Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1681 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 April 2008 - 12:11

Δεν νομίζω οτι ο Kira έμαθε bankai.(H Matsumoto το νόμιζε αυτό γιατί πίστεψε ότι ο Kira είναι ο νέος Captain)

Δεν με πείραξε το επεισόδιο.Έχουν εμφανιστεί και χειρότερα στο Bleach.H όλη φάση πάντως ήταν lame.Ιδιαίτερα η σκηνή με τον captain...
Δεν θα κρίνω ακόμα το arc γιατί είναι νωρίς.Μπορεί η δράση στην Karakura να είναι πιο καλή.Τα παιδιά που εμφανίζονται στα OP/ED φαίνονται συμπαθητικά.

Πάντως κατά το ήμιση δυστυχώς επιβεβαιώνομαι.Από το opening καταλαβαίνουμε ότι θα κρατήσει τουλάχιστον για μια season (24-26 eps).Ποντάρω 5 euro ότι κατα το Γεναρη του 2009 θα δούμε ξανά Hueco Mundo.:bleh:
Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι οτι δεν έχει επεισόδιο την άλλη εβδομάδα(next ep 7/5).Δηλαδή και filler και break :oo:

ΥΓ: Πιστέυω ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων η ταινία θα βγεί γύρω στον Αύγουστο-Σεπτέμβριο(όπως η προηγούμενη).Λογικά επίσημη ημερ/νια του DVD θα ανακοινωθεί Μαίο-Ιούνιο

ΥΓ2: Πιστεύω ότι η μουσική που ακούγεται πίσω από τον captain είναι τελείως εκτός κλίματος. Δεν μπορώ να καταλάβω που την ψάρεψαν...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1682 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 April 2008 - 14:59

Spoiler:

#1683 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 24 April 2008 - 16:43

το πανε για σφαξιμο η μου φντ?
στο Οπενινγκ εδειξε Ιτσιγκο...
αντε να πεις το κανανε για να γεμισουνε το
βιντεο......στο preview που κολαγε ο Ιτσιγκο
αφου ειναι στο Χουεκο Μουντο.....................................
οπως και η Ρουκια που ειναι ετιμοθανατη μετα τη μαχη με το 9

Posted Image

#1684 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 April 2008 - 02:46

Ο φιλος του Captain δεν μοιαζει με τον Espada που παλευει ο Ishida και ο Renji?

Ασχετο : Γιατι νομιζω οτι τα filler θα κρατησουν 50-60 επεισοδια?
Posted Image

#1685 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 25 April 2008 - 12:13

Νέο op...:congrats:
Σαν επεισόδιο δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο,αλλά μου άρεσε στο τέλος ο νέος captain.
Πάντως αν και fillers,φαίνεται πως θα τραβήξουν πολύ αλλά προβλέπω και μερικές ωραίες μάχες,οπότε χαλαρά συνεχίζω :wooi2:

#1686 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 April 2008 - 03:36

Εμένα πάντως μου άρεσε :nosey: Βέβαια ο νέος captain είναι λίγο περίεργος στο styλάκι του αλλά τουλάχιστον βγάζει γέλιο :P Επίσης η νέα μουσική μου άρεσε όπως επίσης και τα γραφικά που νομίζω πως ήταν πολύ καλά σε αυτό το επεισόδιο. Άντε να δούμε :wooi2:
phmava.php

#1687 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 30 April 2008 - 17:21

το πανε για σφαξιμο η μου φντ?
στο Οπενινγκ εδειξε Ιτσιγκο...
αντε να πεις το κανανε για να γεμισουνε το
βιντεο......στο preview που κολαγε ο Ιτσιγκο
αφου ειναι στο Χουεκο Μουντο.....................................
οπως και η Ρουκια που ειναι ετιμοθανατη μετα τη μαχη με το 9

όταν άρχισε το επισόδειο έλεγε πως ο Ichi τλκ κατάφερε να σώσει την Innoue και πως επέστρεψαν από Huenco Mundo αν και η μάχη λέει δν τελείωσε... κάτι τέτοιο είδα αλλά επειδή εκείνη την στιγμή δν πρόσεχα μπορεί να κάνω και λάθος :wis: αν έγινε τλκ κάτι τέτοιο πάει...να δω πώς μετά θα πουν πως θα επιστρέψουν πίσω για να συνεχίσει από κει που σταμάτησε...
Posted Image

#1688 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 30 April 2008 - 20:19

Πάντως κρίνοντας από την εισαγωγή αφήνει να εννοηθεί οτι η Huenco Mundo arc και αυτή η filler arc δε διαδραματίζονται παράλληλα. Κινούνται σε διαφορετικό time-setting (και ισως πριν ο Ichigo παει στο Huenco mundo). Ελπίζω στο επόμενο ep το θέσει κάπου χρονικά και να μην είναι στον αέρα...
Go figure...
Posted Image

#1689 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 May 2008 - 08:15

μλκιες κανουνε τωρα με αυτα τα fillers. γτ να το μπερδεψουν ετσι το πραμα? και ενω το manga παει μαμιωντας κα ιολοι λεμε τι καλα ξαναβρηκαμε ενδιαφερον στο Bleach πετανε αυτα τα fillers. αμαν πια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1690 dforlan9

dforlan9

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 01 May 2008 - 11:34

Γουστάρω Fillers. Βαρέθηκα να ξέρω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο, μιας και μπήκα στο πειρασμό να διαβάσω και το Manga ^^

#1691 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 01 May 2008 - 22:24

Γουστάρω Fillers. Βαρέθηκα να ξέρω τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο, μιας και μπήκα στο πειρασμό να διαβάσω και το Manga ^^

Πλακα κανεις?
Posted Image

#1692 Fry

Fry

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 02 May 2008 - 08:18

Κατά γενική ομολογία πάντως, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως τα fillers του bleach βλέπονται άνετα και έχουν καλά δομημένες ιστορίες που δε ξεφεύγουν και τραγικά από τη κύρια ιστορία. ( πχ βλέπε naruto filler survivors... είδαμε καταστάσεις που φέραν πολλούς στο χείλος της παράνοιας... :roar:)
Κατά τα άλλα δεν έκανα το λάθος να διαβάσω ακόμη το manga του bleach και συνεπώς κάθε επεισόδιο με κρατά σε αγωνία. Όπως και να το κάνουμε με το naruto πχ την έχω πατήσει , μιας και χάνει κάπως τη μαγεία του όταν ξέρεις τι θα συμβεί παρακάτω.
Τέλος θα διαφωνήσω με τον φίλο dforlan παραπάνω , γιατί όσα καλά κι'αν έχει ένα filler δε θεωρώ πως μπορεί να συγκριθεί με το main story του συγκεκριμένου ανιμέ.
Ας ελπίσουμε πάντως πως αμή τι άλλο θα ρίξουμε άφθονο γέλιο με τον νέο captain :hahaha:
:OMG3: the why of fry

#1693 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 02 May 2008 - 15:09

Κατά γενική ομολογία πάντως, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως τα fillers του bleach βλέπονται άνετα και έχουν καλά δομημένες ιστορίες που δε ξεφεύγουν και τραγικά από τη κύρια ιστορία. ( πχ βλέπε naruto filler survivors... είδαμε καταστάσεις που φέραν πολλούς στο χείλος της παράνοιας... :roar:)
Κατά τα άλλα δεν έκανα το λάθος να διαβάσω ακόμη το manga του bleach και συνεπώς κάθε επεισόδιο με κρατά σε αγωνία. Όπως και να το κάνουμε με το naruto πχ την έχω πατήσει , μιας και χάνει κάπως τη μαγεία του όταν ξέρεις τι θα συμβεί παρακάτω.
Τέλος θα διαφωνήσω με τον φίλο dforlan παραπάνω , γιατί όσα καλά κι'αν έχει ένα filler δε θεωρώ πως μπορεί να συγκριθεί με το main story του συγκεκριμένου ανιμέ.
Ας ελπίσουμε πάντως πως αμή τι άλλο θα ρίξουμε άφθονο γέλιο με τον νέο captain :hahaha:

+10
Posted Image

#1694 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 04 May 2008 - 10:41

αλλαξα το post

#1695 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 04 May 2008 - 11:20

Ichigo hollow βλεπω εχεις ηδη 2 μηνες εδω οποτε θα πρπ να ξερεις οτι δε πρπ να συζηταμε τετεια θεματα εδω... κανε εντιτ οσο προλαβενεις ¨Π
Signature Removed