Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1966 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 04 June 2008 - 02:18

Αυτο το γκουτσου γκουτσου δεν αντεχω αλλο...:oo:
Τρυφερος αυτος , αμα πλακωσουν και τα μυξιαρικα να το γυρισουμε σε ρομαντικό κομεντι.. Ελεος με το χαρεμι!
Posted Image

#1967 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 02:23

με τα μυξιαρικα θα το ανοιξει το χαρεμι????? Απο που και ως που?????? Δεν το γυρνας σε ρομαντικη κομεντι μες την υπερβολη εισαι....Με την ιδια λογικη μπορεις να χαρακτηρισεις και το soul society arc το ιδιο επειδη του κολλησε η Yachirou αν το παμε ετσι....Και επειδη εμφανιζεται και ο Hitsugaya που ειναι ανηλικος.

#1968 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 04 June 2008 - 02:24

Αληθεια αυτός ειναι μικρός σε ηλικια η θα μεινει ετσι για παντα?
Posted Image

#1969 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 02:26

Kαποια στιγμη λογικα μεγαλωνει...Με πολυ στοργη φροντιδα και προσεκτικο ποτισμα ολα γινονται.....Απλα θα παρει λιγο χρονο γιατι οι shinigami δεν μεγαλωνουν με τους ιδιους ρυθμους, Αργουν λιγο.....

#1970 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 04 June 2008 - 02:32

Αυτός ναι ειναι τυπάς... Και ας ειναι και τσιπιρικος! Γουστα ειναι αυτα παντως! Σε καποιο αρεσει ενα πραγμα σε καποιον αλλο κατι αλλο... Αν σε ολους αρεσε το ιδιο θα ειχαμε σταματησει στο S.S.:hahaha:
Posted Image

#1971 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 04 June 2008 - 14:17

Όταν μεγαλώσει ο Hitsugaya λογικά θα εξαφανιστούν τα 3 αστέρια πάνω του από το Bankai.
Spoiler:

Και γω προτιμούσα την παλιά ιστορία που ο Ichigo είχε εισβάλει με μια μικρή παρέα στο Soul Society και πολεμούσε captains. Δεν ξέρω, ίσως επειδή τότε δεν γνωρίζαμε πολλά και μας ήταν όλα νέα (Bankai, Captains και ιστορίες...).

#1972 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 04 June 2008 - 15:30

Ενα εχω να πω : Hitsugaya ftw!!!

"Sit upon the frozen heavens Hyorimaru!!!"

Spoiler:

Ας μεινει οπως ειναι ,ετσι τα σπαει...:tensai:

#1973 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 15:38

Διαφωνω!!!!Ας μεγαλωσει ο Hitsugaya για να τα σπαει ακομη περισσοτερο! Αλλα να μου πεις ωσπου να ξαναγυρισουμε στο Hm Arc... Ολοκληρο παλικαρι θα εχει γινει... Οποτε μαλλον η ευχη μου θα πραγματοποιηθει......

#1974 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 04 June 2008 - 16:00

Διαφωνω!!!!Ας μεγαλωσει ο Hitsugaya για να τα σπαει ακομη περισσοτερο! Αλλα να μου πεις ωσπου να ξαναγυρισουμε στο Hm Arc... Ολοκληρο παλικαρι θα εχει γινει... Οποτε μαλλον η ευχη μου θα πραγματοποιηθει......

ο hitsugaya ειναι ο αγαπημενος μου:wooi2:
το bankai του εχει time limit γτι οπως ειπε καποιος αλλος ειναι μικρος και Inexperienced,και οπως ειχε πει ο αρανκαρ δν μπορει να ελεγξει ακομα τοσο πολυ ρειατσου στο μπανκαι του...

θα μεγαλωσει,απο οτι θυμαμαι στη soul society μεγαλωνεις μ πολυ αργους ρυθμους και αναλογα με το ποσο κοιμασαι :P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1975 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 04 June 2008 - 17:23

δλδ δεν βαρεθηκατε 2 μηνες που βλεπατε τον hitsugaya να κυνηγαει half assed hollows/arrancar?
Signature Removed

#1976 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 17:26

Η αληθεια ειναι οτι ο Hitsugaya ειναι πολυ καλος χαρακτηρας.... Μεχρι και τα Fillers στα οποια ηταν βλεπονταν πολυ ευχαριστα (ιδιως οταν σφαζεται με την Matsumoto ειναι ολα τα λεφτα XD) ... Oποτε μαλλον οχι δεν τον βαρεθηκαμε ακομη... Και αν ειναι ακομη μικρος και απειρος τι στο καλο τον εκαναν αρχηγο ομαδας? Για να σκοτωθει μια ωρα νωριτερα????????

#1977 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 04 June 2008 - 17:29

δλδ δεν βαρεθηκατε 2 μηνες που βλεπατε τον hitsugaya να κυνηγαει half assed hollows/arrancar?

δν ειδα καθολου φιλερς..αν εβλεπα προφανως δν ξερω και εγω τι θα εκανα:P

ερωτηση και θελω βοηθεια,ενας φιλος βλεπει bleach και ειναι στο 131,που τελειωνουν τα φιλερς και π ξεκιναει κανονικα???μετα ως το 170 κανονικα δν παει?καπου 170 δν ξαναξεκινησαν φιλερς(ασχολουμαι με μανγκα και δν τα εχω πια τα επισοδεια βοηθηστε:P)

@iristela
εκεινος θα ηθελε να γινει captain παντως ειναι πολυ δυνατος και πολυ respect:P
μπορει να ειναι ο πιο αδυναμος captain(μετα τον komamura+ mayurι)αλλα αυτος αν κανει οσα χρονια κανει training ο byakuya τον φτανει ανετοτατα,και σοβαρολογω

Edited by JiMi|ClouD|, 05 June 2008 - 10:35.

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1978 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 04 June 2008 - 17:40

Ενα εχω να πω : Hitsugaya ftw!!!

"Sit upon the frozen heavens Hyorimaru!!!"

Nαι αυτη η φραση τα σπάει κανονικά αλλα αν επρεπε να διαλεξω την κορυφαία θα διάλεγα αυτή:

Captain-Commander Yamamoto:

"Turn the world to ash. Ryuujinjakka,,,"':burningbe3::burningbe3::burningbe3:
ιδού και το σχετικό βιντεο(με ψιλομουφα μεταφραση):
YouTube - Favorite Moment: Captain-Commander Yamamoto

Αλλα εμενα αγαπημενος παραμενει ο Kyoraku ... Αψογο στυλ και εκει που πρεπει διαφοροποιηται απο τους αλλους. Το σκηνικό που λέει

Spoiler:

Posted Image

#1979 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 04 June 2008 - 17:53

fav char ¨ ο shinighmami που θελει να μοιασει στον Renji, Τι κριμα που οι ξεφτιλες δεν τον εχουν αναπτυξει ουτε λιγο..
Signature Removed

#1980 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 17:58

Ποιος καλε???Πραγματικα τωρα εχω κενο........