Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#2041 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 07 June 2008 - 06:43

Ήρεμα παίδες,ο σκοπός του thread δεν είναι βγάλε το άχτι σου,αν δεν σας αρέσουν δεν τα βλέπετε...Απορώ πως ενώ δεν σας αρέσουν σε τέτοιο βαθμό τα συνεχίζετε...Καμμένοι bleach-άκηδες detected...Πάντως προτείνω να κάτσετε να δείτε καμιά άλλη σειρά και να μην κλαίτε για την κατάντια του bleach,τόσες υπάρχουν...

#2042 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 07 June 2008 - 13:56

Από Bleach σε λίγο θα το λέμε Bleahhhks! Με τέτοιες 'σαβούρες' που μας δείχνουν τελευταία, πως να αντέξει κανείς; :bike:

Δεν θέλω fillers ούτε εγώ!! :hahaha::hahaha:

Manga story rules!! :burningbe3:

Το πιρα αποφαση, δεν προκειται να 3αναδω αυτη τη σκατοσειρα! Το εχει 3εχειλισει το ποτηρι!!!

#2043 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 07 June 2008 - 14:25

Το πιρα αποφαση, δεν προκειται να 3αναδω αυτη τη σκατοσειρα! Το εχει 3εχειλισει το ποτηρι!!!

Kατσε να ξανα αρχισει,και 8α σου πω εγω πως θα την ξανα αρχισεις.
Posted Image

#2044 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 07 June 2008 - 15:05

@neo
συμφωνώ για μια ακόμη φορά μαζί σου..
@dammonar
Τώρα είναι δικό σου θέμα αν το ξαναδείς αλλά αν δεν το ξαναδείς πιστεύω θα χάσεις

#2045 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 08 June 2008 - 11:55

τελειωσαν τα φιλερ η ακομα?
Posted Image

#2046 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 08 June 2008 - 12:04

τελειωσαν τα φιλερ η ακομα?

Αν τελειωσαν, λεει............... εχουμε πολυ δρομο ακομα:deadga6:

#2047 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 08 June 2008 - 13:35

Ωχ και μενα μου την εδωσε που εχωσε στη μεση του arc fillers αλλα χαλαλι γιατι παει πολυ καλα η σειρα (εννοω βρισκεται κοντα στο manga, οχι οπως το naruto XD )
btw δεν ειδα κανενα επεισοδιο, καταπιαστικα με το manga και βρηκα την υγειά μου.... :P
Posted Image

#2048 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 08 June 2008 - 19:16

Παντως ρε παιδια δεν μου φαινεται κ πολυ μεγαλο το αρκ και με πολυ ζουμι αφου δν υπαρχουν αρκετοι villains.Ενω αντι8ετα στο μπουντο αρκ ειχε πολλους αν 8υμαμαι καλα ενω τωρα ο πιο σοβαρος π εχει δειξει ειναι ο αρχηγος των δολοφονων της πρισγκιπισσας αντε κ αν παιζει κατι με τον καινουργιο καπτεν...δηλαδη δν μ φαινεται οτι εχει υποδομες για να κρατησει πολυ το αρκ αντε μεχρι το φ8ινοπωρο και πολυ λεω....

#2049 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 June 2008 - 19:25

μακαρι μακαρι. σιγουρα ομως εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2050 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 08 June 2008 - 19:37

τα αλλα φιλλερσ τουλαχιστων ηταν α3ιοπρεπη. αυτα ουτε για το Π****Ο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

#2051 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 08 June 2008 - 19:40

τα αλλα φιλλερσ τουλαχιστων ηταν α3ιοπρεπη. αυτα ουτε για το Π****Ο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Τι μας το παιζεις δυσκολος αφου εβλεπες βλεπεις και θα συνεχισεις να βλεπεις bleach τι εκνευριζεσαι?Λιγη υπομονη δεν κανει κακο δες κανα αλλο ανιμε αντι να τσαντιζεσαι:congrats:

#2052 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 08 June 2008 - 19:47

Εμενα αυτο που μ τη σπαει σε αυτα τα φιλλερς ειναι οτι δν εχουν νοημα δλδ δν γινεται να υπαρχουν πως να το πω δν υπαρχει χρονικο κενο που να εχουν πραγματοποιει8ει αυτα τα γεγονοτα και ειναι και το ολο σεναριο χαζο.Ας ελπισουμε παντως πως για τον λογο που ειπα παραπανω 8α τελειωσουν το συντομοτερο....

#2053 geom_

geom_

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 08 June 2008 - 20:29

Ήρεμα παίδες,ο σκοπός του thread δεν είναι βγάλε το άχτι σου,αν δεν σας αρέσουν δεν τα βλέπετε...Απορώ πως ενώ δεν σας αρέσουν σε τέτοιο βαθμό τα συνεχίζετε...Καμμένοι bleach-άκηδες detected...Πάντως προτείνω να κάτσετε να δείτε καμιά άλλη σειρά και να μην κλαίτε για την κατάντια του bleach,τόσες υπάρχουν...

Γιατί όχι?Το bleach έχει πολλούς fans που λαχταράνε να δουν τη σειρά να διατηρεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο.
Εσένα δεν σου έτυχε ποτέ κάτι αντίστοιχο με κάποια σειρά?Απ' όσες έχεις δει μέχρι στιγμής όλο και με κάποια(ες) δεν κόλλησες?Από αυτές καμία δε σε απογοήτευσε, ποτέ? Δεν ήθελες τότε να εκφράσεις την απογοήτευσή σου?

Κάλα κάνετε παιδιά, πέστε το πόνο σας!!!:hahaha:

#2054 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 08 June 2008 - 21:29

Ωραια ειναι τα φιλλερς...απο το τιποτα...
και αμα ριξουν κ ενα σουπερ ντουπερ Villain στο τελος
σε στιλ Καριγια ακομα καλητερα...
αμα εισαι πραγματικος Φαν του Bleach θα εισαι Φαν
και στα καλα και στα ασχημα οχι μονο εκει που σε περνει...

Posted Image

#2055 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 08 June 2008 - 21:32

Bασικά δεν είναι και για να τρελαίνεσαι...Συνήθως ο κόσμος τρελαίνεται όταν τρώει κόλλημα με μια μεμονωμένη σειρα και ειδικά όταν είναι καινούργιος στα anime.Σκέφτομαι να φτιάξουμε μια psychological support team για bleachtards που δεν αντέχουν(είμαι bleachtard και αντέχω γι'αυτό το λέω) μέχρι να φύγει το fillert arc!
Κοινώς εσείς θα λέτε τι είδους πράματα θέλετε να δείτε άπο anime και εμείς(The support team:hahaha:) θα προτείνουμε σειρές!!
Επειδή είδα πολλούς καινούργιους στο forum μου ήρθε...
Posted Image