Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1741 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 13 May 2008 - 21:57

Ρε παιδια που παει αυτη η σειρα;;Μα για τοσο χαζους μας εχουν οι δημιουργοι της;;Τι ξεκαρφωτα fillers ειναι αυτα;;;Με ποια λογικη κοβουν την ιστορια και βαζουν κατι τοσο ξεκαρφωτο;;;Το τελευταιο επεισοδιο δεν μπορεσα να το τελειωσω.Το εκλεισα εκνευρισμενος στην μεση.Ανεβαζουν τις προσδοκιες στο προτελευταιο επεισοδιο με αυτην την συγκλονιστικη μονομαχια (κατα την γνωμη μου παντα) με τον Grimmjow και μετα τι;;Αντε παλι γεμισματα αντε παλι τα ιδια....

Posted Image

Edited by auron12, 13 May 2008 - 22:11.

#1742 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 14 May 2008 - 13:30

Στο σημείο που το έκοψαν, το anime ήταν περίπου 20-30 manga πίσω. Αυτό σημαίνει ότι θα το anime θα έφτανε το manga σε περίπου 2-3 μήνες (10-12 ep).
Spoiler:

Edited by tsintori, 14 May 2008 - 18:24.
ψιλοspoil

Posted Image

#1743 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 14 May 2008 - 19:13

Ωραια... τωρα εχει αρχισει αλλη μια σειρα απο fillers για το bleach που only kami-sama knows when they'll finish. Αυτο το ανιμε μπορουσε να ειναι τοσο πολυ καλυτερο..... κριμα...

#1744 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 14 May 2008 - 20:44

Ωραια... τωρα εχει αρχισει αλλη μια σειρα απο fillers για το bleach που only kami-sama knows when they'll finish. Αυτο το ανιμε μπορουσε να ειναι τοσο πολυ καλυτερο..... κριμα...

Γιατι τι σε χαλαει?
Posted Image

#1745 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 14 May 2008 - 22:28

να πανε να ****ουνε οι ******δοι, σου βαζουν διαφημισεισ πανω στη τσοντα! ΣΤΑΔΙΑΛΑ!

Edited by Kenny, 15 May 2008 - 10:59.
Σεμνά, λέμε. >.<

#1746 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 14 May 2008 - 23:48

να πανε να ****ουνε οι ******δοι, σου βαζουν διαφημισεισ πανω στη τσοντα! ΣΤΑΔΙΑΛΑ!

????????????????????????????????????????????????????????????????????

Edited by Kenny, 15 May 2008 - 11:00.

Posted Image

#1747 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 15 May 2008 - 00:06

Χε Χε

Μάλλον εννοεί ότι κόβουν την καλή φάση με Huecco Mundo (τσόντα) για να βάλουν τα χαζά filler (διαφημήσεις).

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα filler είναι δεδομένα στην παρούσα φάση και αναπόφευκτα (για κάποιο διάστημα).Ας ελπίσουμε απλά ότι θα καλύτερεύσουν.
Εν αναμονή του σημερινού επεισοδίου....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1748 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 15 May 2008 - 00:11

Ναι ενταξει για τα fillers εκει δεν διαφωνω,αλλα τουλαχιστον ας τα προσεχουνε λιγο..Δηλαδη δεν μπορουν να βαλουν καμμια ιστορια της προκοπης;;;Γιατι οι ιδιοι οι δημιουργοι να σαμποταρουν ενα τοσο καλο anime;;Αλλο να θελεις να ελαφρυνεις λιγο την ατμοσφαιρα και αλλο να το κανεις παιδικη χαρα..

#1749 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 May 2008 - 00:12

Eμενα ηδη εχει αρχισει και μου αρεσουν τα filler.
Posted Image

#1750 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 15 May 2008 - 00:16

Μα αρέσεις φίλε μου γιατί μου θυμίζεις κάτι φιλαράκια στο γήπεδο που ότι και να κάνει ο Βύντρα για αυτούς είναι οκ .... :hahaha:
Posted Image

#1751 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 15 May 2008 - 00:20

+1

Είναι πολύ προτιμότερο απο το να βιάσουν το main story. Σε όσους δεν αρέσουν απλά θα πρέπει να τα υποστούν και να είναι χαρούμενοι που δεν έκαναν mix up του main story με τα fillers.

LfNX0dh.png

#1752 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 May 2008 - 00:21

Μα αρέσεις φίλε μου γιατί μου θυμίζεις κάτι φιλαράκια στο γήπεδο που ότι και να κάνει ο Βύντρα για αυτούς είναι οκ .... :hahaha:

Για εμενα τον Βυντρα τον εχουν καταστρεφει οι οπαδοι.
ΔΛδ εσενα τα φιλλερ δεν σου αρεσουν?

Edited by neo^, 15 May 2008 - 00:27.

Posted Image

#1753 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 15 May 2008 - 00:29

k μενα μαρεσουν τα φιλλερς. τα τελευταια 2 επσ μου φτιαξαν τη διαθεση οταν τα δα οποτε why not.
Signature Removed

#1754 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 posts

Posted 15 May 2008 - 00:30

Παιδια,ενταξει λεμε οτι τα fillers ειναι απαραιτητα,και αντε να το δεχτω γιατι ειναι λογικο,αλλα οχι και να αρχισουμε να τα παρουσιαζουμε ως "διαμαντια"...Fillers ειναι και μαλιστα προχειροτατα για να κλεισουν χρονικες "τρυπες"

#1755 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 15 May 2008 - 00:34

ασ μην ειμαστε τοσο απολυτοι ...
Εγω προσωπικα βλεπω ανιμε για να μου φτιαχνουν η να μου χαλανε τη διαθεση οποτε το θελησω.Απ τη στιγμη που καταφερνουν να το κανουν , στα ΧΕΡΙΑ μου αν ειναι οn story..
Signature Removed