Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1756 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 May 2008 - 00:39

ναι Auron ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι.
αλλα:
δες το σαν μια ευκαρια να παρατησεις για λιγο καιρο το bleach και να δεις κανα αλλο ανιμε
και ακομα και που ειναι προχειροτατα, η φατσα της rukia οτα νδειχνει τη ζωγραφια με τα κουνελακια εινια ολα τα λεφτα. γελασα τουλαχιστον. καμια σχεση με το shonen Bleach, αλαλ ηταν αστειο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1757 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 15 May 2008 - 00:49

Για εμενα τον Βυντρα τον εχουν καταστρεφει οι οπαδοι.
ΔΛδ εσενα τα φιλλερ δεν σου αρεσουν?

Ναι αλλωστε στον Παναθηναϊκό πάντα οι οπαδοί φταίμε.... όλα τα άλλα είναι υπέροχα...

Στο θέμα μας τώρα , προσωπικά δεν αρέσκομαι σε ταμπέλες ( fillers. manga stories e.t.c. ) . Κρίνω μόνο αυτό που βλέπω χωρις προκαταλήψεις ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ HUECO MONDO ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Αλλα όπως έχω ξαναπεί ο καθένας έχει τα γούστα του, αυτό που εγω κατακρίνω ( συγνώμη κιόλας) είναι ότι σε κάθε thread (σχεδόν) εδω μέσα υπάρχουν παιδια που απο τη αγάπη τους για μια σειρά τα βλέπουν όλα υπέροχα...
Anyway το κουράσαμε , αμα σου αρέσει γούστο και καπέλο σου!
Posted Image

#1758 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 15 May 2008 - 03:24

Τι να πω....ένα έτσι κι έτσι επεισόδιο με μερικά lame στοιχεία. Θα μπορούσε να πέρναγε και αδιάφορο αν δεν προωθούσε τo filler story (μην περιμένετε τίποτα πρωτότυπο βέβαια).

ΥΓ: Σε αυτό το επεισόδιο κατάλαβα πόσο έχει πέσει το animation στα τελευταία επς. Πραγματικά σε πολλά σημεία έβλεπα μια στατική εικόνα της οποίας κουνιόντουσαν μόνο τα χίλια αυτού που μιλούσε (κάτι σαν τον καπετάνιο στην έναρξη του Μπομπ Σφουγγαράκη)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1759 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 15 May 2008 - 03:37

σε λιγο καιρο θα δειξουν κ σκηνες οπου ο ιτσιγκος δε θα κουνιεται αλλα ολα θα ψοφανε λογω "shunpo pou de to pianei to mati" :D χλρ ομως.
Signature Removed

#1760 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 15 May 2008 - 05:07

Ο Ίτσιγκος?(ακούγεται απίστευτα αστεία στα ελληνικά:hahaha:)

Στο θέμα των fillers,ρε σεις είναι σχετικά ok σαν διάλειμμα,αλλά μην μου τα συγκρίνετε με το main story...Δεν θα με πείραζε να βλεπα 1 filler episode ανά 10 κανονικά,σαν αποτοξίνωση από το πολύ(και καλά ξύλο)αλλά είπατε πως θα αργήσει το συγκεκριμένο arc...

#1761 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 15 May 2008 - 08:03

''...i lost my baby , i lost my time...'' episode
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1762 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 May 2008 - 10:14

τετοια π@π@ρια...
animation χαλια
πλοκη χαλια
ξυλο χαλια
αστε3ια στην αρχη... πολυ χαλια!!!

απο τα χειροτερα που εω δει. σοβαρα πανε να το κανουν ναρουτο. μπλεχτηκανε νιντζα, secret organisations, clans, πετξανε και τ seals στο προηγουμενο... εχουνε μπλεξει τα μπουτια τους

#1763 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 15 May 2008 - 10:20

απο τα χειροτερα που εω δει. σοβαρα πανε να το κανουν ναρουτο. μπλεχτηκανε νιντζα, secret organisations, clans, πετξανε και τ seals στο προηγουμενο... εχουνε μπλεξει τα μπουτια τους

Οΐ οΐ μην λες τέτοια,αν το κάνουν Naruto είμαστε χαμένοι από χέρι...Μετά το βλέπω να τρώει και αυτό drop και να κρατήσω απλά τα επεισόδια από SS να βλέπω και να θυμάμαι τις ένδοξες εποχές...

#1764 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 May 2008 - 11:04

να πανε να ****ουνε οι ******δοι, σου βαζουν διαφημισεισ πανω στη τσοντα! ΣΤΑΔΙΑΛΑ!

Dammonar, δεν είναι η πρώτη φορά που βάζω αστεράκια σε βρισιές σου. Σε παρακαλώ να γράφεις πιο σεμνά μέσα στο forum.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1765 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 15 May 2008 - 12:12

Παρομοιως, ποιος δεν ειδε το παιδακι στα φιλλερ του ναρουτο προχτες να κανει Getsuga tensho ?
Signature Removed

#1766 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 May 2008 - 12:14

Παρομοιως, ποιος δεν ειδε το παιδακι στα φιλλερ του ναρουτο προχτες να κανει Getsuga tensho ?

nani? υπηρχε τετοιο πραμα κα ιδεν το πηρα χαμπαρι? ομτζ

#1767 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 15 May 2008 - 12:20

ναι το ονομασαν "juuha shou" * beast wave * τεσπα το φλωρακι ο Sora το κανει.
Signature Removed

#1768 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 15 May 2008 - 15:34

Παντως επειδη δεν διαβαζω το manga,ελπιζω (και πιστευω) οτι οταν με το καλο επιστρεψει στην βασικη ιστορια του,να ειναι αρκετα καλη ισως απο τις καλυτερες που μας εχει προσφερει το bleach απο την αρχη του.Παντως πρεπει να πω πως το animation στις τελευταιες μαχες (στην βασικη ιστορια εννοω εχει βελτιωθει παρα πολυ και παρουσιαζει μια αισθηση επικοτητας που συναρπαζει (ας πουμε με την πιο προσφατη με τον grimmjow).Παντως εχω και μια απορια.Γιατι οταν παρουσιαζουν fillers το animation της σειρας ειναι τοσο φτωχο;;Αν δει κανεις την συγκριση main story με fillers η διαφορα νομιζω ειναι αισθητη..

#1769 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 May 2008 - 15:58

το κακο ειναι οτι ξεκινησαν φιλλερς κα ιστο μανγκα του bleach...

#1770 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 May 2008 - 17:10

Ναι αλλωστε στον Παναθηναϊκό πάντα οι οπαδοί φταίμε.... όλα τα άλλα είναι υπέροχα...

Στο θέμα μας τώρα , προσωπικά δεν αρέσκομαι σε ταμπέλες ( fillers. manga stories e.t.c. ) . Κρίνω μόνο αυτό που βλέπω χωρις προκαταλήψεις ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ HUECO MONDO ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Αλλα όπως έχω ξαναπεί ο καθένας έχει τα γούστα του, αυτό που εγω κατακρίνω ( συγνώμη κιόλας) είναι ότι σε κάθε thread (σχεδόν) εδω μέσα υπάρχουν παιδια που απο τη αγάπη τους για μια σειρά τα βλέπουν όλα υπέροχα...
Anyway το κουράσαμε , αμα σου αρέσει γούστο και καπέλο σου!

Δεν ειπα οτι για τα παντα φταινε οι οπαδοι,απλα πιστευω οτι σε αυτο το θεμα οι οπαδοι εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης.
Συγγνωμη δλδ,επειδη σε εμενα μου αρεσουν,εσενα αυτο σε ενοχλει?
Posted Image