Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 15 May 2008 - 00:39
αλλα:
δες το σαν μια ευκαρια να παρατησεις για λιγο καιρο το bleach και να δεις κανα αλλο ανιμε
και ακομα και που ειναι προχειροτατα, η φατσα της rukia οτα νδειχνει τη ζωγραφια με τα κουνελακια εινια ολα τα λεφτα. γελασα τουλαχιστον. καμια σχεση με το shonen Bleach, αλαλ ηταν αστειο
Posted 15 May 2008 - 00:49
Ναι αλλωστε στον Παναθηναϊκό πάντα οι οπαδοί φταίμε.... όλα τα άλλα είναι υπέροχα...Για εμενα τον Βυντρα τον εχουν καταστρεφει οι οπαδοι.
ΔΛδ εσενα τα φιλλερ δεν σου αρεσουν?
Στο θέμα μας τώρα , προσωπικά δεν αρέσκομαι σε ταμπέλες ( fillers. manga stories e.t.c. ) . Κρίνω μόνο αυτό που βλέπω χωρις προκαταλήψεις ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ HUECO MONDO ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Αλλα όπως έχω ξαναπεί ο καθένας έχει τα γούστα του, αυτό που εγω κατακρίνω ( συγνώμη κιόλας) είναι ότι σε κάθε thread (σχεδόν) εδω μέσα υπάρχουν παιδια που απο τη αγάπη τους για μια σειρά τα βλέπουν όλα υπέροχα...
Anyway το κουράσαμε , αμα σου αρέσει γούστο και καπέλο σου!

Posted 15 May 2008 - 03:24
ΥΓ: Σε αυτό το επεισόδιο κατάλαβα πόσο έχει πέσει το animation στα τελευταία επς. Πραγματικά σε πολλά σημεία έβλεπα μια στατική εικόνα της οποίας κουνιόντουσαν μόνο τα χίλια αυτού που μιλούσε (κάτι σαν τον καπετάνιο στην έναρξη του Μπομπ Σφουγγαράκη)
Posted 15 May 2008 - 03:37

Posted 15 May 2008 - 05:07

Στο θέμα των fillers,ρε σεις είναι σχετικά ok σαν διάλειμμα,αλλά μην μου τα συγκρίνετε με το main story...Δεν θα με πείραζε να βλεπα 1 filler episode ανά 10 κανονικά,σαν αποτοξίνωση από το πολύ(και καλά ξύλο)αλλά είπατε πως θα αργήσει το συγκεκριμένο arc...
Posted 15 May 2008 - 08:03

Posted 15 May 2008 - 10:14
animation χαλια
πλοκη χαλια
ξυλο χαλια
αστε3ια στην αρχη... πολυ χαλια!!!
απο τα χειροτερα που εω δει. σοβαρα πανε να το κανουν ναρουτο. μπλεχτηκανε νιντζα, secret organisations, clans, πετξανε και τ seals στο προηγουμενο... εχουνε μπλεξει τα μπουτια τους
Posted 15 May 2008 - 10:20
απο τα χειροτερα που εω δει. σοβαρα πανε να το κανουν ναρουτο. μπλεχτηκανε νιντζα, secret organisations, clans, πετξανε και τ seals στο προηγουμενο... εχουνε μπλεξει τα μπουτια τους
Οΐ οΐ μην λες τέτοια,αν το κάνουν Naruto είμαστε χαμένοι από χέρι...Μετά το βλέπω να τρώει και αυτό drop και να κρατήσω απλά τα επεισόδια από SS να βλέπω και να θυμάμαι τις ένδοξες εποχές...
Posted 15 May 2008 - 11:04
Dammonar, δεν είναι η πρώτη φορά που βάζω αστεράκια σε βρισιές σου. Σε παρακαλώ να γράφεις πιο σεμνά μέσα στο forum.να πανε να ****ουνε οι ******δοι, σου βαζουν διαφημισεισ πανω στη τσοντα! ΣΤΑΔΙΑΛΑ!
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 15 May 2008 - 12:12
Posted 15 May 2008 - 12:14
Παρομοιως, ποιος δεν ειδε το παιδακι στα φιλλερ του ναρουτο προχτες να κανει Getsuga tensho ?
nani? υπηρχε τετοιο πραμα κα ιδεν το πηρα χαμπαρι? ομτζ
Posted 15 May 2008 - 12:20
Posted 15 May 2008 - 15:34
Posted 15 May 2008 - 15:58
Posted 15 May 2008 - 17:10
Ναι αλλωστε στον Παναθηναϊκό πάντα οι οπαδοί φταίμε.... όλα τα άλλα είναι υπέροχα...
Στο θέμα μας τώρα , προσωπικά δεν αρέσκομαι σε ταμπέλες ( fillers. manga stories e.t.c. ) . Κρίνω μόνο αυτό που βλέπω χωρις προκαταλήψεις ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ( ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ HUECO MONDO ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Αλλα όπως έχω ξαναπεί ο καθένας έχει τα γούστα του, αυτό που εγω κατακρίνω ( συγνώμη κιόλας) είναι ότι σε κάθε thread (σχεδόν) εδω μέσα υπάρχουν παιδια που απο τη αγάπη τους για μια σειρά τα βλέπουν όλα υπέροχα...
Anyway το κουράσαμε , αμα σου αρέσει γούστο και καπέλο σου!
Δεν ειπα οτι για τα παντα φταινε οι οπαδοι,απλα πιστευω οτι σε αυτο το θεμα οι οπαδοι εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης.
Συγγνωμη δλδ,επειδη σε εμενα μου αρεσουν,εσενα αυτο σε ενοχλει?