Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 23:52
Μην κρινεις τους αλλους με βαση μονο αυτα που λενε... Κοιτακαι λιγο τις πραξεις τους. Ο Tousen Μπορει να ελεγε οτι ηθελε. Ελεγε οτι ειναι πασιφιστης και ελεος ηταν Captain του Gotei 13. Δλδ αν ηταν πολεμοχαρης τι θα ηταν? Ο Kenpachi σε Arrancar εκδοση?
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:21

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 05 Ιούνιος 2008 - 02:27
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:29

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:37
Συμφωνώ απολύτως για το bankai του, και μου αρεσει το αληγορικό στοιχείο με το απολυτο σκοτάδι! Αλλα το bankai του Aizen ποτε το ειδαμε και δεν θυμαμαι????
Διορθωσέ το και κάντο Shikai... Sorry,

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 05 Ιούνιος 2008 - 02:46
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 10:34
Για μερικα ποστ πιο πριν οσον αφορα τον Hitsugaya.Δεν νομιζω να ειναι απο τους πιο αδυναμους captains
Spoiler:
Οσον αφορα το γιατι εγινε καπταιν,μαλλον θα το ηθελε και ο ιδιος και φυσικα πληρει τις προδιαγραφες bankai και μαγεια (δεν θυμαμαι πως αναφερεται μεσα).
Aυτα και πολλα περισσοτερα οταν βγει η ταινια (τουλαχιστον καταλαβανε οτι ο μικρος πουλαει και του βγαλανε ταινια)
jeez...mendoxe...διαβασε ολο το ποστ..οχι τις πρωτες γραμμες...ο hitsu απο οτι ειπα ειναι αδυναμος τωρα γτι ειναι inexperienced σε σχεση με τους αλλους captains και μιλαω για τωρα...σε λιγο καιρο θα ειναι απλα τρομερος
@iristela
εγω θα συμφωνησω απολυτα με την ιριστελα,δν τν παω καθολου τον tousen και τον θεωρω φουλ υποκριτη.δλδ κατσε ρε φιλε π εισαι υπερμαχος της ειρηνης και κανεις τοσα και τοσα??π ειναι μωρε η ειρινικη του πλευρα?οταν εκοψε το χερι του grimmjaw?ξ σ ολες τις πραξεις του??π δν ελεγε την αληθεια στν ιδιο του τον φιλο?..(komamura)
αν θες να βοηθησεις http://www.anime.gr/forums/186428-post1977.html
πατα εδω να δεις το ποστ μουμν τα ξαναγραφω^^
οποισδηποτε π θελει η ξερει ας βοηθησει plx

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 11:57
Επίσης
Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, δεν θεωρώ τον Tousen υποκριτή. Κάθε αλλο, είναι ενας Shinigami που ενεργεί με βάση τα ιδανικά του και οχι το προσωπικό ώφελος
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 12:02
Παίδες ο Tousen ΔΕΝ είναι πασιφιστής. Σε καμία περίπτωση. Οπως το κατάλαβα ο Τυφλός Ξιφομάχος πιστεύει σε μια ανώτερη μορφή δικαιοσύνης. Οι πράξεις του καθοδηγούνται απο την βαθιά και έντονη πίστη του στο ιδανικό της Δικαιοσύνης.
Spoiler:
ΕπίσηςSpoiler:
Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, δεν θεωρώ τον Tousen υποκριτή. Κάθε αλλο, είναι ενας Shinigami που ενεργεί με βάση τα ιδανικά του και οχι το προσωπικό ώφελος
Συμφωνούμε απολυτα φιλε μου!

Αυτό προσπαθώ να εξηγησω και εγώ και μου την πεφτουν συνέχεια! Ο διαλογος την ωρα της αποχωρησης ειναι τρανη απόδειξη του πως αντιλαμβανεται καποια πραγματα ο Τούσεν!Επαναλαμβανω δεν συμφωνώ μαζί του κατανοώ ομως απολυτα τα κινητρα του!

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 12:57
yeah that episode really sucked
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 05 Ιούνιος 2008 - 13:15
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 13:08
το σημερινο επισοδειο:
:puke:
το εχουνε παρακανει. και σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα, βαλανε τον θεο, τον Kenpachi Zaraki, να κατσει στο ιδιο τραπεζι με 5 μουλικα που κανανε και καλα tea party. και να μου το θυμηθειτε, οτι αυτη που ειναι να παντρευτει, θα παντρευτει τον αδελφο της Rukia και θα γελαμε. και καθε φορα που ελεγε Lurichi, σκεφτομουν Luigi, κα ιελεγα τωρα θα πεταχτει απο καπου ο super Mario.
yeah that episode really sucked
Βάλε ρε Melkor κανένα 'spoiler tag' γιατί δεν είδα το επισόδιο και μου το ψιλοχάλασες τώρα...

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 14:29

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:28
Πραγματικά έχει φτάσει στο σημείο που το να το βλέπεις είναι χάσιμο χρόνου.
Πάντως, ο μόνος λόγος που συνεχίζω να το βλέπω είναι για να μπορώ κάθε βδομάδα να το θάβω...
Εκτός των άλλων κακών, αυτό το ep είχε και διαφορετικό animation τόσο που ώρες ώρες ο Ichigo θύμιζε καρικατούρα.
Τέσπα όσοι μπορείτε μην το δείτε. Πηγένετε κατευθείαν στο Shinigami's Illustrated. Είναι το μόνο που αξίζει.
PS: Σε όσους αρέσει το opening, το single βγαίνει στις 2/7 (συμφωνα με το site των Kelun).
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:59
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 21:57

@ Melkor1431...Nταξει αυτο που ειπες για το προξενιο ειναι ιεροσυλια προς τον Byakuya:hahaha:(και μονο στην σκεψη τον λυπηθηκα)......Lurichi - Louigi οντως
Ας μου εξηγησει ομως καποιος
O μονος λογος για τον οποιο συνεχιζω και βλεπω τα fillers ειναι γιατι ελπιζω οτι καποια στιγμη θα πετυχω και το Bankai του Kenryuu και θα φτιαξω καινουριο συκωτι απο το γελιο.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 22:06
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 00:02
Πραγματικά, πιστεύω τώρα ακόμα πιο πολύ ότι την ιστορία την γράφουν την τελευταία στιγμή. Ότι τους βγει στην τύχη δηλαδή...

Επίσης Iristella σχετικά με αυτό που είπες, ότι ο Ichigo στα fillers φαίνεται πιο άσχετος, είναι ένα φαινόμενο που δεν εμφανίζεται πρώτη φορά. Αν δεις και σε άλλα animes, πχ. στο Naruto στο μεγάλο filler arc πριν τα shippuuden ο Naruto φαινόταν επίσης πιο άσχετος. Πάντα τους main ήρωες τους αχρηστέουν αρκετά στα fillers.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 06 Ιούνιος 2008 - 00:11