Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1651 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 18 April 2008 - 15:32

εγω πιστευω οτι η μαχη αυτη ειναι η καλυτερη του anime.

Spoiler:

Προσωπικα εχω διαβασει το manga (δεν αντεξα) οποτε σας διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι και τοσο ασχημος ο τροπος που βαλανε τα φιλλερ για καποιον που βλεπει το anime μονο (5-8 επισοδεια θα πανε πιστευω) αν και μπορουσαν να τα αποφυγουν με το να κανουν

Spoiler:

Τεσπα το μελλον του bleach ειναι ακρως εντυπωσιακο και συμβουλευω οσοι δεν διαβασατε το manga να μην ανακατωθειτε στο wikipedia διοτι προσωπικα spoilaristika απο το γεγονος οτι ειδα τον νεο αρχηγο του καπταιν της 3rd divison οταν πηγα να δω κατι λεπτομερειες στην 3rd division. Απο εκει ακολουθησαν κι αλλα spoiler οποτε διαβασα το manga :)

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1652 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 18 April 2008 - 16:27

Γενικά η μάχη ήταν καλή από άποψη animation,εφφέ κλπ.
Εμένα όμως δεν μου άρεσε.Μάλλον θα έφτεγε ο Grimmjaw γι' αυτό.Παίζει να είναι ο μόνος arrancar που σιχάθηκα τόσο πολύ στην released μορφή του (ακόμα και ο Aaroniero μ'αρεσε περισσότερο).
Ακόμα και το ξύλο που έφαγε νωρίτερα ο Ichigo από τον Ulquiorra μου άφησε πολύ καλύτερη αίσθηση.

Δηλαδή τι μας λέει ο Kubo, οτι η δυνατότερη κίνηση του Grimmjaw είναι το "Φωτεινό Μανικιούρ"? :oo:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1653 poldo

poldo

nani?nani?

• Members
  • 109 posts

Posted 18 April 2008 - 16:47

Δηλαδή τι μας λέει ο Kubo, οτι η δυνατότερη κίνηση του Grimmjaw είναι το "Φωτεινό Μανικιούρ"? :oo:

και το πρασινο cero αλλα να μου πεις ολοι οι vasto lord το χουν αυτο...τεσπα με λιγα λογια ηταν λιγο demi η μαχη βεβαια δεν ξερω αλλα μαλλον οταν βλεπεις μαχες ongoing anime σου φαινονται λιγο μουφα...εμενα τουλ αυτη την εντυπωση μου χουν αφησει τα ongoing σκηνικα...
Posted Image

#1654 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 18 April 2008 - 19:58

Spoiler:

#1655 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 April 2008 - 23:34

Λογικά η Inoue θα βοηθήσει
Spoiler:

#1656 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 19 April 2008 - 00:25

Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι άρεσε αυτή η μάχη ( και το arc γενικότερα) σε τόσο κόσμο... Τι να πω γούστα είναι αυτά...!

Πάντως μετά απο αυτή τη μεταμόρφωση αλλα dragonball εγώ θα δανειστώ μια ατάκα του Χαρη Ρώμα απο τη σειρά Κωνσταντίνου & Ελένης ".. οι ακροβάτες πότε θα βγαίνουν, πρίν απο τους κλόουν η μετά τους ελέφαντες? "
Posted Image

#1657 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 19 April 2008 - 00:47

Πάντως ωρες ωρες με εκπλήσσει η αφέλεια της Inoue. Αλλος μας λέει, ο Ichigo με τη hollow μασκα και αλλος χωρίς. Ημαρτον, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει πια; Αφου τον είχε δει να προπονείται και με τους Vizard. Κοτζάμ αντιστροφή χρόνου κάνει, δεν μπορεί να καταλάβει κατι τόσο απλό; Και μην ισχυριστεί κανείς οτι σαν hollow ο Ichigo γίνεται αλλιώτικος. Και με το bankai αλλιώτικος γίνεται, αλλα τον αναγνωρίζουν ολοι...

#1658 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 19 April 2008 - 01:58

Released Grimmjow Suckare αγρια...τα σκατοσαν οι ανιμαδες
στο μανκα ειναι πιο ωραιος, κριμα γτ περιμενα πολυ αυτη τη μαχη

Posted Image

#1659 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 19 April 2008 - 02:25

ο λογος που μου αρεσει πολυ το Hueco Mundo Arc ειναι οτι επιτελους βλεπουμε οτι εχει και πιο δυνατους απο τους shinigami.

Ulquiorra rulez. Δεν τον ειδαμε καν σε released μορφη. Φανταστειτε τους αλλους τρεις τι evil power εχουν.

Μεχρι τωρα ειδαμε adjuchas σε released μορφη. Δεν ειδαμε Vasto Lorde Arrancar σε released μορφη;)

φυσικα το Soul Society Arc ειναι το καλυτερο arc αλλα νομιζω οτι αυτα που επονται στην συνεχεια του Arc θα φτασουν σε επιπεδο Soul Society Arc.

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1660 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 19 April 2008 - 03:54

Ενδιαφερον το ολο σκηνικο με τα adjuchas αν και στο manga δεν υπαρχει το ολο σκηνικο με grimm-adjuchas αν θυμαμαι καλα :D

#1661 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 19 April 2008 - 14:38

Nope, υπάρχει δεν είναι filler.

#1662 Smaragdia

Smaragdia

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 20 April 2008 - 21:33

Παντως και γενικα η μορφη του grimm σαν πανθηρα δεν θυμιζε πανθηρα.... ηταν κατι... αιλουροειδες αλλ ακαι παλι δεν το λες ετσι... αντε να δουμε τα επομενα...

#1663 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 April 2008 - 22:25

Βασικά περισσότερο λευκή τίγρη μου θύμισε ο Grimmjaw στο κομμάτι των αναμνήσεων, παρά πάνθηρα. Όσο για το ressurecion...
:fromabove:

#1664 maniatis

maniatis

*Don't be like me*

• Banned
  • 51 posts

Posted 21 April 2008 - 00:04

ρε παιδες θα ειθελα να μου πειτε το επεισοδειο 165 σε ποιο chapter αντιστοιχει στο manga???

#1665 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 21 April 2008 - 08:34

ρε παιδες θα ειθελα να μου πειτε το επεισοδειο 165 σε ποιο chapter αντιστοιχει στο manga???

281