει).

Και εγώ το πρώτο που θυμάμαι το Καμπαμαρού ήταν και μάλιστα ήμουν δημοτικό. Μετά ήταν πάλι το πρώτο που ξαναείδα. Δεν νομίζω ότι όμως η μεγάλη πλειοψηφία ξεκίνησε από αυτά...Επειδή ήταν το πρώτο, το έχω πραγματικά στην καρδιά μου, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για το καλύτερο anime ever. Φαντάζομαι ότι όπως σκέφτομαι εγώ γι αυτό, σκέφτονται και άλλοι για τα αντίστοιχα δικά τους...
Τέλος πάντων κι εσείς δεν έχετε άδικο σε αυτά που λέτε, άλλωστε γι' αύτό είμαστε εδώ να τα συζητάμε, αν και μεταξύ μας νομίζω ότι έχουμε(ω) βγει λίγο (έως πάρα πολύ) off topic.
Συγγνώμη αν παραφέρθηκα...